reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
Jezyku szybkiego powrotu do zdrowia

maran-atha
Witajcie dziewczyny
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam
mikimauro
no nareszcie babo:-):-):-), bo już miuałam list gończy za Tobą wysyłaćWitajcie dziewczyny
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam![]()

super że juz jesteście

no i chwal się Alą

mikimauro
O Boże, jak się wystraszyłam . Jezyku duzo zdrówka dla ciebie kochana,słuchajcie!!!
Jeżyk jest w szpitalu, będzie miała operację wycięcia woreczka, bo ma tam kamienie i od wczoraj zwija sięz bólu i tylko wycięcie ją uratuje
oczywiście pozdrawia serdecznie !!!

czekamy na dobre wieści, 

jestem w szoku, że bez operacji się nie obejdzie, jejku przeciez to jeszcze młoda kobitka, szok 

Miki czasem można :-)
oj kraf u ciebie to inna historia , a co do agi to myślę ,że on z nią nie może wytrzymać

słuchajcie!!!
Jeżyk jest w szpitalu, będzie miała operację wycięcia woreczka, bo ma tam kamienie i od wczoraj zwija sięz bólu i tylko wycięcie ją uratuje
oczywiście pozdrawia serdecznie !!!
ojej ,aż mi ciary po grzbiecie przeszły
jezyku wracaj do zdrówka i do nas jak najprędzej
Witajcie dziewczyny
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam![]()
no tak i znowu dusza czarownicy się u mnie odezwała bo siadając do kompa myślałam o tobie maran-atho witaj
mary105
Czy waszym dzieciom też rodzinka już prubuje wcisnąc cos do jedzenia?
My bylismy wczoraj na urodzinach Zosia grzecznie siedziała i się bawiła grzechotką i rozglądała dookoła:-) a rodzinka tylko: daj jej trochą chlebka :,daj jej trochę biszkoptu spróbowac nawet kawałek czekolady może już jesc ,Już ma 7 miesięcy to juz moze to i tamto jesc
My bylismy wczoraj na urodzinach Zosia grzecznie siedziała i się bawiła grzechotką i rozglądała dookoła:-) a rodzinka tylko: daj jej trochą chlebka :,daj jej trochę biszkoptu spróbowac nawet kawałek czekolady może już jesc ,Już ma 7 miesięcy to juz moze to i tamto jesc

Jezyku, o bożeeeeeeee - wracaj szybko do zdrowia!!!!!
A my za sobą pierwsze zajęcia na basenie i moja dotąd spokojna córcia okazała się diabłem, wilkiem morskim!!! Szaleje w wodzie, wyrywa się mi, chlapie itp.
A my za sobą pierwsze zajęcia na basenie i moja dotąd spokojna córcia okazała się diabłem, wilkiem morskim!!! Szaleje w wodzie, wyrywa się mi, chlapie itp.

mikimauro
oj krafciu to jest zupełnie inna sytuacja, przynajmniej tak mi się wydajeMiki czasem można :-)

reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
nie broniąc agi, skąd wiecie jaką ona ma sytuację??