reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie wrocilam z miasta i kupilam sobie spodniczke jeansowa i spodnie rurki. do tego zamierzam sobie kupic butki na zime kozaki za kolano - wlasnie sie zasnatawiam nad ich zakupem.

A co do stażu to nadal cisza chyba trzeba bedzie czekac dłuzej a szkoda :-\
swietne kupuj!
Dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
Burmistrz przyznał status klasy integracyjnej naszej szkole.:tak::tak:
A mówiłam ,że wygrałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę yupppi.
Gdyby nie sufit to bym chyba pod niebo skakała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.
superrr!
joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???

a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelam :-D ide sie szykowac bo troche rzeczy mam wziąc a idziemy na autobus bo i tak nie moge jechac samochodem :-(
u nas tez codziennosc
jupi kochana jesteś wielka twoja wiara góry przenosi:tak::tak:kubusiu masz wspaniałą mamę:tak:

oj kochana jeszcze się najeździsz aż nadto poczekaj:-)

dowikluś nasze dzieci to normalnie:szok::szok::szok::szok::szok:ale oni podobni:szok::-D:-D:-D
padło to moje gangreniaste może trochę pośpi:confused:
moja julka nie miała czasu ze mną rozmawiać przez telefon bo"idzie z dziadziusiem na plaże swe boskie kształty opalać":cool2::cool2::cool2::cool2:
heheheh dobra jest a co chlopaki bedapatrzeli niech opala ksztalty
Antek znów pospał tylko 20 minut wstał za nic nie dał sie ululać ukołysać a teraz wyje marudzi:wściekła/y::wściekła/y:najgorzej jak piotrkowi zaśnie koło 18-19 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:baffled:
Ktoś musi wierzyć :-D:-D:-D:-D
Moje dzieci robiły sobie sesję fotograficzną. :lol: :lol:
Wklejam co nieco.

fajna sesyjka :)
witajcie...
bylam dzis na ontroli u lekarza z Sewikiem... nie za dobrze lekarz powiedzial ze mlody ciezko sie leczy ze powinno byc wszystko ok ale napetalo sie nam teraz zapalenie gardla, tchawicy i niezyt nosa :dry:
no masakra przepisal nam tyle lekow a w dodatku zastrzyki :baffled: tym razem gentamycine po raz dziennie przez 5 dni... we wtorek kontrola...
lekarzmowi ze ma nadzieje ze sie wyleczy bo jak nie to szpital :-(
cholerka :wściekła/y:
ojejku a ja chcialam zebys przyjechala:baffled:
kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-:)-:)-:)-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

pisalam ostatnio o laktatorze :tak:;-)

oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ... :no::baffled:

oblukalam tak troszeczke ;-)

mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostra :tak::tak::tak:
:-(
Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.

Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.

Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.

tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy :no::no::no::no::no::no::no::no: stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.

jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.:no::no::no::no:
normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.

co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem :no::no::no::no::no: trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie nie skomentuje:no:
Witam!
sprzedałam dzisiaj stary plecak od Patryka za 20zł:-) w sumie to za 29 ale jak wcoraj go wyprałam to zauważyłam że popękał trocehe w środku materiał ten nieprzemakalny i spuścilam babce 9 zł i napisałam co sie stało żeby potem nie miał pretensji;-)

ale zawsze 20 zł:-):-):-)

Natalineczka- tak, najbardziej podobał mi się ten szary z Pierre Cardin:tak::tak:

no to super!!!

A ja wczoraj poszlam do brata na obiad a potem wyszlismy na piwko gdzie jest plac zabaw wiec poszalelismy troche
Wrocilysmy o 21 Laura padla jak kawka nawet kolacji nie chciala Dzis pobudka o 8:szok: pewnie w poludnie ja poloze

Medeuska a co robisz do poludnia??? bo wybieram sie na rynek do urzedu

reklama
Witajcie ja sobie kawusie pije i ide poczytac wczoraj nie miałam nawet czasu na kompa kopiemy ziemniaki znaczy tesciowa chodzi pomagać bo my razem z 4-rema rodzinami kopiemy i tak ze jednej wczoraj juz wykopali wszystko nam połówke a dzisiaj pojechali kopac reszcie tak ze tesciowej cały dzien nie bedzie a ja sie musze wszystkim zająć nawet i gospodarstwem no ale takie uroki wsi dobra ide czytac

kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-:)-:)-:)-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

pisalam ostatnio o laktatorze :tak:;-)

oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ... :no::baffled:

oblukalam tak troszeczke ;-)

mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostra :tak::tak::tak:
patrysiu to straszne taki młody...
[*]...ja tez w takich momentach pytam Boże dlaczego???i przypomina mi się moja babunia ona pochowała swoje dzieci bliźniaczki jedna miała 10 m-cy druga 14 jak zmarły na koklusz poterm zmarł jej syn 16 m-cy wszystkie zęby mu na raz wychodziły i w tamtych czasach nie umieli mu pomóc potem zmarł jej jeden syn 33 lata potem drugi 35 lat potem męża pochowała i jedn co pami ętam to jak pytałam babciu jak ty to przezyłaśzawsze odpowiadała TAKA WOLA PANA albo BÓG DAŁ BÓG WZIOŁ....nie wiem może mam za małą wirę ale nie potrafię się pogodzić ze śmiercią tak młodych ludzi:-:)-(
Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.

chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.

Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.

tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy :no::no::no::no::no::no::no::no: stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.

jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.:no::no::no::no:

co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem :no::no::no::no::no: trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
boże to straszne:szok::szok::szok::szok::szok:wiecie co niedługo strach będzie z domu wyjść:wściekła/y::wściekła/y:chociaż ja jak ostatnio wracałam z pracy i szła grupka chłopacy dziewczyny mocno wulgarni tacy 16-18 lat to wolałam zejść na cpn niż się z nimi mijać bo wolę unikać takich sytuacji tym bardziej że mam taki odcinek ciemny zarośnięty i żywej duszy:no:
Witam1
Anka zdjęcia super, wygladałaś jak księżniczka z bajki:-):-):-)
As dzieciaki juz "odchowane";-):-D Ślicznie! A pies jaki słodziak:-):-):-)

My byłysmy na rehabilitacji -niby chodze prywatnie a kobita nic ode mnie nie chce:szok::-) Kupie jej następnym razem chociaz jakieś merci i kawe bo aż wstyd:baffled:
Jutro jeszcze do notariusza w sprawie odrzucenia spadku. W Weekend prawdopodobnie mama sie przeprowadza wiec będziemy jej pomagać. Ale od poniedziałku będę częściej:tak::tak::tak:
Dowiedziałam sie dzisiaj że zmarł mój kolega z pracy -25 lat. W czasie pracy poszedł do wc i nie wychodził długo. okazało sie że miał rozległy zawał-a jakies 3-4 tyg temu ślubował:happy2:
Aż mnie ciary przechodzą:no:
Boże znów młody człowiek założył dopiero rodzinę pewnie miał plany marzenia cele....
[*] tak mi przykro...cywilizacja wyścig szczurów zero czystego powietrza stresy.....takie mamy czasy:-:)-(
Witam!:-):-):-)
Nie pokazywałam się bo mialam gości:tak: z Lublina:szok: Marta z naszego wątku mnie odwiedzila z mężem i z dziećmi. My się nagadać nie mogłyśmy, dzieci się świetnie bawiły bo w podobnym wieku ...a nasi mężowie najszybciej się zintegrowali bo po godzinie pierwszego dnia ululali się po góralsku:tak::-D:-D:-D

Zrobiłam cytaty ale znikły:szok::angry::baffled::confused:
więc co pamiętam z ostatniej strony:sorry2:

As zdrowia dla teściowej!!!

Patrysia strasznie to przykre jak tacy dobrzy młodzi ludzie umierają:-(
[*]

Agnes wlos się na głowie jeży jak się czyta:wściekła/y::angry::baffled:

Postaram się od września pojawiać regularnie i wdrożyć w wątek. Na razie pozdrawiam wszystkie i życzę miłej nocy i kolorowych snów:-):-):-)
no kochana częściej tu się proszę meldować :tak::tak::tak::tak:jakaś reguralność by się przydała:tak::tak::tak::tak:
no a chłopy pierwszorzędnie się dogadali:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja gangrena się wywraca o wlasne nogi ale muszę go przetrzymać co by pospał lepiej najbardziej by mi pasowało od 10 do 12:-)

Witajcie ja sobie kawusie pije i ide poczytac wczoraj nie miałam nawet czasu na kompa kopiemy ziemniaki znaczy tesciowa chodzi pomagać bo my razem z 4-rema rodzinami kopiemy i tak ze jednej wczoraj juz wykopali wszystko nam połówke a dzisiaj pojechali kopac reszcie tak ze tesciowej cały dzien nie bedzie a ja sie musze wszystkim zająć nawet i gospodarstwem no ale takie uroki wsi dobra ide czytac
no tak teraz wykopki :)
Swietnie dasz sobie dzis rade z gospodarstwem i jeszcze znajdziesz czas na BB
Cześć ciotki klotki :-p

