badaicka
Paulusia i Filipek
Justyś a ile ta nowa G kazała Wam odczekać?Madzienka...ty prosiaczku:-) Świetny Atavarek:-) Nadal w tematyce świntuszenia
Widze że szalejecie: Madzia, Hanka i Ty...
Tylko ja wypadam na jakis czas z obiegu:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyś a ile ta nowa G kazała Wam odczekać?Madzienka...ty prosiaczku:-) Świetny Atavarek:-) Nadal w tematyce świntuszenia
uwielbiam prosiaczka z kubusia puchatka!!Madzienka...ty prosiaczku:-) Świetny Atavarek:-) Nadal w tematyce świntuszenia
Super samochodzikEve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)...
Ładni ładnie :-)
Kaprycha robisz transfer z 1 czy 2 zarodków? Bo ja z 2 i mam nadzieję że oba się wgryzą i będę miała bliźniaki!
No dziewczynki to będzie imion do wymyślania. Mocno trzymam kciuki za Wasze bliźniaki
Planowo robimy transfer 2 slicznych zarodkow. Dokladnie tak jak Ty, liczymy na blizniaki!!!!
Już niedługo ;-);-)u mnie kuzwa stymulka 25.09....nic nawet nie mow
Umówiłaś się już??oj Kingus ... ja juz zalamuje rece ... nie wiem co i jak chce sie umowic do ginki na sobote![]()
Zakupy w pełniDziś dzień wydatków
Kupiliśmy: szczotke do wlosow, smoczka, body biale, super bluze z kapturem oraz:
Witaj:-)jak zwykle witam sie z wieczorka................poczytałam was juz
Cześć Olesiu:-)Hello, Hello, Hello
No no masz talenta ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał
Ja brałam w 3 cyklu zaszłam w ciąże ale poroniłam, owulacja niestety nie wróciła ale dostałam inne leki na owulację (metformax) no i się udało;-);-)Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje![]()
Super:-)Witajcie kochane po tygodniu:-):-):-) Wrocilam z Bieszczad!!!
Witamy :-)Witajcie kochane:-)
Super:-)a zapomnialam sie wam pochwalic jakie cudo dostalam na 3 rocznice! :-) sliczny zegarek pozlacany z blatem pokrytym masa perlowa![]()
I jak??o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
Ja widzę IIspac przez to juz nie moge :--(
U przytulamTak wogóle to DZIEŃ DOBEREK
Ja oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam dzis tego testa :-( oczywiście 1 gruba krecha :-(
Ja po odstawieniu pigułek miałam cykle nawet 40 dniowe.Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?
Czemu lekarz mnie nie zbadał?
Czy możliwe, że cały czas skutki potabletkowe dają takie objawy?
No to super, że porządna ginka się trafiłaJa jestem pozytywnie nastawiona po tej wizycie, kobita konkretna, ale nie zbywa pacjentek po 10 min. przede mną były dwie. I każda mniej więcej pół godziny (dlatego obsuwa była)
Trzymam kciuki;-);-);-);-)Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak![]()
Jak się będą utrzymywać plamienia po przytulankach to lepiej pokazać się ginowi.zostało mi jesczze pare tabletek no i mam te dziwne plamienia po stosunku..
hehehe to bylby numer heheh ale ja tam sie nie łudze tylko wkurzaja mnie co miesiac inne objawy wiesz? co innego jakby co miesiac bylo to samo to bym wtedyy rozroznila ze cos jest nie tak, a tak co miesiac to i naczej i badz tu madry...Podobnie jak u Ciebie-cycusie troche wrażliwe na dotyk ale też tak z rana,brzuchol lekko ćmi, lekko wilgotno a tak poza tym nic.Ja tez się raczej na @ szykuje choć cuda się zdazaja.
