reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny mam pytanie do tych które miały zabieg...-czy długo po tym bolał was brzuch???
mnie bezpośrednio po zabiegu brzuch nie bolał wcale, ze az sie zastanawialam, czy mi tam wogole cos grzebali po tym jak mnie uśpili :baffled::happy2:
ale za to teraz po polowie drugiego cyklu cos czasami czuje, no i w okolicach owulacji jajniki czuje

reklama
streptococcus agalactiae, enterococcus faecalis, candida sp.
zrobili mi diagram i wyszło że są wrażliwe na amoxycilinę i dostałam amotaks (antybiotyk) i prowag na odbudowę pożytecznych bakterii do tego piję jogurty z bakteriami mlekowymi.....
te nazwy jakieś straszne!!!!-czytałam co nieco w necie na ich temat.....

Just-mnie bolał zaraz po zabiegu troszeczkę....ale szybko przeszło -teraz czasem własnie mam jakieś ukłucia....
no i zawsze przed @ mnie bolał i potem podczas jajeczkowania...dlatego zawsze wiedziałam kiedy je mam.

Hej nie mialam czasu napisac po wizycie.Wiec tak moja dr.zbadala mnie i powiedziala ze wszystko oki ze czekamy teraz na @ i moge starac sie o dzidzie porobie sobie badanka ale dla upewnienia zrobie jeszcze usg bo w innym miejscu mi wykonuje te badanie.Wiec zobaczymy jak sie ulozy.;-)

Nikki - gratuluję córci - to dopiero skarb będzie ;0 przygotuj się na wspólne gotowanie i sprzątanie :) heh super
My bardzo chcieliśmy mieć dziewczynkę - za pierwszym razem miala być Lenka- a jest Leon :) no a za drugim się udalo/nie udało...

Emmy - tak sobie czasem o Tobie myślałam - jak Twoje zdrowie i samopoczucie... Pozdrawiam Cię!!!

Mazia -A Ty miałaś w końcu ten szew zakładany, czy wszystko jest git?

kasiamaj - ja teraz też czekam na wyniki wymazu, mój(nowy) gin powiedział,że wszystko powinno być wyleczone. Ja tez mam częste stany zapalne itp wygibasy.Trzeba doprowadzić do takiego stanu żeby tego było jak najmniej/ w ogóle

pozdrawiam

Nikki to super, że wszystko u Was ok. A zajmowanie się dziewczynką nie jest chyba bardziej skomplikowane niż chłopcem. No i Twoja córcia będzie miała starszego brata, a to moim zdaniem bardzo fajnie.

Nikkusia ja bym bardzo chciała córcię. Ale jak będzie synuś to tez będe najszczęśliwsza mamą na swiecie. No a babcie że szczęśliwe to ja doskonale je rozumiem :-) Nauczysz się wszystkiego przy córci. I sama bedziesz później śmiała się ze swoich obaw ;-)

Dzięki Dziewczyny, mam nadzieję, że moje dzieci znajdą wspólny język mimo różnicy wieku i płci. Maja mama kupiła dziś Wikiemu lalkę bobasa, żeby "trenował", a mój synuś, tak delikatnie ją głaskał i przytulał, że miałam łzy w oczach....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

streptococcus agalactiae, enterococcus faecalis, candida sp.
zrobili mi diagram i wyszło że są wrażliwe na amoxycilinę i dostałam amotaks (antybiotyk) i prowag na odbudowę pożytecznych bakterii do tego piję jogurty z bakteriami mlekowymi.....
te nazwy jakieś straszne!!!!-czytałam co nieco w necie na ich temat.....

To po kuracji antybiotykiem na pewno ich nie masz, a mąż też przeleczony? A na grzybki to lactovaginal co jakiś czas profilaktycznie.

reklama
Do góry