reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja i shenkoka prowadzimy ciążę u dr Wieczorka - dyrektora szpitala na Łubinowej.
Jesli się nie zdecydujesz na Jaworzno to najwyższy czas na wizytę konsultacyjną na Łubinowej bo je robi się z tego co wiem w ok. 30 tc.
Czemu cesarka? Masz wskazania zdrowotne?

reklama
cześć dziewczyny;) POMOCY!
--------------------------------------------------------------------------------
pojawiłam się tu dzisiaj ponieważ od dwóch dni mam problem...moje dziecko zgubiło swoją ukochaną zabawkę,szaro-różową myszkę wys.ok.25cm z napisem love me na brzuszku.nie może bez niej spac,o jedzeniu też nie mam mowy,cały czas ryk i zawodzenie.majka ma rok i 8 mies. i trudno mi wytłumaczyc jej,że Myszki juz nie ma.Przeszukałam wszystkie sklepy w okolicy,ale takiej nie znalazłam.dotarłam do tego,że ta mysz była kupiona ok.4 lat temu w carrefourze.CZY KTÓRAŚ Z WAS POSIADA MOŻE TAKĄ MYSZKĘ I MOŻE MI JĄ ODSPRZEDAC???BŁAGAM!!! zabawkę mam na wielu zdjęciach,wię w każdej chwili mogę przesłac fotę.Pomóżcie,proszę...

a ja nic tylko główkuje czy kupować już wózek z allegro czy czekać jeszcze z miesiąc ....może cena spadnie, ale jest też ryzyko, że wyprzedadzą te modele z 2008 r. lub braknie mojego koloru, jak myślicie brać ?:confused:
X-LANDER XA 08 SPACERÓWKA+GONDOLA+TORBA+FOLIA (702949945) - Aukcje internetowe Allegro chyba klikne już na to kup teraz i następny zakup będzie z głowy ..............nie wiem , kurka a teraz naczytałam sie negatywów o tym sprzedawcy i znowu mam zgryza, chociaż z drugiej strony na kilka tys. pozytywów są 4 negatywy więc może nie ma czego się czepiać.....

Kochana tańsze raczej nie będą, ja kupuje we wrześniu model XA z 2009 roku bo bardziej jakoś mi się podoba i podobno ma jakieś ulepszenia, a czekam na wrzesień, bo premia wpłynie, a tak bym kupiła już z 2008 roku.
a co do negatywów- nie ma się co czepiać
KUPUJ!!!

Ja i shenkoka prowadzimy ciążę u dr Wieczorka - dyrektora szpitala na Łubinowej.
Jesli się nie zdecydujesz na Jaworzno to najwyższy czas na wizytę konsultacyjną na Łubinowej bo je robi się z tego co wiem w ok. 30 tc.
Czemu cesarka? Masz wskazania zdrowotne?
cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?
KArolinusia nieźle Waszą Biankę w kombinezony zaopatrzyłaś zima jej nie straszna będzie !

Sylvia w olsztynie model 2009 (ma fajniejszą spacerówkę plus śpiworek w spacerówce i inne fajniejsze kółka- obejrzyj na stronie x-landera) jest po 1350 zł... jak z nami dobrze pogadasz to Ci kupimy i zapakujemy kurierem:-D:-D:-D tylko pamiętaj, że jak nie bedą mieli koloru to czeka się 6 tygodni na ten wózek więc musisz się decydować dość szybko...

aha i facet dodaje chyba też adaptery do fotelika maxi cosi lub tego od x-landera gratis... ale nie jestem pewna... w każdym razie adaptery do fotelika x-landera normalnie kosztują 30-40 zł u niego a do maxi cosi 100 zł... a ten śpiworek do spacerówki jest bajerancki :D żaden wózek takiego nie ma..... Iza potwierdzi:)

aha i jeszcze jedna ważna zmiana!!!! model 2009 ma większą gondolę!!! i oprócz tego różnice to z tego co pamietam budka nad spacerówkę można tak fajnie zamknąć że dzidzię nie razi słoneczko i nie potrzebujesz parasolki, masz okienka w budeczkach... jak sobie jeszcze jakieś różnice przypomnę to napiszę...

a taką wiedzę posiadam bo facet ze sklepu w Olsztynie projektował te wózki dlatego ma taką niską cenę :)

o kurde!!! tego nie doczytałam...
u mnie w bdg komplet w kolorze rapsberry (spacerówka, gondola, fotelik+adaptery, moskitiera folia p.deszczowa, jakies tam pokrowce na gondolę,śpiworek i BEZ TORBY) kosztuje ok 2400

dokładnie taki chcę...a tu nawet nie ma śpiworka

Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA kol. raspberry z fotelikiem Maxi-Cosi 2009 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?
KArolinusia nieźle Waszą Biankę w kombinezony zaopatrzyłaś zima jej nie straszna będzie !

:szok:
TO moja siora świruje

o kurde!!! tego nie doczytałam...
u mnie w bdg komplet w kolorze rapsberry (spacerówka, gondola, fotelik+adaptery, moskitiera folia p.deszczowa, jakies tam pokrowce na gondolę,śpiworek i BEZ TORBY) kosztuje ok 2400

dokładnie taki chcę...a tu nawet nie ma śpiworka

Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA kol. raspberry z fotelikiem Maxi-Cosi 2009 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

cóż u niego fotelik maxi cosi jest po 400 zł chyba lub 350 więc razem daje to z adapterami 1800... oczywiście torba jest też w tej cenie... te moskitiery i pokrowce również

jestem w tym sklepie średnio dwa razy na tydzień...

cóż u niego fotelik maxi cosi jest po 400 zł chyba lub 350 więc razem daje to z adapterami 1800... oczywiście torba jest też w tej cenie... te moskitiery i pokrowce również

jestem w tym sklepie średnio dwa razy na tydzień...

no to nie jest kuśwa 2400!!! chyba ich wszystkich tu posrało :szok:
Catedra podaj jakieś namiary na ten sklep!!!
przyjadę

reklama
Do góry