reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
chyba ja tu tylko piszę więc dzisiaj jadę na basen ale nie będę się tak kąpała bo dostałam @ :(
a przypomniało mi się u nas modne jest zawieszanie do wózków tablice rejestracyjne z imieniem dzieci coś podobnego do samochodowych rejestracji ale dla mnie to głupota poco wydawać gdzieś 100zł jak można coś lepszego kupić malcowi

Ostatnia edycja:
dziewczyny jest mi tak strasznie smutno że w ogóle nie mam czasu aby was poczytać:-:)-:)-(a tak mi tego brakuje. czuję że całkowicie wypadałam z tematów, nie wiem co się u kogo dzieje nowego jak dzieciaczki i w ogóle nie wiem prawie nic. ale dosłownie brak mi czasu na prawie wszystko. mimo to myślę o was ciepło przez cały czas

jezyku my też o was cieplutko myślimy :tak: an jak się czujesz przed pójściem do pracy??Chłopcy już przygotowani??

pbg jeden wielki chaos:szok::szok::szok: niby wszystko gotowe a jak się przypatrzyć to sama nie wiem. Piotrek twierdzi że ja panikuję i może ma rację ale ja mam większego stresa niz przed maturą i czuję się z tym bardzo bardzo źle.

jezyczku nic się nie martw będzie dobrze ty taka silna babka dasz radę a niedługo będziesz pisała ,że nie taki diabeł straszny dobrze,że twój M tak podchodzi do sprawy .Cały czas myślę o tobie i przesyłam pozyywne fluidy bądź optymistycznie nastawiona będzie dobrze BUZIACZKI

o widze następna mamuska wraca do pracy

jezyk dasz rade :tak:

ja tez powoli szukam pracy bo z jednej wypłaty to ciężko jest jeszcze co miesiąc wyskakuje jakis niespodziewany wydatek:wściekła/y: teraz nowy akumulator do auta:crazy: Zosia będzie z moją mama Narazie zostawiałam ją już z nią na pare godzin jak musiałam gdzies jechac i było dobrze ale 8-10 godz :-( one dają rade ale jak ja to wytrzymam:baffled:

a przypomniało mi się u nas modne jest zawieszanie do wózków tablice rejestracyjne z imieniem dzieci coś podobnego do samochodowych rejestracji ale dla mnie to głupota poco wydawać gdzieś 100zł jak można coś lepszego kupić malcowi
100zł? :szok: Przesadziłaś z ceną i to ostro.:tak: U nas w e'leclerku tablice takie są po 7, 95 zł.:-D:-D:-D A na allegro po 8 zł chodzą.:tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry