reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc lasencje:-)
melduje ze zyje:-):-):-):-):-):-)
cala i zdrowa poki co.bede po 22 bo dzis bede milaa kontakt ze swiatem wiec licze na was:-):-):-)

witaj kochana:-D:-D:-D:-D:-D

Hej lasencje!
Anabuba,Joasia witajcie;-):tak:!
Sorki,że rano tak nagle się pojawiłam i zniknęłam.Byliśmy dzisiaj w Cyrku Zalewski.Julowi baaaaaaaaaardzo podobał się występ treserki psów,kucyka i kozic:-p;-):tak: i brawo mocno bił,podobnie było jak pani na trapezie występowała:tak::-D.Trochę kicha,bo nie można było w środku zdjęć robić i jak Mirek cyknął fotkę wielbłądom bez lampy:-p(aparat schował między plecami tych c przewd nami siedzieli) to ochroniarz podszedł i powiedział,zaciągając po rusku,że na przewie można będzie sobie zdjęcie zrobić:baffled: - taaak tyle że takie fotki swoim aparatem kosztowały 10zł:szok:.Paczka popcornu czy wata cukrowa 8zł a różdżka świecąca 15:szok:.Wiem,ze koszt utrzymania zwierząt jest wysoki:tak: ale to już trochę zdzierstwo:sorry2:,przejażdżka na wielbłądzie czy fotka z psami lub słoniem(na słoniu) po dychu:confused:a wejściówka w promocji pakiet rodziny (2+2) 70zł.A teraz najlepsze - mój Mirek pierwszy raz w życiu był w cyrku.
Nerwa jakiegoś mam chyba z powodu @ bo już zapomniałam jak to jest ją mieć:dry:.
Z małżem mam spokój na jakiś czas,bo kupił sobie wieżę na mp3 i kartę pamięci za 135zł - jest u nas taki fajny sklep w który gościu sprzedaje sprzęt taki bez pudełka lub taki co na wystawie w sklepie stał - od razu zastrzegam -wszystko legalne :tak:.
A ja piekłam chleb,nawet nawet wyszedł tylko mogłam więcej posolić;-):tak:.
fajnie ja tez nie bylam w cyrku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tylko takim na lodzie i g... z niego pamietam :-D:-D:-D:-D

Wogóle sie nie denerwowalam na placu tak mi pieknie poszło ze az trudno uwierzyc :szok: wyjechalam i po zawrotce z wyjazdu z drogi ustąp piewrwszenstw za pózno spojrzałam na lewo i zacżelam hamowac a ten h.. egzaminator zahamowa pierwszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupy
Dzieciaki jak dzieciaki Zuzia pyskuje drze sie Wojtek jest u mojej mamy a Gabi wszystko psuje A nie bylo mnie bo z tytulu niezdanego egzaminu narobilo sie troche klopotow Mąz sie tak wkurzyl ze potluk szkalinki poszarpał Gabi wydziera sie na dzici i teraz w pracy zadzwonil i wiem ze wypil z kolegami bo bardzo mu sie jezyk plątal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wiele innych rzeczy powychodzilo
samo to ze nastepny egzmin musze znowu zdawac testy a jak nie zdam to nie bede mogal zdac jazduy no i ponad miesiac musze czekac a od 1 wrzesnia musze podjac kurs z Biura pracy bo mnie wyrejestruja no i szkola dzici sie zacznie nie wiem jak ja dam radę

jesteś kobietą i na pewno dasz rade :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
twój mąz jak by był na twoim miejscu pewnie juz dawno by sie załamał :tak::tak::tak::tak:

Witaj Kochana:tak::tak::tak:

Dobranoc:-)

ja mlode wlasnei polozylam ale Wikusi musialam dac czopek bo znowu byla mega goraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nie wiem co to za cholerstwo z ta goraczka:no::no::no:
Ale siora znalazła mi w internecie ze neonatolog ktora prowadzila male po porodzie jezdzi na prywatne wizyty domowe wiec w razie czego wiem juz gdzie mam dzwonic-chociaz to dobre
Adas od mojej siory tez mial po powrocie znad jeziora goraczke ponad 39:szok::szok::szok:

A z dobrych wiadomosci to to ze na 99,9 % na weekend od 21 jedziemy do Grzybowa:tak::tak::tak:Tylko jutro musze potwierdzic rezerwacje

no to miłego weekendu :tak::tak::tak::tak:

streścić tydzień hmmmmmmm:-D:-D:-D:-D
myszunia w ciąży dobrze się czuje:tak:
patrysia też:tak:i kupuje mieszkanie:tak:i nie będzie mieć teściowej za ścianą:-D:-D
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włącznie:-D:-D:-Da i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają:-D
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humoru:-D:-Dmąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka:-D:-Dma się rozumieć parówka nie luna:-D:-D
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlop:confused::-Dale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą:-D
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak:-D
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa:-D
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzenie:-Da burak chyba zwiał:-D
medea kłóciła się z mężem albo on z nią:confused:ale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z:-D
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna:-D
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywa:confused:ale tak bez nas:confused::-D
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał):-D
no chyba wsio:baffled:
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi:-D:-D
no a teraz proszę o skrót co u ciebie:tak:
jak ty to wszystko pamiętałaś :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin :zawstydzona/y: :-D ij :wściekła/y::wściekła/y:ej mąż wpadl w wściekłośc i zaczal pić łobuż

dupa ale w nowoczesnym slangu młodzieży, czyli super ekstra laska :tak::tak::tak::tak:
trzymaj sie w garsci kobito :-D:-D:-D

a nie dodałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:już dodaje:
joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcą:tak::tak::tak:mąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok:tak:

100000000000000% prawdy :tak::tak::tak:
mądrze powiedziane :-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-)NO kochana szacuneczek,masz talent :tak: Super streszczenie, ja też z niego skorzystałam bo ostatnio mało tu bywam ( brak czasu) :tak:

Anabubka dobrze kochana , że jesteś choć na chwilkę, a raczej byłaś hehe.
Współczuję tych ósemek, ja już dwóch ósemek nie mam...
Ale wyobraźcie sobie że na podniebieniu na końcu szczęki wyszły mi jakby dwa zęby , ale tylko częściowo, przez skórę się nie przedarły... Byłam u stomatologa i pytam czy to możliwe, ze to zęby i czy mi urosną wielkie? A on na to, że to zęby -spadek po dawnych przodkach i ze duże nie urosną, a nawet mogą już wcale nie rosnąć i już tak ponad rok siedzą..
Ale ja pytam PO CO MI NASTĘPNE ZĘBY JAK I Z TYMI RADY DAĆ NIE MOGĘ??? :szok::szok::szok:
Hehe dobrze, że ostre nie są...hihihihhihi
mi też jakiś kiełek na podniebieniu za jedynką wyrósł :baffled::baffled::baffled::baffled:
lubie językiem sie nim bawic :-D:-D:-D:-D:-D
Hej Martusia mam pyt. bo za sek wyjeżdżamy nad jeziorko.
Nie wiesz czy kobieta w ciąży bez najmniejszych problemów może się kąpać w jeziorze? Może trochę głupie pyt. ale wolę spytać.:zawstydzona/y:

kobieto, jak lekaz nie ma zadnych przeciwwskazań :tak::tak::tak::tak::tak:
ja w siodmym miesiącu wybrałam sie do męża do szwajcarii autobusem, i pływałam w jeziorze bodeńskim :-D:-D:-D:-D:-D
ludzie mieli pewnie ubaw, ale co tam, tyle że siłę ciążenia miałam inną :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam was dziopki w niedziel, u nas pogodnie :tak::tak::tak::tak:
wczoraj do mamy zjechała sie cała rodzinka, i graliśmy w kalambury, ubaw na całego :-D:-D:-D:-D:-D
dzieci wszsystkie posnęły (mój w łożeczku mojego bracika bo jako jedyny chodzi wczesnie spac) :tak::tak::tak::tak:
tak wiec siedzielismy do pierwszej :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale zabawa przednia, głośno bylo i że dzieciaki sie nie pobudziły to szok normalnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dzień Dobry! :-)
Se pozaznaczałam i gdzieś mi wcięło te cytaty... :confused::confused::confused: Czary jakieś czy cóś? :confused:
Postaram się tak szybciutko tyle ile pamiętam.