ale było by fajnie gdybyśmy jednak były w ciazymiały byśmy te same terminy prawie
Ja też widzę kreseczkę i wcale nie jest blada :-) Po cichutku gratuluje Kochanakochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiembo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-
-(
Przytulam, ale może jest po prostu za wcześnie. Trzymam kciuki, żeby za kilka dni były piękne II :-)Tak wogóle to DZIEŃ DOBEREK
Ja oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam dzis tego testa :-( oczywiście 1 gruba krecha :-(
No to super, że zrozumiał i przeprosił. Niech wie, że nie wolno Cię krzywdzić.Badaicka kochana jest dobrze M szybko zrozumiał wczoraj ze nie odpuszczę tym razem i szybko mnie przeprosił i dzis ma wolne i skacze koło mnie bo tak mnie boli ten brzuch ze szok
Co do butków, to ja bym proponowała czarne z jakimiś jaśniejszymi wstawkami :-)Dzięki za rady.
Zapomniałam zaznaczyć, ze ma torebkę - kopertówkę w kolorze czarnym. Dostałam pod choinkę i nie zdążyłam jej do tej pory ani razu wykorzystać:
No, wydaje mi się, że Pani Doktor konkretna. Bardzo się cieszę, że tak się Tobą zajęła Kochanie. Porób wszystkie badanka i już niedługo na pewno się uda.Kobitki... Może mi się uda streścić:
Ten komplecik z czarnym kamyszkiem jest fajny :-) w prawym dolnym rogu zdjęcia ;-)A to wszelakiego rodzaju dodatki które bym mogła wykorzystać:
Trzymam kciuki za wyniki.Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak![]()
Cześć Kochana. Dobrze, że zajrzałaś do nas :-) Pytałaś lekarza skąd te plamienia?Witam laseczki
Morfologie plemników. czyli budowę. To co tak meczy Kropeczkę. Bo zazwyczaj jest badana ilość (czterech typów zołnieżyków) niektóre laboratowria badaja morfologie tez.No wiesz , całą robote to ja będę odwalać w domu hahaha
A nie wiem czy morfologie tez? A co to dokladnie? Badanie krwi? Czy o co chodzi, bo nie wiem![]()
Wiesz, ona raczej jest za tym że to normalny cykl i poniedziałek uznaje za 1 dc. Bo ta beta była baaaaardzo malutka i mogła być spowodowana np jakimś torbielem czy czymś. I nie widzi przeciwwskazań. natomiast jeśli na badaniach wyjdzie że musza mi zrobic zabieg to mam się z nia skontaktowac (dała mi od razu tel.do siebie)Justyś a ile ta nowa G kazała Wam odczekać?
Szalejecie z dzidziusiamiuwielbiam prosiaczka z kubusia puchatka!!
A o co chodzi z tym szalenstwem??![]()
Elfiku jesteśjuz martwiłam sie o Ciebie.
A co G mówi na te plamienia? bo ja tak po łyzeczkowaniu nie miałam
OLA_PM jak Twoje cycusie? wsio dobrze,prawda?
Witaj Elfa:-) Na początek trochę pokrzyczę - czemu się tak długo nie odzywałaś!!!miło, że wpadłaś w końcu do nas
- ja myślę, że nic się nie stało, że był wypadek - nawet jeśli to te tabletki w tym czasie nie powinny wpłynąć na fasolkę, gdyby coś - życzę szybkiego wyleczenia tego pęcherza i do dzieła
![]()
aha to powiem ginowi zeby morfologie zrobil tez , wogole wszystkoMorfologie plemników. czyli budowę. To co tak meczy Kropeczkę. Bo zazwyczaj jest badana ilość (czterech typów zołnieżyków) niektóre laboratowria badaja morfologie tez.
To dobrze że robicie w domu. Wiesz że masz pół godz. na dostarczenie pudełeczka?? Najlepiej włóż pomiędzy biust zeby miały temperaturę ciała:-)
eh tam, bardzo bym chciala, ale widzisz jak jest no.....Szalejecie z dzidziusiami![]()