Spuźnione życzonka dla wczorajszych solenizantów
Sylcia 100 lat z okazji 18 nastki!
Natusiu, Gabi, Misiu i Olguniu obyście dużo radości rodzicom sprawiali!
renia woow No piękne osiagnięcie. Też tak chce. U nas z zasypianiem jest teraz tragedia.)
Andula i Kasia niedobre wy, wino i serk, ochotę mi zrobiłyście...
post ty rozpustnico jedna...wstrętna,do 10???!!! No dobra, należy ci się i dobrze, że na ciebie to szczęście padło.U mnie pobudka kilka min po 7 to święto.o zwykle takie prezenty mi robi jakie sam chciał by dostać
Andula za ten karnet do sa to ja bym wszystko wybaczyłą. Widać, że chłop się w twoją skóre próbuje wczuć, oby tak dalej. Mój m. t
Madzia ja poprosiłam żeby mi małego dali i po godzinie przynieśli. Przy starszym po znieczuleniu ogólnym po jakiś 5 h. Gratki teściowej.
pabla nie żałuj sobie spanka, należy ci się
Tosika heh no fajna akcja z mamą-kierowcą. Ja na początku to się czasem m pytałam czy dobrze zmieniam, ale to był stres.
surv e tam czółko w guzach. Tymi ze śliwą na poliku paraduje i nikt mnie jeszcze do opieki nie zgłosił
kaja nie dawaj sie dziewczynie, ;-)
Ja już dzisiaj spokojniejsza i zrelaksowana. Wczoraj nas babcia na basen wyciągnełą-mali przeszczęśliwi. Dzisiaj miałam sporo do załatwania na miescie i małego w aucie wymeczyłam

. Na szczęście starszy u babci był.
Babcie niespecjalnie mi z 2 chcą zostawać. Teściową rozumiem bo ma 2 chocre babcie na głowie a dzisiaj w dodatku u choej Julci była ale moja mama...cóż ma nową córeczke

.
No a co do julci to chyba ma ospe a w tamtym tg była u nas więc teraz czekam na krosty...
Z wagą ja pooowoli jade w dół, (2kg przez ostatni mc)może efektu jo-jo ne będzie ale do odchoddzania mi daleko (uwielbiam karmel) No ale fakt- jestem (nadal

) lakto-ovo-weganką ;-) więc tak z zasady to chyba jest jakaś tam dieta.