reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jolek tylko zazdrościć takiego męża. taki chłop to skarb;-);-) a mój dzisiaj pierwszy raz od połogu sam, z własnej woli i nie zmuszany fochami zrobił śniadanie, i gdybym akurat nie skończyła się ubierać to może nawet do łóżka by było:-) to dopiero szok:-p:-p coś pewnie będzie chciał ode mnie;-);-):-p

reklama
dziewczyny a ja ten wewnętrzny egzamin zdałam i od czwartku jeżdżę autkiem!! i powiem Wam, że strasznie mnie się to spodobało, już się nie mogę doczekać kolejnych jazd :) A Kalina z babcią bardzo grzeczna jest, także jedno zmartwienie mniej.
no to super brawo dziewczyno

jolek tylko zazdrościć takiego męża. taki chłop to skarb;-);-) a mój dzisiaj pierwszy raz od połogu sam, z własnej woli i nie zmuszany fochami zrobił śniadanie, i gdybym akurat nie skończyła się ubierać to może nawet do łóżka by było:-) to dopiero szok:-p:-p coś pewnie będzie chciał ode mnie;-);-):-p

no jak bym chciała ten skarb sprzedać na kg to niezłą fortunę bym miała:-D:-D:-D

a co mam pisać?nie mam prawka i nie mam zamiaru zdawać, nie pracuję i narazie nie mam zamiaru, mąż nie mieszka ze mną bo pracuję i nie możemy się dogadać gdzie mieszkać larkaa gratuluję zdania egzaminu ja się boję zdawać na prawko jestem za bardzo nerwowa

Agi zabawna z Ciebie osobka :tak: :-D baw sie dobrze na weselichu
Kurde na mnie tez prawko czeka musze juz sie zapisac , larkaa trzymam kciuki za Twoje jazdy:-)

Postrzalka tak to niestety jest ze nie mozna miec wszytskiego ja tez przez kilka lat mieszkalam w Krakowie i tesknie bardzo ale w Zielonej Gabrys ma dziadkow za to i tak wlasnie nie bardzo mozna to polaczyc tylko ty z Krakowa do duzego miasta smigasz a ja z miasta do prowincji;-) i tak nie moge sie poprzestawiac

ja tak z innej beczki przejrzałam listę lutówek i masakra:szok: ile osób nie ma i to takich ,które będąc jeszcze w ostatnich dniach ciąży udzielały się co dzień.
Czyżby ich dzieciaczki tak dawały im do wiwatu ,no ale przez pół roku tożto:szok:
Mnie co prawda nie było w ciąży na BB i teraz też bywam nie za często!!!! Poprostu brakuje mi czasu....:szok: M dużo pracuje i wszystko jest na mojej głowie a jak już jest w domu to nawet nie siadam do komputera bo jestesmy tak stesknieni za soba ze spedzamy ten czas wspolnie! A do tego od momentu mojego wyjazdu troche mi cieżo nadrobic zaległosci ze wszystkich watkow!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale wierzcie mi staram sie bardzo!!!:tak::tak::tak::tak:

Postarzałko nie martw się, będzie dobrze-czesto jest tak, ze to co z początku zle wygląda okazuje sie czymś dobrym:) Głowa do góry!!!!:tak::tak:
Agi - :eek::szok: hmmmm.................
Larkaa-gratulacje kochana!!! Ja tez robię prawko, tylko u mnie jest inaczej bo ja od razu zaczęłam jeździc:) Teorii mam się nauczyć sama-dostałam wszystkie materiały:) Jestem już po 7 godzinie jazdy i teraz w srodę bede z instruktorem jechala juz z Głogowa do Legnicy!!! Czuję sie lekko podekscytowana tym faktem:):-D:-D Mój M powiedzial że musi ostrzec wszystkich na tej trasie przez CB że pirat jedzie....:-D
Jolek masz cudownego męza:) !!!:tak:

reklama
Do góry