Jadźka
mama 2 synów
Idziemy na dworek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam Graco i sobie chwaliłam.dzieki:-) dwa dałam sobie do obserwowanych0szczerze to tylko coneco mi sie podobająbten graco nowy za 369 fajnie tylko nie ma gondoli- spacerówke ma tylko z "funkcją gondoli":-( no ale czego chciec za ta cene
![]()
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJSŁODSZEGO I DO ŻYCIA POTRZEBNEGOMAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
No to ładnie ale tacy niestety sa cygani ja kiedys z cyganem chodziłam ale to takie chodzenie nawet chodzeniem nazwac nie można nawet sie nie całowałam z nim ale to i lepiej.Ale dobrze ze nie uległas i nie zapłaciłas imDzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej![]()
Martynka też darła gazety a kamilek jakos nie on to tylko wszystko psujewiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)
No to Malinka twój tata musiał miec stracha zresztą nie ma sie czego dziwic.A co do koleżanki jestem w szokumój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzeki
a moja koleżanka z technikum bujała się kiedys z cyganami no i z jednym zaszła w ciążę a że nie jest cyganką to ciężko jej było przywyknąć do ich stylu życia no i było bicie poniżanie gwałcenie a jak odeszła to koszmar musiała sie wyprowadzić do innego miasta a cygani to jak mafiz wszyscy za sobą stoją a kobiety mają za nic
MH toś się udała sama zapomniałas że świetujesz dziś
agnes ja ci sie tu bede smiała:-):-):-):-):-):-)no niestety nogi to moja słaba strona
od dziecka mam kompleksy grubych nóg:-
-
-(a tak mi sie kobiety w spudniczkach podobają ale ja nie noszę wcale a wcale nawet slub juz wam kiedyś pisałam w spodniach brałam:-)
No to Antocha miał pyszny obiadek.Moja Martynka miała dużo spinek i gumek a zawsze jak są potrzebne to ani jednej nie matoniś zjadł pulpecika z ziemniaczkami ja czekam na pietruszkę z obiadkiem to zjemy razemmy mamy surówkę z pekinki a toniś miał tartą marcheweczkę
zrobiłam porządek w julki pudełku z gumkmi spinkami i tym podobnymi ma takie plastikowe pudełko z 3 szufladkami masa gumek spinek a jak mam ją czesać too szlag mnie trafia bo to rozciągnięta to połamanaa i zrobiłam błysk trochę pustawo się zrobiło ale przynajmniej wszystko dobre
miałam jeszcze prasować ale to sobie zostawiłam na jutro![]()
No bo nie ma to jak na golasa.Malinka co masz zrobic jutro zrob pojutrze bedziesz miala 2 dni wolnego
AS no to fajnie ze wszystko powoli dochodzi do konca a nalatac sie musisz oj i to jeszcze ile
Lali juz biega na golaska
No to ście sie fajnie bawili. a @ moze nie przyjdzie.A teraz się witam. Piję właśnie kawusię i myślę co ja mam robić. Wczoraj wieczorem bolał mnie strasznie brzuch i myślałam że dostane @ ale nie. Byłam wczoraj z Sewerynem na urodzinach u jego kolegi sąsiada. Dostał zaproszenie jakoś 15:30 na 17:00. Więc pędem do miasta po jakiś prezent. Ale było fajnie pobawił się z dziećmi a w grudniu mnie czeka
Czekamy na foteczkiA i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()
DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZENMAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
No nie dziwic sie miała dobrą nauczycielkeMusze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
To sporo tych marzeńja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu![]()
Jeszcze sie dorobicie kuchni ważne ze macie własne mieszkanko
ja zrobiłam liste tylko przyziemnych rzeczy "małych" bo o stole to nie mówie i o kuchni,której wogóle nie mam
ale przynajmniej wlasne mieszkanko mamy![]()
No pewnie to zawsze jakis dodatkowy groszno w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)
Pewnie że teskniłysmy.witam :-) tęskniłam za Wami;-)
No to nic tylko zycze zeby marzenia sie spelniłyja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu![]()
Jak jestes taka dobra to jasne ze dawajno w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)
My za Toba tez tesknilysmywitam :-) tęskniłam za Wami;-)
Oj to niezle mialasDzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej![]()
Ale apetycznyDziewczyny co tu tak pusto
Wpadłam postawić wam soczek imieninowy, matka karmiąca jestem więc tylko soczek
Dobrej nocki![]()