reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gabrysiu ja jeszcze nic nie zaczynam, ale stwierdziłam że nie będę się nastawiać na terminy, bo zawsze później plany dają w łeb
napisałam, ze jestem już gotowa na staranka, bo tak się czuję, ale co bedzie to się okaże, we wrześniu śmigam na usg i do ginka więc zobaczymy czy myślenie idzie w parze ze zdrowiem, ale @ są regularne, wyniki zadowalające, więc już coś w głowie o starankach zaświtało :)

Kaska trzymam więc kciuki za betkę

Just porozmawiajcie od serca, bo nic nie rozwiąże się samo, bez rozmowy ani rusz, w moim związku w rozmowie wyjaśniliśmy sobie wszystko i teraz pomimo innych problemów trzymamy się razem i wszystko razem przezwyciężamy, razem jest łatwiej

Aguśka
, pięknie rośnie twoja dzidzia :)

Agata pomodlę się za ciebie i fasolinkę :)

A co do badań po zabiegu, ja miałam pierwsze badanie 3 tygodnie po zabiegu, wziernikiem i powiem szczerze, ze mnie nic nie bolało, może kwestia wprawy lekarza

Agatko 13x13, trzymam kciuki mocno za Was, żeby wszystko cudownie się zakończyło bezbolesnym porodem w kwietniu!!

Motylku
, gratuluję ślicznej córci!!

Kasiu0201
, mocno trzymam kciuki za betę!!

Olu81-pozdrawiam cieplutko i oby poszło po Waszej myśli!!

Aga0240, gratuluję zdrowej dzidzi, a jaka już duża!!

A mnie moja córcia malutka tak kopie, no chyba drugi urwis mi się szykuje!

witajcie
moje chłopaki posnęli-:szok:-deszcz leje i co tu robić????
na dodatek mnie brzuch boli-nie wiem boję sie trochę....
bo albo będę miała okres albo coś sknocili przy zabiegu :-:)-:)-:)-:)-(
w dodatku mam dużo śluzu...tak jak w czasie dni płodnych.......:shocked2::dry:-już nic z tego nie kumam:no::confused:
czytałam trochę co u Was....ale nie mogę tego ogarnąć...tyle żeście napisały.

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

reklama
Do góry