reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

mój ma opory, żeby wejść na porodówke;-)
ale mam jeszcze troche czasu, żeby nad tym popracować;-):-D
a co, dlaczego mam sama cierpieć, w końcu on też ma swój udział w poczęciu. ;-)Jak do przyjemności, to szybko:-D a teraz chce się wykręcić od porodu:-D:-D:-D:-D:-D nie ma tak dobrze :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kiedyś nie lubiłam niedziel i świąt,a teraz powiem szczerze,ze zaczelam je doceniać :-) chyba temu,ze mam D przed 24godziny tylko dla siebie. Miłego popoludnia Kobiety ;-):tak:

to tak jak ja:-D:-p

KACHA ale ci niespodzianki zrobili:sorry2::confused2::shocked2:
KICIA witaj dłuuugo nie pisałaś:-)to odliczamy od jutra 9 dni zostało:-p
ANDZIA gratuluje synka:-)

No i normalnie hehe szok:shocked2::-Dpytam się M czy pójdzie ze mną na porodówke(spytałam się bo myśle a może by było jednak lepiej gdyby był przy mnie)a on na to ze by poszedł ale boi się że jakiegoś pecha przyniesie że troche tez i go przeraza to że wolałby czekać za drzwiami:sorry:boi się że znowu może się coś dziać i za bardzo to będzie przeżywać a tak będzie wiedział że lekarze będą działac i nie będzie tam przeszkadzać:sorry:a ja na to że może by mi było lepiej bo chocia.z on by mnie motywował a nie jak ostatnio"czy pani umie przeć"nic się nie rusza kleszcze zaraz weźmiemy"i jak to może mnie motywować:confused2:co na to M mówi że nie mówi nie ale jeszcze przemyśli chociaż skłania się ku temu aby byc:-)no prosze jaka zmiana:-D

tylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków :sorry2::tak:

co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)

no ale jak komuś wystarczy to że zrobi raz to to jego sprawa każdy podejmuje za siebie decyzje ;-)
Dokładnie, nie każdej z nas jest dana bezproblemowa ciąża, gdyby nie badania to nie wyobrażam sobie, co by było... W poprzedniej nie zbadałam się na cytomegalię i maluszek umarł, więc niech nikt nie mówi, że badania są zbędne....

tylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków :sorry2::tak:

co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)
Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcej

Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcej

no ja też pierwsze wyniki miałam idealne a ostatnie juz z odchyleniami w pierwszej ciąży też było kilka pierwszych idealnych a potem anemia wiec mówię są tacy co badają raz w ciąży i uważają że jest ok a ja uważam inaczej i chce to mieć pod kontrolą tym bardziej że to badanie kosztuje niecałe 10zł i sie nie denerwuję że czegoś nie zrobiłam .... a właściwie dziwie się że niektórzy lekarze nie karzą co miesiąc robić bo do mojego zawsze muszę iść z wynikami :tak:

reklama
Do góry