martyna222
udało się ! :)
to ty jesteś po clo ? a który masz dc?Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ty jesteś po clo ? a który masz dc?Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci![]()
jakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyćto ty jesteś po clo ? a który masz dc?
a czuje sie troche lepiej niz wczoraj kręgosłup już nie boli a żołądek dalej mnie boli ale nie tak jak wczoraj ale dalej mnie muli i nie mogę nic porządnie zjeśc a rano juz było prawie dobrze ale jakos teraz mnie boli od nowa
a ty kochanie jak sie czujesz jak kolanko??
Ja najbardziej ryczałam jak izzie brała slub z zaskoczenia z karevemboshe aż się zanosiłam od płaczu!! hehe uwielbiam ten serial!
boshe jak mi sie język włoski podoba !! strasznie bym sie chciała go nauczyć!!:-)
niestety nie, ale odwlekam to jak moge
wróciłam z zakupów i zawiozłam mojego pijaczka do pracy ehhe![]()
To super Wioletko! Ciesze się strasznie że juz niedługo wszystko sie poprawi i za jakis niedlugi czas wznowisz staranka!!:-)
Witaj! a czemu tylko na chwilke???Ja tylko na chwilkę...
Kropeczko super wiadomości!
Pozdrawiam!
Kropeczko jakie super wieści to moze wszystko sie szybko potoczy i juz niedługo fasola będzie u ciebie goscic
j??
Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
kurcze to rzeczywiście nic z tego nie można zrozumieć...mam nadzieję że w poniedziałek się wyjasnijakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyć
suuuuuper wiesci :-)co tylko się cieszyć i niedziwie ci się że jedzenia się odechciało![]()
ale pomieszane...kurcze...sama juz nic nie wiem....jakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyć
Kropeczko dziś się tylko raz obudziłam w nocy...
a zaraz wraca z wczasów mojego M. chrzesnica i nie mogę się doczekać bo nie widziałam jej 2 tyg ma 3,5 latka i ją uwielbiam...
O świetnym serialu gadamy !!!1-o czym Wy gadacie...no???
4-co kupilas??? jak go tak wozisz to pewnie sie cieszy ze kupil ci samochod;-)
Chcialabym do konca roku juz miec to kolano w miare naprawione i szczelinke wygojona...by od stycznia moc juz zaczac staranka i ...boze!!!! zeby tak zalapac sie na "mamy 2010"....tak bardzo bym chciala.....
a ja jestem pewna ze to nie ciaza nawet nie mow ze mogłabym byc w ciaży bo przecież ten antybiotuyk brałam tydzien i teraz na żołądek biorę lekiBernadko..mnie naprawde sie te twoje objawy kojarza z ciaza...nie wiem, ale tylko tak mysle...
...no chyba ze ta wysoka prolaktyna tez takie objawy przynosi...?
no to dobrze ze cie zbada dokladnie, o ktorej masz ta wizyte?
ja też mam taką nadzieje bo chyba zgłupiejekurcze to rzeczywiście nic z tego nie można zrozumieć...mam nadzieję że w poniedziałek się wyjasni