P
Pająk
Gość
Tak od niedzieli mnie wzięło na te kupowanie. Musze sobie jakas liste rzeczy do szpitala w necie znaleźć i skompletować: zarówno dla małego jak i dla mnie.
Opisze jeszcze coś. Na USG lekarz uwiecznił noge małego ;-). I to jest dokładnie noga mojego męża. Na dole szczuplutka a na górze solidna. Ja mam odwrotną ;-). Zatem juz wiadomo w kogo poszedł ;-)
Najpierw 3 kg schudłam a potem 6 przytyłam. czyli nie wiem jak to liczyć, ale, że chyba 6 kg mam na plus.
Brzuch mam juz wg mnie duzy. Inni tez tak twierdzą.
Dziś w nocy mały dał mi przez jakies kilka minut sporo kopniaczków - już nie są to muśnięcia ;-). A jestem w trakcie 21 tyg (wg USG 22)
Opisze jeszcze coś. Na USG lekarz uwiecznił noge małego ;-). I to jest dokładnie noga mojego męża. Na dole szczuplutka a na górze solidna. Ja mam odwrotną ;-). Zatem juz wiadomo w kogo poszedł ;-)
Najpierw 3 kg schudłam a potem 6 przytyłam. czyli nie wiem jak to liczyć, ale, że chyba 6 kg mam na plus.
Brzuch mam juz wg mnie duzy. Inni tez tak twierdzą.
Dziś w nocy mały dał mi przez jakies kilka minut sporo kopniaczków - już nie są to muśnięcia ;-). A jestem w trakcie 21 tyg (wg USG 22)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
narazie jednak czekam do usg 4 wrzesnnia a po nim zaczne szalec 

Trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze usg. A na co bardziej czekasz chlopcyy czy dziwczynki bo ja od jakiegos czasu mam czuja na dziewczynki no ale co by nie bylo najwazniejsze zeby zdrowe.
No i moja bratowa tak o mnie myślała, że się mamie przyznała, że wszystko swojej siostrze dała (z którą wcale związana nie jest żeby śmieszniej było). Szlag mnie trafił na miejscu, jak mi to mama powiedziała... No i tak to liczyć na coś od rodziny.. to nawet kuzynka do mnie zadzwoniła, że znalazła ciuchy po swoim malcu i że czekają na mnie, a brata żona ma mnie w d...
Teraz podejrzewam bedzie podobnie
;-)No to tak odrazu powiem że ginekolog jest zadowolony że aż sam się uśmiechał że się cieszy z tak zdrowej ciąży
ale fotki nie mam bo nawet sie synuś niemieścił a tyle co tak na częsci ciała to już nie brałam;-)w sumie mogłam wziąść ale jakoś nie wiem hehe