reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hm jak powiedzialam M byl mocno zszokowany. Pokazalam mu test, zapytal co znacza II, powiedzialam, a on sie zapytal 'ale jak to mozliwe?' :szok: Szkoda, ze on nie chcial tej ciazy tak bardzo jak ja i ze nie skakal ze szczescia.... pozniej w ciagu dnia powoli do niego docieralo, mowil rzeczy w stylu 'ale male nie bedzie jesc mojego jedzenia?'. Nie wiem co myslec, w pewnym momencie przechodzilismy obok gruuubej babki z dwojka malych dzieci i powiedzialam, ze ja tez tak bede wygladac po drugiej ciazy, a ten na to, ze jesli bede tak mowic, to mi sie zabierze ciaze, zapytalam jak to, bo przeciez juz za pozno, na co on powiedzial, ze sie da.... :confused: Moze on potrzebuje czasu, bo przeciez zgodzil sie na staranka za moja namowa, sam z siebie nie przejawial nigdy ciagot w te strone....
Ola mnie to osobiscie przeraziło.To znaczy,że co ze bedzie Ci kazał usunac lub zrobi cos żebyś straciła ciaże? :szok::-(

...zasnął w salonie z gołą dupą hahahaha:-D bez :-)

Hej Koszalku! no to pieknie "pogadali" z kumplem po latach:-).....grunt, ze nie zmarzł:-D
Marzenixx-isc na rozmowe zawsze mozesz...tylko musialabys od razu powiedziec o planach na IX i ze masz juz bilet itd...by potem ie bylo jakis jaj.....
A chcialabys ta prace? Bo jesli tak to moze warto isc...?

U nas wszystko w porządku. Czekamy na córeczkę - Gabrysię. Obecnie jestem na zwolnieniu w domku - muszę troszkę poodpoczywać i zwolnic tempo.
Pozdrawiam serdecznie

Butterfly!!!! Boziu-tyle czasie Cie nie bylo!!! ale wracasz z super wiesciami...bardzo sie ciesze i gratuluje córci!!!!
Mowisz ze musisz zwolnic tempo...to cos Ty tam wyprawiala, co???
Mam nadzijee, ze wszystko bedzie dobrze , dasz na luz i bedze tak jak trzeba! Sciskam Cie baaardzo mocno****** buziaki!!!!

Wiesz moze co u Pysi510???zniknela jakis czas temu i ciiiisza:confused::-:)confused:

Dzien Dobry :-)
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo M krzyczy, że teraz jego kolej ;-);-)
Mała waży już 1530 g czyli przytyła, przez 3 tygodnie pół kilo:-D:-D
Ciągle ma mniejszy brzuszek ale mieści się w normie.
Ginka powiedziała, że za to pucki ma pokaźne :-D:-D:-D
Nie chciała pokazać buźki jak ostatnio wtulała się i tylko z boczku ją widać jutro postaram się wkleić zdjęcie.
Jupiiii super wiesci :tak::-):tak::-) czekamy na fotke!
dzis dyskoteki zamkniete to pewnie wroci szybciej hahaha:-)
ale ty masz dobrze kochana, naprawde!! jak ja raz kazalam malzowi zmywac gary to po ich wymyciu stwierdzil ze koniecznie mi musi kupic zmywarke hahah:-D
I co zmywarka kupiona? :-D
Hej dziewczynki, bardzo bardzo Wam dziekuje za wszystko :-D Brzuch mnie boli, kluje, spac nie moge (a jak juz uda mi sie zasnac to snia mi sie koszmary) - tak bedzie przez caly czas? ;-) Musze sie zapisac do gina i na usg... robi sie w 6 tc?
Hm jak powiedzialam M byl mocno zszokowany. Pokazalam mu test, zapytal co znacza II, powiedzialam, a on sie zapytal 'ale jak to mozliwe?' :szok: Szkoda, ze on nie chcial tej ciazy tak bardzo jak ja i ze nie skakal ze szczescia.... 'ale male nie bedzie jesc mojego jedzenia?'.
Kochanie usg w 6 tc ma sens o ile sprzet dobry :sorry2:
a co do M. on jest w czystym szoku do niego to nadal nie dotarlo mowie ci no bo jak dorosly facet moze mowic "ale nie bedzie jesc mojego jedzenia"???? :-) oswoi sie zobaczysz jeszcze sie bedzie cieszyc!

Motylku odezwalas sie nareszcie!!!!!!!! :-):-):-):-) Gratuluję coreczki! odpoczywaj ile sie da!!!! :tak:

ehhh ja musze sluzbowo wyjsc ale mi sie tak nie chce! ze szok! no lenia mam jak nie wiem! :shocked2:
dobra zbieram sie niedlugo wroce :-)

WITAM:-)
Bernadko boli krzyż w ciąży...moją bratową bolał

tak tak mi takze bolał:tak:

Nie chciała pokazać buźki jak ostatnio wtulała się i tylko z boczku ją widać jutro postaram się wkleić zdjęcie.
Teraz uciekam.
Wybaczcie, że tylko o sobie;-);-)

super wieści:-)

ehh jak tam bez kawy moge zyc gorzej bez chleba i ziemniaków :baffled::-D:-D:-D

:-Dja tak samo bo kawy nie piałam i nie pije jakoś niemogłam się do niej przekonać:baffled:

ee...no i smieja sie ze mnie :(

ogladam wlasnie film na TVN-ie o dziewczynie chorujacej na bulimie.

