reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Dziewczyny,
toche mnie nie było a tu tyle się działo.

Motylku -gratuluje córeczki
Agatko - Tobie również gratuluje i pomodle sie za twoją dzidzie albo za .więcej dzidzi - kto wie
Just - u mnie też było nie ciekawie, chyba obydwoje pogubiliśmy się w tych staraniach, a potem pokazały się dwie kreski :)Tak jest zazwyczaj jak sie o zapomina o starankach

Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac:sorry2:,ale lepiej tak niz za mało:tak:.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.

Witajcie dziewczyny!

Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiem:(:( Straciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć:(

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.

Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny!

Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiem:(:( Straciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć:(

Pozdrawiam
witam pewnie ze sie dołączaj, bardzo mi przykro ze i ciebie to spotkało dla twojego aniołka
[*] zostań z nami bedzie ci łatwiej
oraz składam gratulacje :-)

Maziu dziękuję za gratulację:) już nam lepiej, wytłumaczyliśmy już to sobie ale wiadomo ból zostanie już zawsze w sercu.
Widzę, że spodziewasz się dzieciątka:) serdeczne gratulacje:* powiedz mi jeśli oczywiście możesz po jakim czasie udało Wam się zafasolkować? i jak to sobie wszystko obliczyłaś te dni płodne i w ogóle?

Wiolu dziękuję i napewno zostanę.

Ja Was już z góry przepraszam za moje dopytywanie się bo ja Was nie znam i nie wiem w jakich Wy byłyście sytuacjach a niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów by poznać Was tak dobrze jak Wy już się znacie. Więc jeśli zadam jakieś pytanie które już kiedyś padło i udzieliłyście odpowiedzi na nie to bardzo proszę jeśli to będzie możliwe tak w skrócie mi odpowiedzcie:) jestem osobą, która lubi poznawać nowe osoby tymbardziej jeśli były one niestety w takiej samej sytuacji:(

witam
beta <0,100
czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
ale jest ok nie liczyłam na wyższą choć jednak w duchu marzylam ale cóż wychodzi na to co pisałam wczoraj poczekam aż spokojnie poprzychodzą na świat wasze maluszki i dopiero bedzie pora na mnie
idę sobie zrobić mega gorącą kąpiel bo ostatnio kąpiele zastępowałam szybkim prysznicem
zajrzę do Was jak R pójdzie do pracy i niech już idzie bo mnie znerwił
PATRYCJA przytulam i dla Twojego Aniołka zapalam (*)

reklama
to już masz zaplanowaną cc a mnie niewiadomo kiedy weźmie mam tylko nadzieje że nie wcześniej niż w grudniu:sorry2:

Mam już zaplanowaną, bo chodzę do lekarki, która pracuje w szpitalu i ona mnie będzie ciąć i wskazania mam ze strony serca-nadciśnienie i tachykardia.

Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac:sorry2:,ale lepiej tak niz za mało:tak:.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.

Super, że już szczęśliwa rodzinka w domu. Buziaki dla słodkiej Veronisi, proszę o więcej fotek tego cudeńka malutkiego!!

Witajcie dziewczyny!

Pozdrawiam

Witam, przykro mi z powodu Twojej straty, widzę, że bardzo chcesz być znowu w ciąży. A co lekarz mówi?

Kasiu.... przykro mi, że jednak nic z tego....

Do góry