Przede wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia 18-tkowe ;-):-D Baaaaaardzo miło mi się zrobiło. :tak::tak::tak::tak:

Szkoda, że wczoraj wieczorem nie mogłam tu zajrzeć, bo widzę, że Malinka w wyjątkowo dobrym nastroju była:-D Malinuś rozwaliłaś mnie kilkoma tekstami.

Dowikla, Grzybowo fajna sprawa! Trzymam kciuki, żebyście ładną pogodę mieli! :tak:

Joasia, tulę mocno. Domyślam się, że ten egzamin był wyjątkowo frustrujący - w końcu byłaś już tak blisko. Szkoda... :-(

.... i nie wiem co jeszcze... :sorry2:

U nas weekend prawie spokojnie biegnie. Prawie, bo dziś Piotruś włożył sobie na główkę swoją nakładkę na sedes (nie wiem jak tego dokonał :szok:) no i żadną miarą nie mogliśmy tego ściągnąć, bo się o uszka zaczepiało :wściekła/y: Skończyło się tak, że mój m wziął duże nożyce i pociął i połamał ten plastik. Ale Piotrunio trochę się wystraszył. :tak:
No to chyba tyle...
Wesołej niedzieli dziewczynki! :-)

hej.witam niedzielnie.tym razem od mamy.wlasnie zjedlismy obiad,dziewczyny mcza sie w wodzie,moze mala niedlugo pojdzie spac.pogoda wypasna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zatem blogie lenistwo:-)
mam zrobila obiad:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jutro czeka mnie dentysta,juz sie boje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Cześć kobitki :tak:

Dzieci powinny mieć wyłącznik :baffled:
Resztę dopowiedzcie sobie same :dry:

oj tak.wspolczuje Ci bidulu.pewnie upal sie daje we znaki co?
zapakuj dziewczyny w auto i przyjedzaj do mnie ja sie zajme Helena i zobaczysz ze na wsi beda spokojniejsze:-)

uciekam.
Malina wyslij mi w tygodniu jakies smska ze streszczeniem z gg :-):-):-):-)
trzymajcie sie cioteczki.
odezwe sie jak tylko bede mogla

Myszunia mnie tu nie bylo ale szczere mimo ze spoznione najlepsze zyczenia:-)

i w ogole wszytskim solenizantkom i jubilatkom wszytskiego naj naj:-)
i jezeli dobrze pamietam to NMatalineczka zafasolkowala,gratulacje:-)
teraz uciekam.
pamietajcie o mnie.buziaki

Cześc kochane i od razu przepraszam, ze nie poczytałam, ale postaram się nadrobić nieco jutro z pracy, szef wziął wolne a burak mam nadzieję, że się jeszcze pourlopuje:-D:-D:-D:-D

Mam mega NIUSA:szok::szok::szok:idę zaraz do teściowej na obiad:szok::szok::szok::szok:po raz pierwszy, a jestem 6 lat po ślubie, rok narzeczeństwa i 3 lata chodzenia:tak::tak::tak::tak:to znaczy że idę po raz pierwszy od 10-iu lat:-) Jakiś przełom. Ale pomalutku sobie na to pracuję nieco urabiając teściówkę:-D:tak::tak::-D

Reszta w poniedziałek

Miłej niedzieli dziewczynki dla Was, dzieciaczków i mężusiów;-);-)

reklama
Czy ktoś tu jeszcze zagląda??:confused:

Rzadko ;-) Ale czasami ktoś zabłądzi i napisze posta ;-):-D

Ale gorąco, zaraz wyjdę z siebie :baffled:

Anabuba, ja bym do Ciebie juz przyjechała ze 3 razy, ale jakoś się boję wybrać sama z dzieciakami :baffled: Anika sie strasznie drze w samochodzie :baffled: A nawet jakbym chciała z M to on nie ma czasu za specjalnie, ciągle ma jakieś zaległości z robota w domu :dry:

Agunuia, trzymam kciuki za ten obiad :tak::tak::tak:

Do góry