Kaja_10
Fanka BB :)
Anulka super, Nikki przykro mi, że masz dziwne sny - tak bardzo życzyłabym każdej z Was tylko kolorowych snów, choć i ja zanotowałam jeden głupi.
Śniło mi się, że karmiłam maleństwo butelka i przypomniałam sobie, że przecież powinnam karmić sama
To dla mnie ważne i często o tym myśle, bardzo tego pragnę. Starszego syna nie miałam okazji ponieważ tak długo był w szpitalu, że jak wrócił to już nie było szans - 3 miesiące odciągałam mu pokarm ale sam nie potrafił ode mnie ssać. W tym śnie byłam zła na siebie, że zapomniałam czy nie potrafiłam? Nie wiem - glupotki - wywaliłam szybko z głowy.
Może przed snem myślmy pozytywnie , mega pozytywnie ;-)
Śniło mi się, że karmiłam maleństwo butelka i przypomniałam sobie, że przecież powinnam karmić sama
To dla mnie ważne i często o tym myśle, bardzo tego pragnę. Starszego syna nie miałam okazji ponieważ tak długo był w szpitalu, że jak wrócił to już nie było szans - 3 miesiące odciągałam mu pokarm ale sam nie potrafił ode mnie ssać. W tym śnie byłam zła na siebie, że zapomniałam czy nie potrafiłam? Nie wiem - glupotki - wywaliłam szybko z głowy.Może przed snem myślmy pozytywnie , mega pozytywnie ;-)
Dzidziolek ma się napewno świetnie