reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
A no i zapomniałam Wam powiedzieć co z tym prezentem
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.
A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.
A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze
moja wstala o 6 i nie spi od tego czasu.ja tez nie
dobrze ze kawa jest
no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana

(rozplanowana)
malutka ta bluza.czemu nie wziela wikeszej?
na moja na pewno nie bedzie dobra

Witam porannie i samotnie
Mój pojchał na woodstock a ja mam kupe roboty po bardzo kiepskiej nocce. Wiki dała nieźle popalić.

dobrze ze kawa jest

Witam z rana:-)
Mój właśnie wyszedł do pracy to ja moge na BB
dzisiaj mam w planach umyc lodówke póki w miare pusta bo dzisiaj na zakupy jade
WYPŁATA!!!!!!!!!!![]()
no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana

medeuska
październikowa mama'09
fajnie ze jestes jeszcze:-)hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze
dobrze ze kawa jest
no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana(rozplanowana)
nie martw sie moja tez juz jest rozplanowana

B
Beata1988
Gość
Witam z rana 
Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć
niech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija 
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić
przynajmniej na godzinę spokój mam 
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-
wściekła/y:
Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(

Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć

Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić

Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-
Witam porannie i samotnie
Mój pojchał na woodstock a ja mam kupe roboty po bardzo kiepskiej nocce. Wiki dała nieźle popalić.
B
Beata1988
Gość
Która ma dzisiaj power do sprzątania? Bo ja od miesiąca próbuje kurze powycierać u siebie w pokoiku ale jakoś nie mogę się do tego zabrać! Aż wstyd
ale podobno kurz o grubości jednego centymetra odpada sam
więc chyba poczekam jeszcze trochę i sam odleci hehe :-):-):-)

B
Beata1988
Gość
Dobrze dziewczynki ja uciekam bo w kuchni sterta garów w zlewie
na szczęście obiad mam ze wczoraj więc tylko gary i odkurzyć
może a nóż pójdę na targ
zobaczymy ;-) do zobaczenia później 

jestem!
dzis prawdopodobnie moj ostatni wieczor z wami na jakis czas:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
i co ja zrobie?
mam nadzieje ze jutr jeszcze jednak bezdie
a co dalej-okaze sie
znam to.kochana ja bralam depo na endometrioze itorbilee .w sumie wzielam jakies 5 czy 6 zastrzykow i przez 1,5roku nie mialam okresu!!!!!!!!!!!!!!!
jakos przez 1-2mies mialam plamienia a potem nic,przytylam i to szybko,mialam duuuuuuuuuuuuuzy spadek libido,czulam sie jak konbieto w menopauzie-raz zimno,raz goracao,potworne zmieny nastroj i nie wiem co jeszcze.
potem okes mialam wywolywany,ale pomoglo.jak narazie jestem wyleczona i mam nadzijeje ze endometrioza nie powroci.
Anabuba nie rób nam tego,kombinyj z tym netem aby byc z Nami jak najdłużej

a co to jest ta endometrioza ??????

mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzićkochany jest
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:--
-
-
-
-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-
-
-
-(
kurcze u patrysi już 14 tydzieńale ten czas leci
niech uważa na siebie i na maleństwo
mamita super że z tatusiem lepieja brak chrzanu .....chrzań to
posiedz z nami
![]()
malinka kochany ten Twój pietruszka

ja niestety nie oglądałam tego filmu,nawet o nim nie słyszałam więc nie pomogę

fajny prezencik,no teraz to musisz znaleźć czasAha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!!Ale mam radochę z niej heheheehe
Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(

powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo![]()
medeuska Twój apetyt powala mnie na kolana

A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To
musiałaś świetnie wyglądać w tej kokardzie skoro tak szybko sie obudził

niestety z bluzą nie pomogę bo Oliwka nosi 92 i już jest prawie na stk więc za mała na bank bedzie

hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze![]()
Anabubka dobrze że jeszcze jesteś,bąź jak najdłużej :-)
reklama
medeuska
październikowa mama'09
Najlepszy sposób z tego co słyszalam laserowe usuwanie rozsępów- cały czas szuka dla ciebie takiego balsamu czy serum o ktorym słyszałam tez ze jest dobry tylko nie jestem pewna czy to bylo z Soraya czy zinnej firmy- kojarze tylko opakowanieWitam z rana
Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna bolećniech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepićprzynajmniej na godzinę spokój mam
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-wściekła/y:

Podziel się: