reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu u mnie pomału leci do przodu. Narazie żadnych wzlotów w moim zyciu nie ma:yes::yes::rofl:, więc ciesze sie Waszym Szczęściem. A jest go u Was widze coraz więcej tak trzymajcie:tak::tak::tak::tak: Ja dzis sobie robie porządne porządki w domciu. Niedługo koniec wakacji i do jesieni może się przygotowuje:dry::dry::dry: Nie wiem:sorry2::sorry2: A już orkiestre w końcu macie bo już nie moge sie doczytac. Co do sukienki to juz Ci pisałam , nie byłabym za szyciem u krawcowej kreacji tylko ze zdjęcia:tak::tak:

reklama
Asiu u mnie pomału leci do przodu. Narazie żadnych wzlotów w moim zyciu nie ma:yes::yes::rofl:, więc ciesze sie Waszym Szczęściem. A jest go u Was widze coraz więcej tak trzymajcie:tak::tak::tak::tak: Ja dzis sobie robie porządne porządki w domciu. Niedługo koniec wakacji i do jesieni może się przygotowuje:dry::dry::dry: Nie wiem:sorry2::sorry2: A już orkiestre w końcu macie bo już nie moge sie doczytac. Co do sukienki to juz Ci pisałam , nie byłabym za szyciem u krawcowej kreacji tylko ze zdjęcia:tak::tak:

Och Słońce zważając, że w naszej "bandzie" AAA (Aleksandra, Agata, Asia) u dwóch zaczyna się coś dziać, to pewnikiem zaraz do nas dołączysz z dobrymi wieściami :-)

Ja osobiście cieszę się ślubem, ale martwię też inną rzeczą, bo przeszłość mojego M znów się uaktywniła i najpawdopodobniej czeka nas przeprawa sądowa. Więc nie na każdym polu jest tak fajnie :-(

Z zespołem spotykamy się w poniedziałek.

Z fotografem w następną sobotę.

Nad sukienką ciągle myślę... :-)

Witam wszystkie kobietki:-)
Długo Was już czytam aż wreszcie postanowiłam się zarejestrować. Bardzo się cieszę że można pisać tutaj o swoich przeżyciach. Ja straciłam swojego dzidziusia w 12 tyg.:sad: i może nie uwierzycie bo 2 lipca minął dokładnie rok a mi się wydaje jakby to było bardzo niedawno. Wiem że najlepiej od razu po pól roku albo nawet i wcześniej znowu się starać ale ja za bardzo się bałam, boję się nadal ale już bym chciała spróbować. Musze porobić dokładnie jeszcze badania a potem zobaczymy. Może trochę tego entuzjazmu przejdzie na mnie od niektórych tutaj i razem będziemy się cieszyć naszymi fasolkami:-D
pozdrawiam Was serdecznie;-)

Malina bardzo mi przykro Dla Twojego Aniołka
[*]. I pewnie że zostań tutaj w kupie raźnie. A jak juz sama zauważałas u nas dziewczyny są wspaniałe i zawsze można jedna na druga liczyć. Tak więc zapraszamy do naszego grona :-)

Dziś o godz. 00.26 urodziła sie Veronica. Motylek czuje sie dobrze. Malutka ma wage 2850 i 52cm długości:-D

Witaj Veroniczko na świecie.:biggrin2:

o losie dziewczyny jakoś tak od wczoraj wieczorem na płącz mi się zbiera
kurczę no co się ze mną dzieje?
myślałam ze już uporałam się z emocjami ale jednak nie
a jeszcze dziś miją 4 miesiące odkąd usłuszałam-proszę pani bardzo mi przykro

reklama
Malina bardzo mi przykro Dla Twojego Aniołka
[*]. I pewnie że zostań tutaj w kupie raźnie. A jak juz sama zauważałas u nas dziewczyny są wspaniałe i zawsze można jedna na druga liczyć. Tak więc zapraszamy do naszego grona :-)

Dlatego właśnie że w kupie raźniej to tutaj jestem :tak:
dziękuję za zaproszenie, a że dziewczęta wspaniałe to stwierdzić można zaraz po przeczytaniu kilku postów:tak:

Do góry