Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Fajnie

I to gdzie w góry
ALe Ci zazdroszczę:-):-)

Moniag, dla tego widoku gotowa byłabym sfałszować wynikimój gin powiedział,że na pewno będą ujemne a jak będzie inaczej to będzie szczekał pod stołem...

super cięsze sie bardzo. Ja za badania biorę sie po urlopie i też zobaczymyHej
Właśnie odebrałam wyniki badań na przeciwciała kardiolipinowe, dzięki Bogu ujemne, cieszę się bardzo chociaż...mój gin powiedział,że na pewno będą ujemne a jak będzie inaczej to będzie szczekał pod stołem...cóż ominie mnie ten widok. Ale poważnie to zrobiłam już większość badań i na razie wszystkie ok. dziś zrobiłam jeszcze progesteron może on coś pokaze, bo na razie to wszystko wskazuje,że nie znajdę przyczyny śmierci mojego aniołka....
piękna pogoda dziś , pojechałabym na grzyby, była któraś???SĄ?
O kurczea u mnie słuchajcieMASAKRA mieszkamy w bloku naczwartym ostatnim piętrze R wstał siedzimy sobie a tu coś kap,kap,kap dach nam przecieka![]()

Kciuki zaciśnięte ;-);-)Dziewczyny bardzo Was proszę o trzymanie kciuków i modlitwę za moją starsza siostrę!!! Właśnie mama w konspiracji powiedziała mi, że siostra jest w ciąży.
PamiętamyWitajcie dziewczyny - nie bylo mnie tu chwilke ale o was nie zapomnialam...mam nadzieje, ze Wy o mnie jeszcze pamietacie??:-):-):-)

Odezwij się po wizycie.Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia
ŚlicznaA z mojej małej kruszynki powoli grubasek sie robi![]()

Super:-)A pozatym wesele bardzo udane;-)i juz tydzien mija jak jestem mezatka i nic sie nie zmienilo tylko maz dba bardziej o zonke niz wczesniej hehe.Pozdrawiam.
Udanego wypoczynkuJa jeszcze dwa dni i lecę na wakacje. Już nie mogę sie doczekać:-)

To już niedługo :-):-):-)Ja mam 24.10 :-)
Nie mam pojęcia.piękna pogoda dziś , pojechałabym na grzyby, była któraś???SĄ?

.Omineła mnie tylko przyjemnosci luniecia na Twój brzuszek na której stronie tego szukac?
.A tak powaznie to zaczełam jej wprowadzac karmienie tylko co 3 godziny i maksymalnie po 25 min. Awantury dziecko narobiło coniemiara
,głosik ma piekny i donosny jak sie denerwóje
,ale powoli widze efekty np.w nocy dostała cycusia o 24 potem o 3 i o 6.Dziecko zadowolone i najedzone a mama w miare wyspana
.