reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

o kurczęta chwile mnie nie było a 3 stroniczki:szok::-D

martuana trzymam kciuki :tak::-D:-D oby wszystko sprawnie poszło i dzieciątko zdrowe się urodziło:tak::tak: trzymaj się kochana

drozdusia
tym razem zamiast Laurze to sobie zaaplikuj meliski:tak::tak:, nie możesz się tak denerwować kobito:shocked2:

justysia ja jestem zawsze chętna na polatanie po sklepach w miłym towarzystwie:tak::tak::tak:zaraz obejrzę fanty:-D:-D rowerek już skręcony i Bąbel już się przejechał na nim po podwórku:-D

camomile ja dostałam to z miesiąc temu i miałam wpisać tam adres Bąbla GP

beakta nareszcie wróciłaś;-) wyglądasz rewelacyjnie posłużyło ci to urlopowanie:-D

olivco właśnie piję wiśniówkę z colą za twoje zdrowie;-):-D:-D:-D

hehe dzisiaj nie prasuję ..wypiję i idę uderzyć w kimono:-D:-D

reklama
Ms.Marple dzięki, że w końcu się ktoś nade mną zlitował, może mi ochotka na chwilkę przejdzie:)
Camomile moja znajoma też dostała, chodziło o potwierdzenie, że razem z dziećmi jest tutaj, zrobiła to przez gp ale ten się już teraz wycfanił i 50eu za to wziął, wszystko im odesłała a pieniędzy nie dostała, zadzwoniłyśmy a oni że weryfikują wszystkich i wstrzymują a akurat w sierpniu mieli wyrównać za dwa miesiące, hmmm szukają gdzie tylko mogą....
Martuanna w mojej głowie tp teraz tylko Ty siedzisz, pauszki mam skrzyżowane:tak:Póki możesz to się wyśpij bo ja przez trzy dni nie spałam, na piłce zasypiałam i w przerwach między skurczami, mam nadzieję ze Cię to minie.

Ms.marple i jak sie fumflowi jazda probna podobala??;-)
Olivca a ja nie wypije za Ciebie dluuugo (chyba ze herbatke ) bo nie mam zamiaru latac pol nocy na dol po picie... tak mnie suszylo ze szok hihihih napisz nam tu lepiej jak sie Majeczka czuje????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie rozpijasz towarzystwo:-D i jakies nowe fotki przeslij :tak:
Aga kolejna porcja laszkow czeka :):):) i mysle ze za tydzien znowu cos sie znajdzie....

super Justys.....z gory dziekuje:)
OLIVCA doszedl ten 2 mail ze zdjeciami naszej Maji????bo nie wiem
a nasza juz dawno wykapana i spi jak susel....nawet sie dzis do cyca przyssala:) ale tylko raz....ale ze 20 minut wytrwala:) dobry znak:)moze jakos pojdzie:)
my dzis caly dzien w domku przesiedzielismy bo jakos wylezc mnie sie nie chcialo:( wogole to chcialabym zeby ktos tak z 10 kilo ode mnie zabral wrrrrr.....moze lepiej bym sie poczula......ech.....no nic.....wcieram mazidelka moze jakos zleza te kilosy i skora bedzie lepiej wygladac.....szkoda tylko ze nie mozna pstryknac palcami ot tak i miec idealna figure......
no nic.....trzeba to jakos przetrwac.....
ide sciagac mleko bo zaczynam smecic.....a mala pewno zaraz sie obudzi.....
dobranoc......do juterka...no chyba ze mnie pokusi i jeszcze zajrze:)

o jejj ile do poczytania..
beata witaj spowrotem :)
marta jeszcze raz powodzonka kochana!!!!!!!!!!!!
camomoile mi przyslali papery z tego rodzinnego,ze podalam zlego pps..i mam wypelniac od nowa wszystkie papiery w tym tez chcieli numer rezydenta..ale zadzwonilam tam i pps jest jednak dobry i stwierdzili,ze tylko mam wypelnic papiery dotyczace malej.mysle,ze oni coraz bardziej kabinuja byle komus tego rodzinnego nie zaplacic!
a co do karmienia piersia to ja dominika karmilam 6 miesiecy i z odstawieniem i zasypianiem malego nie mialam zadnych problemow,ale widze,ze ada zaczyna wymuszac cycka przy zasypianiu ...narazie sie nie daje,ale nie wiem jak dlugo zdolam sie opierac :)
a na drinka to ja mam tez ochotke i to duza..my to mamy przerabane,facet nie musi sobie odmawiac!!
kaja przykro mi z powodu twojego zdrówka,ale napewno bedzie dobrze :)))trzymaj sie!!
jutro mamy szczepienie,bedzie placz :(((
dobrej nocy kochane!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się dziś pierwsza JAAAAAAAAAAAA hahah:-D Spałam jak suseł nawet Malik się zbytnio nie budził do mleczka:tak:i właśnie robie kawcie bo potem znowu bezkofeinowa hahawczoraj potwierdziłam babce że chce karmić piersią a potem dopiero się zastanowiłam hihi no ale zobaczymy przynajmniej początki niech są cycusiowe:-)Czuje się jak przed wielkim wydażeniem :-D:tak:;-)żebym nie musiała płakać haha:-D:-)ale poboli i minie a maleństwo w końcu z nami będzie jak ja się ciesze adrenalina to ma górny poziom;-)Dzięki za miłe wsparcie jak która będzie w centrum to zapraszam do szpitala;-):))))Całuski i do zobaczyska:-D

dzień doberek
martuana trzymaj się kochana, już niedługo poprzytulasz maleństwo:tak:

kurczę ciężaróweczki nam się powoli kończą :sorry2: która następna w kolejce?:-D:-D:-D

reklama
dzień dobry.Martuana powodzonka:-)
Bożenka pragnę zauważyć że jeszcze ja zostałam;-) i jeszcze chwilkę będę ciężarówką a do grudnia może ktoś przybędzie:tak: także jest nadzieja

ja już od dawna nie śpię-nocka jak zwykle do d..y,spałam jakieś 2 godziny.zaczynam nienawidzieć swoje piersi:sorry: to przez nie całe to zamieszanie.ach tam...
posprzątałam z tej frustracji cały dom.mała zajęła się sobą więc miałam okazję.no i mogłam się wyżyć fizycznie i udało mi się nie zasnąć na stojąco:sorry: spadam na kawusię,miłego dzionka

Do góry