reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A co do książek..jesli jesteś zupełnie zielona..jak np ja :happy2: to polecam książkę Pawła Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka", które wydawane jest z plyta i masz na filmie jak chwytać dziecko, kapać, ubierać, karmić itp.

ha ja też jestem fanką tego pana ;-)
Dentico prześliczny ten różowy kombinezonik, wygląda na cieplutki i mięciutki

reklama
Ja też raczej tylko czasopisma czytam "M jak Mama" ,czy "9 miesięcy",poza tym jakąś tam wiedzę posiadam po Córci,zresztą przy Niej też bez książki sobie poradziłam,więc i teraz myślę dam radę;-);-);-)
Wiadomo,mama swemu Dziecku,krzywdy nie zrobi:-):-):-)

Dentico,ciuszki super:tak::tak::tak:

Witam,

Jak któraś z okolic Warszawy ma ochotę na lekturę o dzieciach to zapraszam do mnie, chętnie pożyczę, mam trochę książek.

A jak ktoś lubi czytać czasopisma o dzieciach i ma niedosyt zawartości na rynku to mam pudło archiwalnych różnych do oddania.

Ja się już naczytałam poprzednim razem, teraz wolę inne lektury :-).

Ja zastanawiam się nad takim pudełkiem do mikrofalówki do sterylizacji, w sumie nie są drogie a nareszcie byłby jakiś realny pożytek z posiadania mikrofalówki :-).

Oooo zupełnie jak ja kiedyś. Tyle, że ja się swoich zbiorów już pozbyłam i teraz tylko takie bliźniacze zbieram ;-)

Co do sterylizatorem do mikrofali - byłabym za, ale ja jestem antymikrofalowa ;-). Obiecałam sobie, że w życiu nie będę miała mikrofali w domu. Wystarczy mi naprawdę dobra kuchenka i piekarnik. Moja siostra kupiła sobie taką co to niby może robić i za piekarnik, ale wiecie co? Zdecydowanie smaczniejsze rzeczy wychodzą z normalnych urządzeń. A jak dobrej jakości urządzenia, to i szybko wszystko gotują/pieką. Kupiłam sobie genialną płytę grzejną i teraz od czasu do czasu się zastanawiam po co mi czajnik elektryczny, skoro w garnku mi się połowę krócej woda grzeje :-D

Ja narazie też tylko czytam gazetki dla kobiety w ciąży i przyszłych rodziców:tak:mam nadzieje że instynkt macierzyński podpowie mi później co i jak zrobić:-D

Gemelo ja to nawet nie pamiętam po co my tę mikrofalówkę kupiliśmy :-). Piekarnik mam elektryczny w kuchence, którą dostaliśmy na nowe mieszkanie (ale mikrofalówkę mieliśmy wcześniej), przyznam, że głównie do podgrzewania czasami jej używamy, bo rozmrażać też wolę powoli w lodówce.

ja sobie upatrzyłam taki kombinezonik w Next:

Buy Dog All In One from the Next UK online shop

albo taki bo chyba cieplejszy:

Buy Red All-In-One from the Next UK online shop

takie śpioszki:

Buy Blue Dog Sleepsuits Three Pack from the Next UK online shop

body:
Buy Essential Long Sleeve Bodysuits Five Pack from the Next UK online shop

takie spioszki:
Buy Bright Sleepsuits Three Pack from the Next UK online shop

taki sweterek do szpitala:

Buy White Bunny Knitted Cardigan from the Next UK online shop

czapeczka
Buy White Knitted Hat And Mitts from the Next UK online shop'
zrobie sobie przyjemność takimi śpioszkami:

Buy Mummy Sleepsuit from the Next UK online shop

i coś takiego:

Buy Tatty Teddy Sleepsuit And Hat from the Next UK online shop

Next był moją ulubioną marką jak pacowałam w Anglii dlatego nie odmówię sobie przyjemności ubirania dziecka w tym sklepie:)
ciekawa jestem tylko czy mają te rzeczy w Złotych Tarasach:-)

Katarzynko takie spioszki jak poslslas linka na koncu mam cale pudlo i zamierzamd ac troche kolezance bp wiem ze tego nie wykorzystam ... Wlasnie z nexta poprzywozila mi pelno z irlandii szwagierka rowniez na tym punkcie mam chopla

Next był moją ulubioną marką jak pacowałam w Anglii dlatego nie odmówię sobie przyjemności ubirania dziecka w tym sklepie:)
ciekawa jestem tylko czy mają te rzeczy w Złotych Tarasach:-)
Radze zajrzec na Ebay;-)Czesto sprzedawcy zgadzaja sie wysylac rzeczy do Polski. Ten pierwszy kombinezonik kupilam z przesylka za £6 nowy,z tym ze mieszkam w UK;-):tak:

reklama
Do góry