reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Ja juz sie nastawilam pozytywnie :tak: widac musialam wczoraj przejsc taka panike i zalamanie zeby to wszystko sobie poukladac i teraz juz sie ciesze z tej cesarki :tak: i wez tu zrozum kobiete :-D w sumie zobaczymy co powiem juz "po" ;-)
Ale teraz juz widze same pozytywy tej sprawy no poza brakiem mozliwosci szybkiego pelnego kontaktu z malenstwem. Teraz tylko jak na zlosc co chwile mam jakies klucia pod brzuchem albo skurczyki :sorry: najlepsze jest to ze do tej pory w takich sytuacjach myslalam "o juz cos bedzie" albo "no jeszcze troszke jeszcze pare skurczykow" :-) a teraz "nie to zadna oznaka tak sobie po prostu cwiczy" :-D

reklama
z tymi terminami to jest dziwnie-ja tak szczerze nie pamietalam kiedy mialam ostatnia miesiaczke i do tego mialam dosc niereguralne cykle-ale jakos tam ustalili mi termin na 3 wrzesnia, potem mialam usg ok 11 tygodnia i potwierdzili date terminu na 3 wrzesien, od tej pory mialam tylko jedno usg i wtedy juz nie zajmowali sie terminem-wiec tak naprawde ten 3 wrzesien to taki dosc niepewny:-D:-D

A mnie znowu dołek złapał.Moje kochanie znowu wypłaty nie dostało-nie ma jak pracować na czarno:-(a zakupy znowu odwołane.Ja sama za 800zl nas nie daje rady utrzymac a z tych 800 prawie 400idzie na moją pożyczkę którą musiałam wziąść na szkołę.Porażka

witam wieczorkiem.....:tak:

Mili to faktycznie nieciekawa sytacja i to jeszcze przed samym rozwiazaniem ....:tak:i jeszcze tak w woli wygody, bo Ty chyba do każdego postu wklejasz indywidulanie te suwaczki??? wejdz sobie w ustawienia/edytuj sygnature i tam wklej te wszystkie kody suwaczków i będa Ci sie pojawiały w każdej odpowiedzi :cool2:

i powiało troszkę optymizmem........

a choć mamy juz wrzesien a na polu narodzinowym cisza, czyżby wszystkie faktycznie czekały na te pełnie 4.09 ????;-):-D:cool2:

Hej
z tego co mi polozne mowily to miedzy 37 a 42 tc mozna urodzic i jest to porod normalny nie przed wczesny a termin wyznaczony porodu jest tylko orientacyjny, zeby czegos sie trzymac

ehh...
ide spac, jak sobie pomysle o tym jutrzejszym szpitalu to az mnie skreca... :confused2::confused2::confused2:
jeszcze brzuch mi strasznie twardnieje i wogole jakos sie dziwnie czuje...
3majcie kciuki dziewczyny :tak:
napisze jak juz wyjde :tak:
dobranoc i udanego, bezbolesnego (no dobra, malo bolesnego :-D ) rozpakowywania :-D

reklama
A wlasnie- jak wy odczuwacie te skurcze?
bo np u mnie wyczuwam w dole (miednica) czasem taki przszywajacy bol-niemily powiedzialabym- ale nie wiem czy to nie sa ruchy mojego malego i obija mi sie o dno miednicy?a moze to takie skurcze sa?

Do góry