reklama
martyna222
udało się ! :)
Moja znajoma miała taki wynik i okazało się że jest w ciąży w dodatku z bliźniakami!Mam do Was pytanie
Miałam w 24 dc robione następujące badania w związku z mleczną wydzieliną w piersiach:
prolaktyna 13,95 ng/ml - w normie
TSH 1,71 mU/L - w normie
progesteron 31,04 ng/ml (norma 1,7-27) - co to może oznaczać? Owulacja była prawdopodobnie w 19 dc i jest to pierwszy miesiąc starania po odstawieniu tabletek. Obecnie jestem w 28 dc. Podobno przed okresem nie ma to nic wspólnego z możliwością bycia w ciąży. Co o tym myślicie?
Haszitka
może kiedyś...
Co do wagi w ciąży to byłam dzisiaj u mojej gin po recepty na paski do mierzena cukru. Z ciekawości weszłam na wagę a tam... - 4 kg. Czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży. Hmm
czyli co, schudłaś, czy przytyłaś, bo nie jestem w temacie.
A co na to lekarka?
martyna222
udało się ! :)
elisse oczywiście chodzi mi o progesteron...

badaicka
Paulusia i Filipek
No i nic nie mówisz?Ja również mam dzisiaj święto...
M mnie zostawił samą i pojechał z kolegą na ryby, do tej pory, żeby być poza jego zasięgiem musiałam wyjechać do mamy![]()
Co masz za święto? Mów tu zaraz
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No własnie jakie masz świeto?
Hihi, nie pasuje mi w sensie że się nie zgadza z tym co ja wiem! ;-) a nie w sensie, że mi nie odpowiada trzymanie kciuków ;-) możecie trzymaćja Ci zaraz zrobie!!!! jakie nie pasuje, nie pasuje??? ze kciuki trzymamy
kciuki trzymamy i juz!!!! a Ty dzialaj...licz, podnos tempke i do dziela!!!!

Wiecie co, mój TŻ to już chyba sam nie wie, czego chce. Dopiero co rozmawialiśmy o chwilowym odłożeniu staranek w związku decyzją o ślubie, a on mi dzisiaj rano mówi "Moja mamusiu przyszła, w zasadzie to moglibyśmy zacząć już..."
Raz chce już, a innym razem chce "później", ja się już gubię
ale muszę się przyznać sama przed sobą, że mam podobne myśli... raz bym chciała już natychmiast, a za chwilę myślę sobie, że jeszcze tyle spraw do pozamykania przed ciążą by się znalazło... 
Na przykład mieszkanie... niby mamy swoje (tzn. banku, haha), ale raz że dla dzieci to by się przydało większe, a dwa, że okolica nieciekawa, dziecka bym tu samego na podwórko w życiu nie wypuściła. Chcemy spróbować coś zadziałać, dopóki jest nas tylko dwoje. Znajomi chcą kupić mieszkanie na kredyt, mają jedno dziecko a drugie w drodze. Jak w banku zobaczyli ją z brzuchem, to już dzielą zarobki na 4 i jest wielki problem z uzyskaniem kredytu. Dlatego chcieliśmy coś zrobić dopóki się da. Jutro idziemy do dewelopera pogadać o mieszkaniu, które nas interesuje... trzymajcie kciuki, bo chcemy negocjować cenę

A potem... on chce mnie zabrać na oglądanie pierścionków, ojojoj

Haszitka
może kiedyś...
No i nic nie mówisz?
Co masz za święto? Mów tu zaraz
No jak to jakie, sama jestem, bez męża, cisza i spokój, wyro mam dla siebie, nikt mi nie marudzi, nie robię nic i dla nikogo, pełna laba od samego rana, wpierw leżałam do południa i czytałam gazety, potem poszłam na ploty, później obiad i jeszcze raz ploty a teraz jestem i już wypiłam duuużżżego drina, zaraz TV jakiś seans, no i gdyby nie to, że jutro do pracy
reklama
Witam dziewczęta:-)
Romka - czyli w Polsce się zabieracie za badania i IUI - czy ja dobrze pamiętam![]()
dupa blada...zniana planow hehe
Hej dziewczynki, ;-)
mnie dzis nie bedzie, wyjezdzam z malzem do krynicy , bede jutro moze :***
nie rozrabiac mi tu i nie skrobiac tyle!!!! pamietajcie o mnie buziolki :******* for all :********
ty to sie naszlajasz....
Ostatnio spiełam sie ze swoja sasiadka która opowiadała mi jak odczyniała uroki ze swojej córki bo jakas ciotka na nia je rzuciła i ta potem płakała dugo-no masakrapowiedziałam jej że oprócz plucia przez ramie to mogła jeszcze rozpalic na środku pokoju ognisko i odtańczyć taniec odczyniajacy uroki
![]()
buhahahhahhaa ale masz sasiadke,chyba sie babie bajki pomylily hahahah
Podziel się:

powiedziałam jej że oprócz plucia przez ramie to mogła jeszcze rozpalic na środku pokoju ognisko i odtańczyć taniec odczyniajacy uroki