kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
kurczę
, to moja Lenucha ma duże uda 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, a to z tego względu, że po kilkukrotnym zciągnięciu się psują
- do Matiego nie używałąm, ale przy Natalce zdarzało się, że jej pieluchę sprawdzałam, czy nie ma mokro i nie miała, ale próba kolejnego wciągnięcia pieluchy na pupę kończyła się jej popsuciem (a nawet, jak miała trochę mokro, to jej tą pieluchę zostawiałam, bo przy pupie i tak sucho, więc jej nie bedę 20 razy na dzień zmieniać, ale jak pieluchomajtki się psuły, to były zaraz do wyrzucenia). Poza tym, jak zrobiła w nie kupkę, to trzeba było ją zwyczajnie rozerwać, bo przecież nie zciągnę jej ich z kupą, bo zaraz na nogach by miała (raz próbowałam i dziękuję 

), a z tym rozerwaniem to też różnie bywało 

.oj małpko a jak wy sie mieścicie te "trójeczki", nie wygodniej byłby w czwórkach, one są od 7 kg. Nie cisną was te "3" w udka?

.
ta córeczka koleżanki fakt faktem nie ma takich fałdek na udach, moja Ola to ma grubiutkie - od dawna na 4 jesteśmy 
ale mój mąż mnie stopuje - On znowuż nie lubi eksperymentować ;-)

, jak powinno, no i potem nie było jak "zapakować", bo normalne pampki to po zużyciu ja tak ładnie "zamykam" w taką paczuszkę, a tamtych po rozwaleniu się nie dało.
Na razie nie cisną, są jak w sam raz i jeszcze nawet troszke luzuoj małpko a jak wy sie mieścicie te "trójeczki", nie wygodniej byłby w czwórkach, one są od 7 kg. Nie cisną was te "3" w udka?
ale mnie sie wydaje , że 4 sa od 9 kg???