Natalineczka555
kocham kochać :)
czesc lasencje:-)
melduje ze zyje:-):-):-):-):-):-)
cala i zdrowa poki co.bede po 22 bo dzis bede milaa kontakt ze swiatem wiec licze na was:-):-):-)
witaj kochana

fajnie ja tez nie bylam w cyrkuHej lasencje!
Anabuba,Joasia witajcie;-)!
Sorki,że rano tak nagle się pojawiłam i zniknęłam.Byliśmy dzisiaj w Cyrku Zalewski.Julowi baaaaaaaaaardzo podobał się występ treserki psów,kucyka i kozic;-)
i brawo mocno bił,podobnie było jak pani na trapezie występowała
.Trochę kicha,bo nie można było w środku zdjęć robić i jak Mirek cyknął fotkę wielbłądom bez lampy
(aparat schował między plecami tych c przewd nami siedzieli) to ochroniarz podszedł i powiedział,zaciągając po rusku,że na przewie można będzie sobie zdjęcie zrobić
- taaak tyle że takie fotki swoim aparatem kosztowały 10zł
.Paczka popcornu czy wata cukrowa 8zł a różdżka świecąca 15
.Wiem,ze koszt utrzymania zwierząt jest wysoki
ale to już trochę zdzierstwo
,przejażdżka na wielbłądzie czy fotka z psami lub słoniem(na słoniu) po dychu
a wejściówka w promocji pakiet rodziny (2+2) 70zł.A teraz najlepsze - mój Mirek pierwszy raz w życiu był w cyrku.
Nerwa jakiegoś mam chyba z powodu @ bo już zapomniałam jak to jest ją mieć.
Z małżem mam spokój na jakiś czas,bo kupił sobie wieżę na mp3 i kartę pamięci za 135zł - jest u nas taki fajny sklep w który gościu sprzedaje sprzęt taki bez pudełka lub taki co na wystawie w sklepie stał - od razu zastrzegam -wszystko legalne.
A ja piekłam chleb,nawet nawet wyszedł tylko mogłam więcej posolić;-).

tylko takim na lodzie i g... z niego pamietam

Wogóle sie nie denerwowalam na placu tak mi pieknie poszło ze az trudno uwierzycwyjechalam i po zawrotce z wyjazdu z drogi ustąp piewrwszenstw za pózno spojrzałam na lewo i zacżelam hamowac a ten h.. egzaminator zahamowa pierwszy
do dupy
Dzieciaki jak dzieciaki Zuzia pyskuje drze sie Wojtek jest u mojej mamy a Gabi wszystko psuje A nie bylo mnie bo z tytulu niezdanego egzaminu narobilo sie troche klopotow Mąz sie tak wkurzyl ze potluk szkalinki poszarpał Gabi wydziera sie na dzici i teraz w pracy zadzwonil i wiem ze wypil z kolegami bo bardzo mu sie jezyk plątali wiele innych rzeczy powychodzilo
samo to ze nastepny egzmin musze znowu zdawac testy a jak nie zdam to nie bede mogal zdac jazduy no i ponad miesiac musze czekac a od 1 wrzesnia musze podjac kurs z Biura pracy bo mnie wyrejestruja no i szkola dzici sie zacznie nie wiem jak ja dam radę
jesteś kobietą i na pewno dasz rade

twój mąz jak by był na twoim miejscu pewnie juz dawno by sie załamał

Witaj Kochana
Dobranoc:-)
ja mlode wlasnei polozylam ale Wikusi musialam dac czopek bo znowu byla mega goracaJuz nie wiem co to za cholerstwo z ta goraczka
Ale siora znalazła mi w internecie ze neonatolog ktora prowadzila male po porodzie jezdzi na prywatne wizyty domowe wiec w razie czego wiem juz gdzie mam dzwonic-chociaz to dobre
Adas od mojej siory tez mial po powrocie znad jeziora goraczke ponad 39
A z dobrych wiadomosci to to ze na 99,9 % na weekend od 21 jedziemy do GrzybowaTylko jutro musze potwierdzic rezerwacje
no to miłego weekendu

jak ty to wszystko pamiętałaśstreścić tydzień hmmmmmmm
myszunia w ciąży dobrze się czuje
patrysia teżi kupuje mieszkanie
i nie będzie mieć teściowej za ścianą
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włączniea i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humorumąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka
ma się rozumieć parówka nie luna
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlopale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzeniea burak chyba zwiał
medea kłóciła się z mężem albo on z niąale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywaale tak bez nas
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał)
no chyba wsio
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi
no a teraz proszę o skrót co u ciebie![]()

zapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin![]()
ij
ej mąż wpadl w wściekłośc i zaczal pić łobuż
dupa ale w nowoczesnym slangu młodzieży, czyli super ekstra laska

trzymaj sie w garsci kobito

a nie dodałamjuż dodaje:
joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcąmąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok
![]()
100000000000000% prawdy

mądrze powiedziane

mi też jakiś kiełek na podniebieniu za jedynką wyrósł:-):-):-)NO kochana szacuneczek,masz talentSuper streszczenie, ja też z niego skorzystałam bo ostatnio mało tu bywam ( brak czasu)
Anabubka dobrze kochana , że jesteś choć na chwilkę, a raczej byłaś hehe.
Współczuję tych ósemek, ja już dwóch ósemek nie mam...
Ale wyobraźcie sobie że na podniebieniu na końcu szczęki wyszły mi jakby dwa zęby , ale tylko częściowo, przez skórę się nie przedarły... Byłam u stomatologa i pytam czy to możliwe, ze to zęby i czy mi urosną wielkie? A on na to, że to zęby -spadek po dawnych przodkach i ze duże nie urosną, a nawet mogą już wcale nie rosnąć i już tak ponad rok siedzą..
Ale ja pytam PO CO MI NASTĘPNE ZĘBY JAK I Z TYMI RADY DAĆ NIE MOGĘ???
Hehe dobrze, że ostre nie są...hihihihhihi

lubie językiem sie nim bawic

Hej Martusia mam pyt. bo za sek wyjeżdżamy nad jeziorko.
Nie wiesz czy kobieta w ciąży bez najmniejszych problemów może się kąpać w jeziorze? Może trochę głupie pyt. ale wolę spytać.![]()
kobieto, jak lekaz nie ma zadnych przeciwwskazań

ja w siodmym miesiącu wybrałam sie do męża do szwajcarii autobusem, i pływałam w jeziorze bodeńskim

ludzie mieli pewnie ubaw, ale co tam, tyle że siłę ciążenia miałam inną

witam was dziopki w niedziel, u nas pogodnie

wczoraj do mamy zjechała sie cała rodzinka, i graliśmy w kalambury, ubaw na całego

dzieci wszsystkie posnęły (mój w łożeczku mojego bracika bo jako jedyny chodzi wczesnie spac)

tak wiec siedzielismy do pierwszej

ale zabawa przednia, głośno bylo i że dzieciaki sie nie pobudziły to szok normalnie