zapmarta
Karolkowa mama
aga, troszku za daleko... ale dzięki za szczere chęci.:-)
To i my spadamy na dwór. Miłego nudzenia się. Uściskaj Jurandzika.
To i my spadamy na dwór. Miłego nudzenia się. Uściskaj Jurandzika.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawa jestem jak sobie poradzi, zawsze twierdzi że przy dziecku lepiej niż w pracy bo odpocząć można <hahaha>.
wiesz, mężczyźni to zawsze mają dziwne podejście do świata, może nie dziwne, ale inne niż my, i może mojemu właśnie dziecko przynosi relaks, bo on z nim spędza 2h dziennie, a ja resztę, a np. wczoraj w ogóle dziecka nie widział :-what????????? ja to sie własnie w pracy relaksuje ;-)
wiesz, mężczyźni to zawsze mają dziwne podejście do świata, może nie dziwne, ale inne niż my, i może mojemu właśnie dziecko przynosi relaks, bo on z nim spędza 2h dziennie, a ja resztę, a np. wczoraj w ogóle dziecka nie widział :--
-(, poszedł do pracy Jurand spał, a jak wrócił to Jurand już spał.