reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry:-)
Eve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)...
Super samochodzik:tak:

http://www.youtube.com/watch?v=_KUw_WLZbwUładnie śpiewa?;-) To było nagrane jakies 3 lata temu..:tak:
Ładni ładnie :-)

Kaprycha robisz transfer z 1 czy 2 zarodków? Bo ja z 2 i mam nadzieję że oba się wgryzą i będę miała bliźniaki!

Planowo robimy transfer 2 slicznych zarodkow. Dokladnie tak jak Ty, liczymy na blizniaki!!!!
No dziewczynki to będzie imion do wymyślania. Mocno trzymam kciuki za Wasze bliźniaki :tak::tak::tak:

u mnie kuzwa stymulka 25.09....nic nawet nie mow
Już niedługo ;-);-)

oj Kingus ... ja juz zalamuje rece ... nie wiem co i jak chce sie umowic do ginki na sobote :dry:
Umówiłaś się już??

Dziś dzień wydatków :)

Kupiliśmy: szczotke do wlosow, smoczka, body biale, super bluze z kapturem oraz:
Zakupy w pełni :-D:-D
jak zwykle witam sie z wieczorka................poczytałam was juz
Witaj:-)

Hello, Hello, Hello
Cześć Olesiu:-)

a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał
No no masz talent :tak::tak:

Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje :)
Ja brałam w 3 cyklu zaszłam w ciąże ale poroniłam, owulacja niestety nie wróciła ale dostałam inne leki na owulację (metformax) no i się udało;-);-)

Witajcie kochane po tygodniu:-):-):-) Wrocilam z Bieszczad!!!
Super:-)

Witajcie kochane:-)
Witamy :-)

a zapomnialam sie wam pochwalic jakie cudo dostalam na 3 rocznice! :-) sliczny zegarek pozlacany z blatem pokrytym masa perlowa :rolleyes:
Super:-)

o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
I jak??
spac przez to juz nie moge :-:)-(
Ja widzę II :-D:-D:-D

Tak wogóle to DZIEŃ DOBEREK
Ja oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam dzis tego testa :-( oczywiście 1 gruba krecha :-(
U przytulam

Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?
Czemu lekarz mnie nie zbadał?
Czy możliwe, że cały czas skutki potabletkowe dają takie objawy?
Ja po odstawieniu pigułek miałam cykle nawet 40 dniowe.
Jeżeli masz jakieś wątpliwości to tak jak pisały dziewczyny zrób betkę.

Ja jestem pozytywnie nastawiona po tej wizycie, kobita konkretna, ale nie zbywa pacjentek po 10 min. przede mną były dwie. I każda mniej więcej pół godziny (dlatego obsuwa była)
No to super, że porządna ginka się trafiła:tak:

Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo:tak:
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki;-);-);-);-)

zostało mi jesczze pare tabletek no i mam te dziwne plamienia po stosunku..
Jak się będą utrzymywać plamienia po przytulankach to lepiej pokazać się ginowi.

Podobnie jak u Ciebie-cycusie troche wrażliwe na dotyk ale też tak z rana,brzuchol lekko ćmi, lekko wilgotno a tak poza tym nic.Ja tez się raczej na @ szykuje choć cuda się zdazaja.
ale było by fajnie gdybyśmy jednak były w ciazy :-D miały byśmy te same terminy prawie
hehehe to bylby numer heheh ale ja tam sie nie łudze tylko wkurzaja mnie co miesiac inne objawy wiesz? co innego jakby co miesiac bylo to samo to bym wtedyy rozroznila ze cos jest nie tak, a tak co miesiac to i naczej i badz tu madry...:dry:

Cześć Dziewczynki :-)

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(
Ja też widzę kreseczkę i wcale nie jest blada :-) Po cichutku gratuluje Kochana :-D

Tak wogóle to DZIEŃ DOBEREK
Ja oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam dzis tego testa :-( oczywiście 1 gruba krecha :-(
Przytulam, ale może jest po prostu za wcześnie. Trzymam kciuki, żeby za kilka dni były piękne II :-)

Badaicka kochana jest dobrze M szybko zrozumiał wczoraj ze nie odpuszczę tym razem i szybko mnie przeprosił i dzis ma wolne i skacze koło mnie bo tak mnie boli ten brzuch ze szok
No to super, że zrozumiał i przeprosił. Niech wie, że nie wolno Cię krzywdzić.

Dzięki za rady.

