reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć kochane
zaznaczam że wstaję już coraz wcześniej, hehe, docelowo 6.30 więc trenuję:-D
szukaliśmy z M wczoraj ciucha, ale niestety we wszystkim widać poza jedną bluzką ale za to ciążową, zobaczymy może przejdzie, stwierdziliśmy, żeby brzucha nie wciągać i co ma być to bedzie, najwyżej szybciej pójdę do pracy:tak:
śniadanko zjedzone, muszę się czymś zająć, ogarnę trochę chatę, ale bez szaleństw chcę być wypoczeta, rada o 12:-D także miłego dzionka laski!!!:-D:-D

reklama
Witam wszystkie styczniówki :-)
Widzę Dorciaa, że masz jednak dobry humor to super. Idz na luzie, usmiechnięta, jak się wyda to się wyda. Przecież to nie grzech być w ciązy :-)
Nie zaryzykują, nowy rok szkolny za tydzień - kogo będą szybko szukać :confused: Podpiszą na pewno, nie wiem tylko co z tym niepełnym wymiarem - nie wiem jak taka umowa wygląda.
Powodzenia, trzymam kciuki i pisz jak wrócisz szybko :-)

Miłego tygodnia wszystkim pracującym :-)

Witam brzuchatki poniedziałkowo :-) może później uda mi sie nadrobić weekendowe wpisy, choć wątpię :-D
dzisiaj odbieram wyniki badań, ciekawa jestem co wyszło...

cześć brzuchatki
Mnie wczoraj brzuch tak urósł że ledwo się w lustrze poznaje :szok::szok:
ale z kolei dzidzia w ogóle się nie odzywa... chyba spróbuję się szybciej do lekarza dostać bo zwariuję z nerwów... :-:)-(

Spokojnego pełnego kopniaczków dnia dziewczyny!!

dormark - napisz co cię niepokoi...
ja też w domysłach, parę razy twardniał mi brzuch wczoraj i maleństwo mniej ruchliwe niż dotychczas,
miałam dziwne wrażenie, że coś mnie swędzi w środku i chciałam się podrapać; M mnie rozbawiał, że może małemu włosy rosną i mnie gilga :-D

Ja na twardnienie brzuszka biorę No-spe. Tak kazała mi ginka. Wczoraj też musiałam wziąć, bo byliśmy cały dzień w lesie na spacerku, przemęczyłam się i to ostro no i cały wieczór brzuszek robił się twardy, ale po No-spie przeszło. To samo miałam w pierwszej ciąży.

Ja dziś o dziwo wyspana i pełna energii :-D
Oragnę się, zjem i coś i lecę po wyniki badań moczu, mam nadzieję, że białka już w nim nie będzie. Trzymajcie kciuki.

A jutro mam USG :-D:-D:-D

dzien dobry laseczki;-)

Dorcia jak wrocisz koniecznie daj nzac jak bylo.ja bym sie jednak nie przyznawala bo mimo iz szefowa to kobieta to znimi tez roznie bywa. moja np obiecala mi ze w sieprniu ze wzg na trudnosci w dojazdach do pracy (ok50km) bede mogla pracowac z domu (mam akurat taka prace ze moge sobie na to pozowlic) ,kazala mi sie do tego przygotowac (probic w biurze papierkowe rzeczy itd) a jak przyszlo co do czego to nagle zdanie zmienila...wiec mozecie sobie wyobrazic jak bylam wsciekla...a ze jestem wybuchowa kobitka i u mnie to z reguly jest krotka pilka wiec zabralam swoje rzeczy i poszlam do lekarza i tyle mnie widzieli;-)

sluchajcie musze sie wam pochwalic co zrobil wczoraj moj maz...az bylam w szoku;-) sam z siebie zabral mnie to kina (to juz cud) i nie zgadniecie na co? zaproponowal film Milosc na wybiegu;-) normalnie w szoku bylam...niewazne ze pol filmu mi marudzil ze mu sie nudzi ale liczy sie gest;-) a swoja droga film nie jest zaciekawy...spokojnie mozna go obejrzec na DVD;-)

Witam kochane z rana. wczoraj sie wyspałam, pogoda była sprzyjająca - cały dzień deszcz więc wstałam dopiero o 10. dzisiaj niestety do pracy ciężko było wstać o 5:15. idę czytac co napisałyście przez weekend..

Witam porannie i zapraszam na kawe , ja dzis dzwonie do lekarki i um awiam sie mna wczesniejsza wizyte , bo pare rzeczy mnie nie pokoju , ale to wam opisze jak juz zadzwonie.

Dormark,napisz co Cie niepokoi....Moze jakos pocieszymy?

cześć kochane
zaznaczam że wstaję już coraz wcześniej, hehe, docelowo 6.30 więc trenuję:-D
szukaliśmy z M wczoraj ciucha, ale niestety we wszystkim widać poza jedną bluzką ale za to ciążową, zobaczymy może przejdzie, stwierdziliśmy, żeby brzucha nie wciągać i co ma być to bedzie, najwyżej szybciej pójdę do pracy:tak:
śniadanko zjedzone, muszę się czymś zająć, ogarnę trochę chatę, ale bez szaleństw chcę być wypoczeta, rada o 12:-D także miłego dzionka laski!!!:-D:-D

Powodzenia:-)

dormark - napisz co cię niepokoi...
ja też w domysłach, parę razy twardniał mi brzuch wczoraj i maleństwo mniej ruchliwe niż dotychczas,
miałam dziwne wrażenie, że coś mnie swędzi w środku i chciałam się podrapać; M mnie rozbawiał, że może małemu włosy rosną i mnie gilga :-D

Mnie tez sie zdarza to twardnienie,moja kochana pani doktor jak zwykle zalecila: polezec i szanowac sie...I wiecie co?To dziala:-)

reklama
Agbar masz rację grunt to być wypoczętym, wtedy wszystko przechodzi, mnie też się to zdarza, ale muszę się porządnie zmęczyć.

Do góry