ja takze oglądałam:tak:

Wiecie co najgorsze jest w tej diecie że muszę od dnia stymulacji odstawić kawe...a to dla mnie masakra...bo ja uwielbiam kawe...:no:

Witaj Madziu!:-)

Dasz radę :) ja dałam - piłam jakieś 4 kawy dziennie plus fajki (20szt) - 3 miesiące przed rzuciłam faje a od 1 dnia cyklu od rozpoczęcia starań nie piłam kawy i co?? i ŻYJE :-D:-D:-D

Dziewczyny jakich perfum używacie w okresie letnim???? Bo chciałam sobie cos ładnego kupic , ale kompletnie nie mam pomysłu...... a mam bardzo wybredny nos...:confused2: spodobały mi sie Chanel -Chance ale wersja letnia nowa, tylko że cena mnie zwaliła nóg więc prosze o jakieś propozycje:sorry:

Słuchajcie ja od 12 roku życia jestem zakochana w Cerruti 1891 i tylko ich używam... próbowałam zmienić ale nie dałąm rady kocham tylko ten jeden zapach co ułatwia innym robienie mi prezentów :) ;-);-)

Jestem

Mój pupilek się skarży że go molestujecie, gnębicie i wytykacie że jest mym pupilkiem. Ja wiem każdy tu chce byc pupilkiem księżnej no ale jakaś droga podlizywania musi być.
Muszę nagradzać tych którzy się najbardziej podlizują.

Pupilek mój Madzienkowaty jakże zasłużył sobie na ten tytuł i ja bym prosiła aby wykazać się inwencją tworczą a nie tylko zazdrością a wtedy może Madzienek poleci ze stołka i ktoś inny przejmie funkcję.

:-D:szok::-D:tak::-D

Teraz uciekam.
Wybaczcie, że tylko o sobie;-);-)

SUPER!!!!!!;-):-);-):-)

Hej dziewczynki, bardzo bardzo Wam dziekuje za wszystko :-D Brzuch mnie boli, kluje, spac nie moge (a jak juz uda mi sie zasnac to snia mi sie koszmary) - tak bedzie przez caly czas? ;-) Musze sie zapisac do gina i na usg... robi sie w 6 tc?

6-7 tc jak jest dobry "dowcipny" sprzęt :-)

A u nas dobrze. Od jutra zostaję "słomianą wdową" na tydzień ale to ostatni dzwonek żeby lepsza połowa mogła wyruszyć na samotną coroczną wyprawę. Czujemy się dobrze, brzuchol rośnie (w nocy czuję jak się rozciąga)

Hej Koszalku! no to pieknie "pogadali" z kumplem po latach:-).....grunt, ze nie zmarzł:-D
Marzenixx-isc na rozmowe zawsze mozesz...tylko musialabys od razu powiedziec o planach na IX i ze masz juz bilet itd...by potem ie bylo jakis jaj.....
A chcialabys ta prace? Bo jesli tak to moze warto isc...?
Heheh za tociagle spi hehe
Juz za pózno , juz po rozowie, nie poszlam chociaz praca fajna, tam trzeba na szkolenie wyjechac, nie ma problemu ale nikt mi w pierwszym miesiacu pracy (licząc po szkoleniu) nehheie da 3 tyg urlopu, takze wolałam nie isc i nie patrzyc co trace h
I co zmywarka kupiona? :-D
zmywareczka bedzie na nwoym domku, tutaj nie ma sensu :tak:
Słuchajcie ja od 12 roku życia jestem zakochana w Cerruti 1891 i tylko ich używam... próbowałam zmienić ale nie dałąm rady kocham tylko ten jeden zapach co ułatwia innym robienie mi prezentów :) ;-);-)
Nie znam tego zapachu, od lat wilbie J.LO - Glow i Guerlain-L'instant , ale za ciężkie na lato..... uzywałam na lato E. Arden - Beauty ale obrzydł mi juz strasznie...:baffled:

Ja własnie pije kawke i zajadam sie jagodzianką :-)

A u nas dobrze. Od jutra zostaję "słomianą wdową" na tydzień ale to ostatni dzwonek żeby lepsza połowa mogła wyruszyć na samotną coroczną wyprawę. Czujemy się dobrze, brzuchol rośnie (w nocy czuję jak się rozciąga)
tez mam teraz cerutti i podobaja mi sie rowniez - ale w lato obowiazkowo zielona herbatka od Arden :-):-):-)
A gdzie to szannowna druga polowka sie bedzie podziewac?? co to za samotna wyprawa??

reklama
Witam!!

Ale mam lenia od samego rana, masakra... Muszę się zabrać za szukanie pracy, a na dzisiaj jeszcze jestem umówiona na robienie paznokci do kosmetyczki, to może od razu na jakieś zakupki się wybiorę... chociaż w sumie to mi się nic nie chce....:baffled:

Do góry