Zapomniałam zaznaczyć, ze ma torebkę - kopertówkę w kolorze czarnym. Dostałam pod choinkę i nie zdążyłam jej do tej pory ani razu wykorzystać:
Co do butków, to ja bym proponowała czarne z jakimiś jaśniejszymi wstawkami :-)

Kobitki... Może mi się uda streścić:
No, wydaje mi się, że Pani Doktor konkretna. Bardzo się cieszę, że tak się Tobą zajęła Kochanie. Porób wszystkie badanka i już niedługo na pewno się uda.

A to wszelakiego rodzaju dodatki które bym mogła wykorzystać:
Ten komplecik z czarnym kamyszkiem jest fajny :-) w prawym dolnym rogu zdjęcia ;-)

Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo:tak:
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za wyniki.

Cześć Kochana. Dobrze, że zajrzałaś do nas :-) Pytałaś lekarza skąd te plamienia?

No wiesz , całą robote to ja będę odwalać w domu hahaha:-D
A nie wiem czy morfologie tez? A co to dokladnie? Badanie krwi? Czy o co chodzi, bo nie wiem:zawstydzona/y:
Morfologie plemników. czyli budowę. To co tak meczy Kropeczkę. Bo zazwyczaj jest badana ilość (czterech typów zołnieżyków) niektóre laboratowria badaja morfologie tez.
To dobrze że robicie w domu. Wiesz że masz pół godz. na dostarczenie pudełeczka?? Najlepiej włóż pomiędzy biust zeby miały temperaturę ciała:-)
Justyś a ile ta nowa G kazała Wam odczekać?
Wiesz, ona raczej jest za tym że to normalny cykl i poniedziałek uznaje za 1 dc. Bo ta beta była baaaaardzo malutka i mogła być spowodowana np jakimś torbielem czy czymś. I nie widzi przeciwwskazań. natomiast jeśli na badaniach wyjdzie że musza mi zrobic zabieg to mam się z nia skontaktowac (dała mi od razu tel.do siebie)

Elfiku jesteś :-D juz martwiłam sie o Ciebie.
A co G mówi na te plamienia? bo ja tak po łyzeczkowaniu nie miałam :baffled:

OLA_PM jak Twoje cycusie? wsio dobrze,prawda?

Cześć Elfiku:-) Nareszcie jesteś. My cię już tyle razy wzywałyśmy... Byłaś na jakiejs wizycie kontrolnej po tym zabiegu???
Co do stosunku... ja teraz myślę...co ma być to będzie...
buziak dla Ciebie.

Witaj Elfa:-) Na początek trochę pokrzyczę - czemu się tak długo nie odzywałaś!!!:wściekła/y: miło, że wpadłaś w końcu do nas:tak: - ja myślę, że nic się nie stało, że był wypadek - nawet jeśli to te tabletki w tym czasie nie powinny wpłynąć na fasolkę, gdyby coś - życzę szybkiego wyleczenia tego pęcherza i do dzieła:tak:

Ciesze sie , ze o mnie pamietacie :)

No nie odzywałam sie, moze dlatego ze miałam sobie zrobic przerwe od staranek i mysli szły w innym kierunku :)

Co do tych plamien to własnie jeszcze nie poszłam do gina, gdy pojawiły sie poerwszy raz tydzien temu pomyslałam ze to wina zbyt intensywnego sexu po dłuższej przerwie no i jakis stan zapalny skoro miałam tez zapalenia pecherza, potem tydzien sie nie przytulałam do soboty ,w sobote sytuacja z plaemieniem sie powtórzyła i dlatego teraz sie zmartwiłam...

Pomyslałam ze poczekam jeszcze tydzien az skoncze kuracje Palin i jesli sytuacja z plamieniem znow sie powtórzy to wybiore sie do mojego gina

Morfologie plemników. czyli budowę. To co tak meczy Kropeczkę. Bo zazwyczaj jest badana ilość (czterech typów zołnieżyków) niektóre laboratowria badaja morfologie tez.
To dobrze że robicie w domu. Wiesz że masz pół godz. na dostarczenie pudełeczka?? Najlepiej włóż pomiędzy biust zeby miały temperaturę ciała:-)
aha to powiem ginowi zeby morfologie zrobil tez , wogole wszystko :)
a wiem ze miedzy cycki musze wlozyc heheheh juz powiedzialam malzowi ze ma mnie zawiesc bo ja nie bede miala jaka! hahahah!
Szalejecie z dzidziusiami:-D
eh tam, bardzo bym chciala, ale widzisz jak jest no.....

reklama
Do góry