reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Pytanie do mam po cc. Dziewczyny, czy smarujecie czymś bliznę? Możecie polecić jakiś skuteczny krem? Moja blizna nadal mocno różowa. W sumie mi nie przeszkadza, ale szczerze mówiąc jakoś myślałam, że wyblaknie, a tu już tyle czasu minęło i nic....

Aha, to spacer koniecznie:) Nie wiem, na ile znasz stolicę, ale jak chcesz to Ci podpowiem kilka praktycznych rzeczy a propos dziecka (lekarze, przychodnie, place zabaw) no i zakupy nie tylko dla Filipa;) chociaż w tej kwestii każda kobieta da sobie radę nawet po ciemku:)

Ostatnia edycja:
no i to najwazniejsze.
a kiedy juz na stale wracasz do pl???
wiki z mieszkanie do mieszkania to jeszcze luz a tu przez pol europy trzeba sie ciagnac

30 sierpnia lece z Filipkiem a Wojtek jedzie 31 z firma przeprowadzkowa. Wiec od września w PL ale W. zaczyna pracę od października, więc miesiac jeszcze będzie na odwietki i zaklimatyzowanie się no i chrzciny :tak::tak::tak:

Pytanie do mam po cc. Dziewczyny, czy smarujecie czymś bliznę? Możecie polecić jakiś skuteczny krem? Moja blizna nadal mocno różowa. W sumie mi nie przeszkadza, ale szczerze mówiąc jakoś myślałam, że wyblaknie, a tu już tyle czasu minęło i nic....

Aha, to spacer koniecznie:) Nie wiem, na ile znasz stolicę, ale jak chcesz to Ci podpowiem kilka praktycznych rzeczy a propos dziecka (lekarze, przychodnie, place zabaw) no i zakpy nie tylko dla Filipa;)

Viola ja mam contractubex na blizny ale jakoś jeszcze go nie użyłam więc nie powiem Ci o efektach.

No jak tylko się ogarniemy to sie umówimy. A Warszawki to nie znam praktycznie wcale....ale mój GPS znakomicie. Jak coś to szykuj się na lawine pytań ;-);-);-)

Witam się :-)
a mój dzieć słodko śpi po obaleniu flaszki z kleikiem, wciągał aż mu się uszy trzęsły, teraz idę wreszcie pod upragniony prysznic i potem poleżeć w łóżeczku razem z M., pierwszy raz tak wcześnie mi się uda
A przez jaki rozmiar smoczka podajesz kleik? My wczoraj stoczyliśmy pierwszą walkę z butla kleiku ryżowego na noc, chyba ze wolno leciało z 2, musze kupić dzisiaj 3... A może nie smakowało??? :baffled:

hejka

co do ząbków to moja zuzka ma wyrżniętą lewą trójkę ( piasałam wam juz dawno)

Ma_dunia - ty musisz być bardzo poukładana, nie wspominając już o tym ze jako moderator sie sprawdzasz w 100% (...) u Ciebie wszystko jest w jakimś stoickim spokoju, wszystkko ma swoje miejsce, właściwa odmiana
kurde a ze mnie jest taki bałaganiarz:tak::tak::tak:

Gratuluję wszystkich ząbków,
Ma_Dunia - przychylam się do tej opinii, nie wyobrażam sobie tego biurka Twojej pracy, a jeśli masz tam bałagan, to napewno jest to bałagan w porządku alfabetycznym :-D

a ja napisała posta że sie witam i go wcieło....
więc sie witam :-)
Podpowiedź dla ginących postów: ja zawsze pisze w notatniku, później wklejam i ewentualnie jakiś emotek wrucę czy cóś :-p

Dzieczyny wklejam Wam kilka zdjeć z mojego ślubu żebyście mnie poznały :-)
Bardzo ładne zdjęcia :tak:

Co do kotów - moja przyjaciółka rodzi w październiku, w domu ma uwaga.... 5 kotów (!!!) i królika

diabliczka - ta zwiewna sukienka bardziej mi się podoba, ja na cywilny miałam coś ala ta pierwsza, są fotki na zamkniętym, możesz zerknąć, ten tiul ukrył brzuch na medal :-p

Ciuszków mam mnóstwo, ale bielizny... brak, śpiochy i bodziki muszę zakupić :dry:

A ja doczytałam narazie tylko główny, wypiłam przy tym kawe i herbatę, dzieć śpi :-D

hey kobitki :-)

własnie dostałam paczke z bebilonu ale fajnie!

pogoda srednia, i nastrój mam kiszkowaty
ale popołudniu popisze wiecej jak sie wyluzuje ;-)

Wiam się uwaga ze słonecznej Łodzi!!!

nareszcie nocka lepiej....pisać z Konstancają na kolanach nie mogę bo ona tez tłucze łapkami w klawiaturę i jest tragedia:-D:szok::-D:szok: idziemy jeść objadek upichcony przez mamusię.....

Ma_Dunia, to polecam Stevena Eriksona i jego "Malazańską Księgę Poległych" - jest kawałek fajnej literatury do czytania.:tak:
Dzięki za radę :tak:, na pewno skorzystam. Ostatnio jakoś posucha moich ulubionych autorów i powinnam ozejzeć się za kimś nowym. :tak:
Ma_Dunia - przychylam się do tej opinii, nie wyobrażam sobie tego biurka Twojej pracy, a jeśli masz tam bałagan, to napewno jest to bałagan w porządku alfabetycznym :-D
Ja to nazywam bałaganem twórczym. :-p

A tak wogóle to dzień dobry. :-)

My już po kontroli u weterynarki, z uchm wszytko w porządku.

Julian został też wyściaskany przez sąsiadkę. :-p Bardzo by chciała zostać babcią ale jakoś jej syn się nie kwapi, więc instynkty babci realizuje na moim Julianie i Maximilianie sąsiadów. ;-) Pogadali sobie trochę po niemiecku, Julian cały roześmiany obślinił jej bluzkę, ale wszyscy zadowoleni. :-D To miła kobieta więc nie mam nic przeciwko temu póki nie przesadza. ;-)

Teraz wybieram się po okulary do optyka, akturat zdążyli przed wakacjami. :tak:

reklama
U mnie znów pada. Meteoropata śpi :-) a ja pichcę ciasto ( szlak trafił moją dietę :zawstydzona/y:- ale życie jest za krótkie by jeść tylko otręby :-) )
Ooo nawet błyska. A ja uwielbiam burze :-):-)

Do góry