reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Potrzebuje pomyslu na prezent... co mozna kupic tesciowi na 70 urodziny? :dry::shocked2: Dzis idziemy na impreze i nie mam pomyslu.... Alkohol i slodycze odpadaja bo tesciu ma cukrzyce :baffled: No i jestem w kropce, bo w musimy kupic cos w miare taniego (do 50zl bo w tym miesiacu juz jestesmy splukani) a zeby mu sie przydalo :sorry2:

Bede wdzieczna za jakies rady ;-)

a pali?
jak tak to będzie łątwiej, bo zawsze można porządną zapalniczkę albo papierośnice kupić...albo cygaro! :D

reklama
dziś wypiłam od rana już chyba z wiadro wody...kurczę , jak jakaś krowa na polu... Nie to Aga , żebym się do ciebie upodobniała....Trawy jeszcze nie jem ale kto wie, kto wie...:-D;-)

ramke do obrazka z pieknym wnusiem Maciusiem ? ;-)

to bylby najlepszy pomysl :-D tesciowe jeszcze nie maja zadnych zdjec Macka :dry: no ale nie wyczaruje ich za kilka godzin :-p trudno, na ten prezent beda musieli zaczekac....

chyba faktycznie kupie cos zwiazanego z majsterkowaniem. Tesc jest typem samotnika i spedza cale dnie na dzialce, wiec to moze mu sie przydac :tak:

a pali?
jak tak to będzie łątwiej, bo zawsze można porządną zapalniczkę albo papierośnice kupić...albo cygaro! :D

nie pali :no: ale na cygarmo moze by sie skusil :tak:
kiedys wypytywal o palenie fajki wodnej :-D wiec moze by sprobowal

Nimfii a moze naleweczke? albo miód pitny..

edit: kurde nie doczytalam o cukrzycy..

on czasem podpija jakies trunki typu nalewki wlasnych wyrobow, ale w malych ilosciach... niestety nie znam jego preferencji smakowych:blink:

No nic... dam sie wykazac mezowi...moze lepiej wie co moze przydac sie jego ojcu (choc oniprawie ze soba nie rozmawiaja :baffled:)

ardzesh wszystkiego najcudowniejszego i dla habci też z całych sił życzę najlepszości i najcudowniejszości i szczęścia wszelkiego we wspólne życie ubranego.

a ja się baaardzo nudzę, siedzę w domu i robię już takie rzeczy za które bym się nie zabrała za sto lat :-p:-p:-p, was na bb mało, no bo pogoda a ja muszę w domu siedzieć, niby doktorek powiedział, że możemy iść na dwór, ale... sama nie wiem czy to moje dziecię już gotowe, dziś jeszcze posiedzimy a jutro brykniemy na spacer :-):-):-). U nas spacery tylko po chodniku, w parku komary mają ucztę i gryzą na potęgę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mnie uwielbiają, wszyscy grzecznie ani jednego ukąszenia a mnie stado komarów zjadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aaa no i jutro idę do fryzjera, fryzjer jak fryzjer ale moje dziecko zostaje samo z tatą tego jeszcze nie grali w kichach <hahaha>, ciekawa jestem jak sobie poradzi, zawsze twierdzi że przy dziecku lepiej niż w pracy bo odpocząć można <hahaha>. A jak znam mojego M to do wszystkiego podejdzie bezstresowo i Jurand będzie aniołkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry