reklama
agi0506
Fanka BB :)
chyba ja tu tylko piszę więc dzisiaj jadę na basen ale nie będę się tak kąpała bo dostałam @ 
a przypomniało mi się u nas modne jest zawieszanie do wózków tablice rejestracyjne z imieniem dzieci coś podobnego do samochodowych rejestracji ale dla mnie to głupota poco wydawać gdzieś 100zł jak można coś lepszego kupić malcowi
a przypomniało mi się u nas modne jest zawieszanie do wózków tablice rejestracyjne z imieniem dzieci coś podobnego do samochodowych rejestracji ale dla mnie to głupota poco wydawać gdzieś 100zł jak można coś lepszego kupić malcowi
Ostatnia edycja:
dziewczyny jest mi tak strasznie smutno że w ogóle nie mam czasu aby was poczytać:-
-
-(a tak mi tego brakuje. czuję że całkowicie wypadałam z tematów, nie wiem co się u kogo dzieje nowego jak dzieciaczki i w ogóle nie wiem prawie nic. ale dosłownie brak mi czasu na prawie wszystko. mimo to myślę o was ciepło przez cały czas
jezyczku nic się nie martw będzie dobrze ty taka silna babka dasz radę a niedługo będziesz pisała ,że nie taki diabeł straszny dobrze,że twój M tak podchodzi do sprawy .Cały czas myślę o tobie i przesyłam pozyywne fluidy bądź optymistycznie nastawiona będzie dobrze BUZIACZKI
mary105
Fanka BB :)
o widze następna mamuska wraca do pracy
jezyk dasz rade
ja tez powoli szukam pracy bo z jednej wypłaty to ciężko jest jeszcze co miesiąc wyskakuje jakis niespodziewany wydatek
teraz nowy akumulator do auta
Zosia będzie z moją mama Narazie zostawiałam ją już z nią na pare godzin jak musiałam gdzies jechac i było dobrze ale 8-10 godz :-( one dają rade ale jak ja to wytrzymam
jezyk dasz rade

ja tez powoli szukam pracy bo z jednej wypłaty to ciężko jest jeszcze co miesiąc wyskakuje jakis niespodziewany wydatek
teraz nowy akumulator do auta
Zosia będzie z moją mama Narazie zostawiałam ją już z nią na pare godzin jak musiałam gdzies jechac i było dobrze ale 8-10 godz :-( one dają rade ale jak ja to wytrzymam
100zł?a przypomniało mi się u nas modne jest zawieszanie do wózków tablice rejestracyjne z imieniem dzieci coś podobnego do samochodowych rejestracji ale dla mnie to głupota poco wydawać gdzieś 100zł jak można coś lepszego kupić malcowi
Przesadziłaś z ceną i to ostro.
U nas w e'leclerku tablice takie są po 7, 95 zł.

A na allegro po 8 zł chodzą.

reklama