reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczynki jak dosypujecie dzieciuchom kleik do mleka, to jak dużo tego kleiku dajecie i przez jaki smoczek??

Ja dodawałam kleik to podawałam smoczkiem tommee tippee wieloprzepływowym:tak::tak:

Agatkas co do serduszka to u nas w opisie echa napisane jest:"śladowy przeciek L-R na poziomie IAS w miejscu FO":szok::szok::szok::szok:ale badz mądry i wyczytaj coś z tego:sorry::sorry::sorry:

Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?

Nie:no::no::no:lyzeczka u nas słuzy do drapania dziąsełek:-D:-D

i du... żaden link mi się nie wkleja :angry:

taka kaszka:

Zobacz załącznik 151978

Julcia uwielbia te kaszki z bebilonu, one sa na mleku podyfikowanym wic wystarczy dodac tylko wodę;-);-)

reklama
dzięki, ja ze Skarżyska-Kam.

a może koło 17 mleczko i tak godz, półtorej po jakiś owoc i koło 20 kaszkę?ja tak robię tylko mleczko mam zwykle 16.30-17.00

nie da rady, Bartek przed spaniem woli mleczko ;-) ale dziś udało mi się wcisnąć mu bananka :tak:

Fajne te polski kaszki i taki wybór a tu taka bieda ze szok. Ja przywiozlam zapas z pl, ale z nestle. A te z bebilonu sa tez na mleko modyfikowane? bo te na wode hani jakos nie podchodzą:no:

te z bebilonu wszystkie są już na mleku modyfikowanym i dodaje się wodę

dobra, spróbuję ostatni raz napisać, bo było tam moje pytanie :no:
to jeszcze raz :crazy: kaszkę raz dziennie jemy, ale za to odkąd wprowadziłam mleko modyfikowane brakuje nam czasu na deser. Nasz dzienny plan jedzonkowy wygląda teraz tak:
ok 5-6 cycuś
ok 9-10 mleko modyfikowane
ok 13-14 obiad
17:30-18 kaszka
19:30 mleko modyfikowane
3 w nocy cycuś ( czasami rezygnuje ale rzadko )

wcześniej jak Bartek nie jadł mleka modyfikowanego, chętnie jadł deserki, teraz nie bardzo, a ja już nie wiem gdzie mogę wcisąć jakiś owoc :sorry::zawstydzona/y:

ale jestem zła na tego potorka co mi posty pozjadał :confused2: wkurzyłam się :no::crazy:

ja zaraz po obiadku daje owoc jabluszko albo gruszka :-D

reklama
Do góry