reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anka a mowilas dziewczynom cos palnela w USC :confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
czy moze sie nie chwalilas:sorry: heheh pochwal sie dziewczynom beda zesikane tak jak wszyscy tam:tak::tak:

no maly juz okapany spi ja juz zjadlam kolacje ale czuje sie nie dojedzona :dry: i mysle czy cos konsumowac czy nie :cool2:
a tak ogolnie to troche zmeczona jestem tym bieganiem za Sewkiem :tak:

mi sie chwalila:-D:-D:-D

Witam :-):-)
Ja dzisiaj zalatana. Byłam troche u Taty, troche prania zrobiłam, troche posprzatałam mieszkanko i gości miałam od 15-21:szok:
Zuzka zasnęła. A. pojechał do mechanika i od 21 go nie ma powiedziała że mam po niego przyjechać "Babcią'-ale ja po 2 piwach jestem więc nie wiem jak wróci:no:

Narazie ma maść od lekarza na recepte 2,50zł:shocked2: ale chyba nic nie pomaga:no:Trochę sudocremem smarujemy. Zaraz będę szukać w necie co to za plastry

Sudocremem od wczoraj smarujemy, ale cięzko schodzi:sorry:
hm.. nie wiem ja słyszałam że sudocrem jest dobry- ale wies różnie to bywa....:sorry:

Cześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchować:confused:okna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę:tak:) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach:szok::szok::szok::szok:muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam:szok::no::no::no: a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc:confused::confused::confused:skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi:dry:

Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną:sorry2:

Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankami:szok: to jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce:szok::szok::szok:wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy:szok: jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(

Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)
mi tez muszki zaczely sie zlatywac jak mialam jabbłka na góre a tak na szcescie nie-i bie nam sposobu ale trzymam kciuki ze Ci sie uda ich pozbyc:tak::tak::tak:

Moj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone:szok::szok::szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D i tak ma byc;-)

wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:zawstydzona/y::-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam:-p

i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła:szok::szok:

Moj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Francik-elegancik Ci rośnie;-):tak::tak::-D:-D:-D:cool:.
wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:zawstydzona/y::-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam:-p

i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
No,niech stara się babcia - bardzo jej się to chwali;-);-):tak::-D.
My zaraz wybywamy.Do wieczorka laseczki;-):tak:.

Ciesz sie ze spi choc godzinke bo ja Laure mam non stop przez caly dzien i jakos musze sobie radzic

nie zamartwiaj sie Lali mi kiedys przez 5 dni prawie nic nie jadla

trzymam kciuki za kredyt

Agnieszka powinna juz byc w domku bo jutro ida na wesele,Laura ma sie swietnie, a jak chodzi o nazwisko to ciagle zapominam ze teraz juz Michalak:-D:-D

moje szczesliwe to 4,13,11,36,38,42

A ja bylam na placu zabawq i na zakupkach dzis troche swietuje zaczynam od drineczka:tak:
ANULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZEJ 4 ROCZNICY ZAKOCHANIA:happy2:
agnes powiedziala do swojego "te bieremy ten slub czy robimy tylko impre" badz cosik w tym stylu ale byly jaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D
anka jestę niemożliwa:-D:-D:-D:-D:-D
No nic kobitki, musze zacząć hałasować i niecący obudzic moja księżniczkę. Buziaki-miłego dnia
budzić ???????tobie to dobrze mój o 5 wstaje wyspany:cool:
Cześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchować:confused:okna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę:tak:) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach:szok::szok::szok::szok:muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam:szok::no::no::no: a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc:confused::confused::confused:skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi:dry:

Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną:sorry2:

Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankami:szok: to jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce:szok::szok::szok:wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy:szok: jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(

Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)
ściereczki nasączone octem na parapecie i muszek niet:no:
teściowa no hmmm jesteś jej ulubioną synową jak nic:-):-)
ha ha strojniś no i wie chłopak że żeby dobrą żonę trafić to trzeba od małego mieć oczy szeroko otwarte:-)mój adam żel nakłada np 5 minut przed snem:confused:
M poszedł do pracy HURRA !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to my zmywamy na dwór bo cieputko już jest :tak::tak::tak::tak:
ależ z ciebie żona no wiesz??????a ja ciebie za dobrą żonkę miałam:-p:-D:-D:-D

hm.. nie wiem ja słyszałam że sudocrem jest dobry- ale wies różnie to bywa....:sorry:

mi tez muszki zaczely sie zlatywac jak mialam jabbłka na góre a tak na szcescie nie-i bie nam sposobu ale trzymam kciuki ze Ci sie uda ich pozbyc:tak::tak::tak:

hi hi to wpędziłaś babcie w wydatki a co:blink::blink::blink:
witam kochane w wolną sobotę:-):-):-):-)
nocka koszmar ale to już standart:confused:ranek taki sobie bo się pożarłam z ietruszką bo on nie wyspany a ja to niby wyspana na maxa:wściekła/y:do tego 8 mi wychodzi i dziąsło mi puchnie i boli:wściekła/y:dzieciaki od rana na maxa marudne i wariują drą się skarżą na siebie popychają no nic tylko ubić:wściekła/y::wściekła/y:
zabieram się za tego gyrosa bo inaczej to mnie nerwy poniosą a po co????
potem wpadnę:tak:

Mlode spia-chyba:confused:
Dominik u siebie,a ja juz po kawce:tak::tak::tak:
Na jutro nic nie wykombinowalam wiec pojade z mlodymi i zostawie je u siory w domu:-)Tam zajmie sie Nimi moj brat jak do tego czasu uda mi sie do Niego dodzwonic bo chyba caly czas spi lub narzeczona siory szwagra:tak::tak::tak:

Dzisj od rana u ans cipelutko a ja cały czas siedzialam z mlodymi w domu:szok:bo wszyscy szykowali sobie kreacje na jutro:-D:szok:Musieli sie poprzymierzac i poogladac w lustrze jak wygladaja;-):-D

MALINUS
Gyrosa powiadasz:tak::tak::tak:ja uwielbiam:-):tak:
Ja robie dzisiaj klopsiki ze sloika i do tego obiore ziemniaczki jak mlode wstana:tak::tak::tak:
Na jutro nic nie robie bo jedziemy na wyzerka wiec luzik;-):-D

MEDEUSKA
Super ze mama Tobie pokupowala:tak::tak::tak:
Zawsze mniej do kupienia zostaje Tobie:-);-)

reklama
Cześć wszystkim:-) Jestem zadowolona bo Zuzka sama zasnęła w łóżeczku pierwszy raz!:-):-):-) Weczorem nie ma problemu a w dzień bez wózka nie nada:no: Pokłóciłam się przez to z A. i teściowa też się nie odzywa bo Zuzka się męczyła 2 godz, ale nie żeby płakała czy coś ale oni na łatwiznę, żeby spokój był a ja w środę z Nia do szpitala na urografie to jest 80km od nas, wózka nie mozna mieć więc będę zdana ttylko na siebie:wściekła/y::-( Wogóle z A> nie gadam tak mnie wkur... Pojechał wczoraj do kumpla mechanika częśc wymieniać-auto zostało u kumpla, a on jak wrócił nie mam pojęcia to 3km stąd-może na pieszo:confused::confused: Nie wiem w każdym razie jak wyruszył z domu o 21 to po północy jeszcze go nie było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rano go zwaliłam z wyra bo mocz na posiew trzebabyło zawieść(wczoraj nie chciała zrobic rano:wściekła/y:)

Witam i ja słonecznie,troszkę chłodno ale na grilla w sam raz:-p:tak:.
Małe się wściekają i tylko TATOOO,TATOOO a dobrze mu tak:-p,bo cały tydzień to tylko MAMOOO i tak w kółko:sorry2:.

:-D:-D:-D:-D

Sudocrem jest bardzo dobry ale przy takich wielkich odleżynach to wiadomo że po jednym dniu nie zejdzie. ;-)

Do góry