U mnie bólu głowy ciąg dalszy :wściekła/y:

Lecę dzisiaj z Aniką do okulisty, trzymajcie kciuki :tak:

mnie glowa od 2 dni boli
Trzymam kciuki za badanie:tak:

o kurcze to jest normlanie koszmar co sie dzieje na tym swiecie :no:
Bardzo mi przykro z powodu znajomego
A odnośnie laktatora to sorki źle przeczytałam. A może inhalacje by pomogły
jak idzie spac to daje mu mokra pieluche na noc :tak:
Namówiłam teściową na szpital,pomogłam jej się spakować...
Pojechali do Warszawy...
Nie czekałam nawet,aż leki zadziałają.Za bardzo cierpi...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ty to kochana jestes, masz niesamowite podejscie do ludzi i jstes poprostu genialna :tak:
Witam1
Anka zdjęcia super, wygladałaś jak księżniczka z bajki:-):-):-)
As dzieciaki juz "odchowane";-):-D Ślicznie! A pies jaki słodziak:-):-):-)

My byłysmy na rehabilitacji -niby chodze prywatnie a kobita nic ode mnie nie chce:szok::-) Kupie jej następnym razem chociaz jakieś merci i kawe bo aż wstyd:baffled:
Jutro jeszcze do notariusza w sprawie odrzucenia spadku. W Weekend prawdopodobnie mama sie przeprowadza wiec będziemy jej pomagać. Ale od poniedziałku będę częściej:tak::tak::tak:
Dowiedziałam sie dzisiaj że zmarł mój kolega z pracy -25 lat. W czasie pracy poszedł do wc i nie wychodził długo. okazało sie że miał rozległy zawał-a jakies 3-4 tyg temu ślubował:happy2:
Aż mnie ciary przechodzą:no:
oj wspolczuje
[*]
kurcze co to sie dzeje :confused:
witam kochane:happy2:
znów noc do bani dziąsła ma antek spuchnięte:-:)-(
ide nadrabiać:tak:
oj maly bidulek... oby szysbko wysszly :tak:
Witam!
sprzedałam dzisiaj stary plecak od Patryka za 20zł:-) w sumie to za 29 ale jak wcoraj go wyprałam to zauważyłam że popękał trocehe w środku materiał ten nieprzemakalny i spuścilam babce 9 zł i napisałam co sie stało żeby potem nie miał pretensji;-)

ale zawsze 20 zł:-):-):-)

Natalineczka- tak, najbardziej podobał mi się ten szary z Pierre Cardin:tak::tak:
no fakt zawsze te 20 zl juz na cos jest - super
jak Sewi wyzdrowieje i jak bedziesz jeszcze w PL to przyjade :tak:;-)
do kiedy jestes??

Patrysia prawdopodobnie tylko do niedzieli:baffled:
Jak moj jutro zadzwoni to bede wiedziala bo ma po mnie przyjechac a jak nie to ja samolotem bede wracala wtedy byc moze we wtorek albo w srode polece

wiki ze mnie to gospodyni do bani bo ja krowy swini kury się boję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chwastów nie odróżniam od rośliny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale bym mogła gotować prać sprzątać prasować:tak:
Cześć ciotki klotki :-p

U mnie bólu głowy ciąg dalszy :wściekła/y:

Lecę dzisiaj z Aniką do okulisty, trzymajcie kciuki :tak:
kciukasy trzymam mocno mocno&&&&&&&&&&
a mnie głowa też drugi dzień boli i myślę że to ze zmęczenia a teraz czytam ciebie nadal boli anie 2 dni:dry:

reklama
swietne kupuj!

superrr!

u nas tez codziennosc

heheheh dobra jest a co chlopaki bedapatrzeli niech opala ksztalty

:baffled:

fajna sesyjka :)

:-(

normalnie nie skomentuje:no:

no to super!!!

A ja wczoraj poszlam do brata na obiad a potem wyszlismy na piwko gdzie jest plac zabaw wiec poszalelismy troche
Wrocilysmy o 21 Laura padla jak kawka nawet kolacji nie chciala Dzis pobudka o 8:szok: pewnie w poludnie ja poloze

Medeuska a co robisz do poludnia??? bo wybieram sie na rynek do urzedu
w sumie to nic, okolo 13 ma przyjechac bratowa M:-p wpadnij do mnie na kawke:-p:-p:-p

Do góry