reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci:happy2:

suuuuuper wiesci :-)co tylko się cieszyć i niedziwie ci się że jedzenia się odechciało:-D

a czuje sie troche lepiej niz wczoraj kręgosłup już nie boli a żołądek dalej mnie boli ale nie tak jak wczoraj ale dalej mnie muli i nie mogę nic porządnie zjeśc a rano juz było prawie dobrze ale jakos teraz mnie boli od nowa

a ty kochanie jak sie czujesz jak kolanko??

Bernadko..mnie naprawde sie te twoje objawy kojarza z ciaza...nie wiem, ale tylko tak mysle...
...no chyba ze ta wysoka prolaktyna tez takie objawy przynosi...?:confused:

A ja sie dzis - psychicznie - czuje lepiej...bo mam dobre wiesci...a kolanko dalej boli:baffled:...dziekuje***

Ja najbardziej ryczałam jak izzie brała slub z zaskoczenia z karevem :-Dboshe aż się zanosiłam od płaczu!! hehe uwielbiam ten serial!

boshe jak mi sie język włoski podoba !! strasznie bym sie chciała go nauczyć!!:-)

niestety nie, ale odwlekam to jak moge :-D:-D

wróciłam z zakupów i zawiozłam mojego pijaczka do pracy ehhe:-D

1-o czym Wy gadacie...no???:confused:
2-to po rozmowki albo na kurs....juz!!! mnie sie podoba wloski i hiszpanski...i wielka szkoda ze w polskich szkolach sie uczepili tylko niemieckiego, angielskiego i rosyjskiego....rzadko inne....
3-masz racje, co masz zrobic dzis zrob jutro:-)
4-co kupilas??? jak go tak wozisz to pewnie sie cieszy ze kupil ci samochod;-)

To super Wioletko! Ciesze się strasznie że juz niedługo wszystko sie poprawi i za jakis niedlugi czas wznowisz staranka!!:tak::-)

no jak na razie to tylko wizyta...wiec do poprawy jeszcze pewnie dluuuga droga:baffled:, ale ja sie ciesze, bo bede juz wiedziala (mam nadzieje) na czym stoje tu w UK i dowiem sie co oni by tu wogole zrobii z tym -i kolankiem i ta szczelinka...i jakby co -tzn. jesli tu sie dlugo czeka, albo jak mnie oleja i puszcza z tabletkami do domu....to bede mogla w Polsce we wrzesniu podjac decyzje o ewentualnych prywatmnych operacjach w kraju....
Chcialabym do konca roku juz miec to kolano w miare naprawione i szczelinke wygojona...by od stycznia moc juz zaczac staranka i ...boze!!!! zeby tak zalapac sie na "mamy 2010"....tak bardzo bym chciala.....

Ja tylko na chwilkę...
Kropeczko super wiadomości!:-D
Pozdrawiam!
Witaj! a czemu tylko na chwilke???
jak koszmary...spalas juz lepiej???
dziekuje***

Kropeczko jakie super wieści to moze wszystko sie szybko potoczy i juz niedługo fasola będzie u ciebie goscic
j??

pewnie nie szybko..ale oby sie wogole cos ruszylo, bo jak n arazie to od stycznia nic sie nie zmienilo....
buziaki***

Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły

no to dobrze ze cie zbada dokladnie, o ktorej masz ta wizyte?

suuuuuper wiesci :-)co tylko się cieszyć i niedziwie ci się że jedzenia się odechciało:-D

dziekuje Patrysiu******

jakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyć
ale pomieszane...kurcze...sama juz nic nie wiem....:no:

A ktos wie gdzie jest LOREE, BADAICKA, EVE zniknela rowniez...

Kropeczko dziś się tylko raz obudziłam w nocy...
a zaraz wraca z wczasów mojego M. chrzesnica i nie mogę się doczekać bo nie widziałam jej 2 tyg ma 3,5 latka i ją uwielbiam...

Kropeczko dziś się tylko raz obudziłam w nocy...
a zaraz wraca z wczasów mojego M. chrzesnica i nie mogę się doczekać bo nie widziałam jej 2 tyg ma 3,5 latka i ją uwielbiam...

mam nadzieje, ze wstalas "na siku" a nie z powodu koszmarow...:confused:
Martynko-chrzesnica...w dodatku 3,5 letnia- to bardzo dobrze rozumiem i jestes w pelni usprawiedliwiona...wiem jak to jest bo sama tesknie jak glupia za moimi maluchami, tzn. dziecmi brata:-):-)

1-o czym Wy gadacie...no???:confused:

4-co kupilas??? jak go tak wozisz to pewnie sie cieszy ze kupil ci samochod;-)

Chcialabym do konca roku juz miec to kolano w miare naprawione i szczelinke wygojona...by od stycznia moc juz zaczac staranka i ...boze!!!! zeby tak zalapac sie na "mamy 2010"....tak bardzo bym chciala.....
O świetnym serialu gadamy !!!:-p
Kupiłam jedzonko na cały tydzień, troszke słodkości i lody:-)

napewno uda ci sie byc mamusia 2010 !!!!!
Ide troche chałupe ogranąć i zupkę jakąs zrobic:-)

reklama
Bernadko..mnie naprawde sie te twoje objawy kojarza z ciaza...nie wiem, ale tylko tak mysle...
...no chyba ze ta wysoka prolaktyna tez takie objawy przynosi...?:confused:

no to dobrze ze cie zbada dokladnie, o ktorej masz ta wizyte?
a ja jestem pewna ze to nie ciaza nawet nie mow ze mogłabym byc w ciaży bo przecież ten antybiotuyk brałam tydzien i teraz na żołądek biorę leki
wizyte mam o 16.15
co do prolaktyny to wiem ze daje rózne objawy a już na pewno powoduje u mnie bol głowy i Makaronka mówi ze miała też mdłości tylko w drugiej połowie cyklu jak miała wysoką prolaktynę

kurcze to rzeczywiście nic z tego nie można zrozumieć...mam nadzieję że w poniedziałek się wyjasni
ja też mam taką nadzieje bo chyba zgłupieje

Do góry