reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja poniedziałkowo.....

Misiowi konczy się dzisiaj urlopik i idzie na 2 zmianę do pracy.....lipton jak nic :-:)-:)-( a ja tak lubie jak on jest z nami w domku..... a teraz bede całymi dniami sama....

Ale "+" tego to to,ze bede miala wiecej czasu na bb :-)

Moja ksiezniczka zrobiłam dziisja w nocy mamusi suprise i spała od 21 do 6:15 rano, bez pobudki....ale po butli juz nie psozła spac...cos za cos....:-p

Wczoraj cay dzien łazikowalismy z misiem spacerek od 15 do po 19....jezcze kumpela do nas wpadła wieczorkiem na piweczko...ach...

A teraz biegam jeszcze i załatwiam pierdolki,poki mis w odmu i jest z kim Mari złosnice zostawic....

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kochaniutkiej Bianeczki....BIG DZIEWCZYNKI JUZ;*:*:* uscisków tysiące;*

reklama
Kanusia my nie mamy dziś urodzinek,ale ślicznie dziękujemy:-D;-)i innym dziewczynom również -zdrówko nam się baaaardzo przyda:tak:

Ostatnia edycja:
A ten mój ma od jutra urlop i chciałam jechac w tym tygodniu do salonu suknie poprzymiezac i du ... bo ma wszystkie terminy zajete, dopiero na wtorek w przyszłym tygodniu. No ale dobra umówiłam juz się na wtorek na 14 :00, trudno.
Ale jutro idziemy do księdza na 11:00, boshee... ja juz mam takie nerwy :zawstydzona/y:. Potem pojadę buty kupic ale tylko do tej sukni na poprawiny, bo do slubu jeszce nie bo nie wiem jaką suknie bede miła, czy białą czy ecru. :baffled:

Nauczył sie sam siadac, i teraz jest nie do opanowania, nawet nie mogę go ubrac, bo zaraz na brzuszek i mysk juz siedzi. Robi to w 4 sekundy, normalnie szok, tak sobie wycwiczył to siadanie. Pierwszy raz usiadł sam w tamta niedziele a dzisiaj jest juz perfekcjonistą w tym. No i staje mi w łózeczku. Obnizylismy mu poziom łózeczka i okazało się, że na tej wysokości lepeij mu się wstaje :baffled:.

Agaciu gratulacje dla Mateuszka :tak:ja czekam i czekam i z siadaniem dalej klapa nie mówiac o wstawaniu:-(

Agaciu ja również gratuluję Mateuszkowi siadania- a tak się martwiłaś, pocieszam się,że moja nie siada sama ,ale zrobi to w wieku twojego synusia:tak:a jak nie to wtedy będę się martwić
Mopku my też dzielnie czekamy razem z Wami nie jestes sama;-)

Agaciu gratulacje dla Mateuszka :tak:ja czekam i czekam i z siadaniem dalej klapa nie mówiac o wstawaniu:-(

Agaciu ja również gratuluję Mateuszkowi siadania- a tak się martwiłaś, pocieszam się,że moja nie siada sama ,ale zrobi to w wieku twojego synusia:tak:a jak nie to wtedy będę się martwić
Mopku my też dzielnie czekamy razem z Wami nie jestes sama;-)
Dziękujemy :tak:. Bardzo się ciesze, bo juz miałam czarne mysli. To wszystko sie stało w ciągu jednego tygodnia ... taki szybki rozwój :-D. Rzeczywiscie to prawda, ze w ciagu jednego dnia dziecko moze nabrac mega umiejętnosci.

Witam poniedziałkowo
Zaległosci ponadrabiałam, ale już nie wiem co której miałam naskrobać, wieć nic nie napiszę:zawstydzona/y:

Wczoraj cały dzionek poza domkiem, pojechaliśmy na zakupy i kupiłam sukienkę na wesele, ale nie wiem czy jestem zadowolona czy nie, nigdy nic mi się nie podoba i zawsze mam problem z kupowaniem sobie ubrań. Wogóle to znów łapia mnie jakies doły, mimo, że problemy o których ostatnio pisałam poszły w zapomnienie. Chyba taki już charakterek głupi mam. A jak pomyślę o jesieni, to już wogóle masakros, chyba będzie deprecha:zawstydzona/y::no:

Moje dziecię mnie zaskakuje. Wczoraj nic nie chciał jeśc oprócz cyca i mleczka a dziś nie przebiera. Wciągnął właśniesłoiczek zupki szpinakowej i 180 ml mleczka. Jestem w szoku lekkim ale zadowolona. Oby tak dalej.
I niestety chyba idą nowe zęby i tak się razem dzisiaj męczymy, buuuuuu!

Witajcie mamuśki, my już po spacerku, zakupach, Jula teraz smacznie spi a ja Was nadrabiam...

U nas mega upal nie ma czym oddychać, myslalam ze popalam sie troszeczke na balkonie a tu lipa...nie da sie wytrzymac:no::no::no:

Wyczaiłam siódmego zęba:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Gratulacje!!!

hey :-)

Ale fajna pogoda dzisiaj . Teściowie wzieli Młodą do babci i dali Nam ponad godzinkę na odpoczynek.

Tak czytam o tych ząbkach Waszych pociech i zaczynam się martwić bo Młoda nie ma ani jednego:cool:
Kurde jak będę teraz z nią na kontroli u pediatry to zapytam o to.

Mój M. za 2 tygodnie już jedzie .
Ciekawe jak to będzie?:-)

Marzycielka bedzie dobrze!!!!!Nie martw sie an zapas...
My tez bezzębni:-:)-:)-(

AJ NO MAM:)

Bierzemy slubik 18 września,ale cywilny......to była taka w sumie odwlekana,ale nagła decyzja,dlatego mieliśmy troszku załatwiania.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekujemy:*

Suuuuuuuuuuuper!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Czyli za miesiąc będziemy śpiewac gorzko-gorzko!!!!:-D:-D

Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem:-D

Gratulujemy postepów!!!!

To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.:tak: I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach:crazy:. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne:no:

Gratulacje!!!!

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)

A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl

Stronka super, powodzenia!!!!

Zbieram sily zeby cos pokazac :ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Ojoj Kankiya ja dzisaj jestem nie do zycia troskzu od rana więc przepraszam za pomyłke..ale oczywiscie duzo zdrówka malutkiej zycze z całego serduszka....

Musze Was nadrobic do końca,bo zawieszon jestem.....w ogóle dzisiaj jakos nie teges funkcjonuje...Mari zreszta tez,bo poszła spac 2 godz szybciej niz zawsze....:sorry2::sorry2::sorry2: no cóz nie bede narzekała:p

Lecialam dzissiaj zaniesc sukienke do reklamacji ,bo zamek mi poszedł...myslałam,ze zwariuje,ale dobrze,ze dzis a nie w dniu ślubu bo bym oszalała ze wścieklości.....:wściekła/y: a tak zaniosłam do ich krawca i wszystko ok:)

Oki ide cosik zjesc i jestem z Wami....

Do góry