reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Witajcie dziewczyny
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam :)

Witajcie dziewczyny
Wpadłam tylko na chwile by powiedzieć, że już wróciliśmy do męzusia - tatusia i jestesmy w dublinie, więc bede juz na bierząco z forum, ale pewnie tych prawie 3 miesięcy nie da mi sie już nadrobić, dlatego wybaczcie, że nie odniose sie do tego co było pisane wcześniej... Alez sie za wami stęskniłam :)
no nareszcie babo:-):-):-), bo już miuałam list gończy za Tobą wysyłać:-D:-D:-D
super że juz jesteście :tak::tak::tak:
no i chwal się Alą :tak::tak::tak:

słuchajcie!!!
Jeżyk jest w szpitalu, będzie miała operację wycięcia woreczka, bo ma tam kamienie i od wczoraj zwija sięz bólu i tylko wycięcie ją uratuje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
oczywiście pozdrawia serdecznie !!!
O Boże, jak się wystraszyłam . Jezyku duzo zdrówka dla ciebie kochana, :tak::tak::tak:czekamy na dobre wieści, :tak::tak::tak:jestem w szoku, że bez operacji się nie obejdzie, jejku przeciez to jeszcze młoda kobitka, szok :szok::szok::szok:

Miki czasem można :-)

oj kraf u ciebie to inna historia , a co do agi to myślę ,że on z nią nie może wytrzymać:eek:

słuchajcie!!!
Jeżyk jest w szpitalu, będzie miała operację wycięcia woreczka, bo ma tam kamienie i od wczoraj zwija sięz bólu i tylko wycięcie ją uratuje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
oczywiście pozdrawia serdecznie !!!

ojej ,aż mi ciary po grzbiecie przeszły
jezyku wracaj do zdrówka i do nas jak najprędzej

Witajcie dziewczyny

no tak i znowu dusza czarownicy się u mnie odezwała bo siadając do kompa myślałam o tobie maran-atho witaj

Czy waszym dzieciom też rodzinka już prubuje wcisnąc cos do jedzenia?

My bylismy wczoraj na urodzinach Zosia grzecznie siedziała i się bawiła grzechotką i rozglądała dookoła:-) a rodzinka tylko: daj jej trochą chlebka :,daj jej trochę biszkoptu spróbowac nawet kawałek czekolady może już jesc ,Już ma 7 miesięcy to juz moze to i tamto jesc:oo:

Jezyku, o bożeeeeeeee - wracaj szybko do zdrowia!!!!!

A my za sobą pierwsze zajęcia na basenie i moja dotąd spokojna córcia okazała się diabłem, wilkiem morskim!!! Szaleje w wodzie, wyrywa się mi, chlapie itp.:shocked2:

reklama
Do góry