reklama
Jeżyku szybkiego powrotu do zdrówka!!!
Dziewczyny, proszę o pohamowanie zgryźliwych komentarzy na temat niektórych forumowiczek. Lepiej omijać drażliwe posty niż wzbudzać niepotrzebne niesnaski.

nic nie czytałam, nie mam czasu
w robocie meksyk.... ciężko cholernie
Jeżyk miała wczoraj ten zabieg i jest ok. w e czwartek ją prawdopodobnie wypuszczą. pozdrawia serdecznie!!!!!!!!
nie wiem czy mi się dzieciaki nie usmarczą wrrrrrrrrrrrrr
w robocie meksyk.... ciężko cholernie
Jeżyk miała wczoraj ten zabieg i jest ok. w e czwartek ją prawdopodobnie wypuszczą. pozdrawia serdecznie!!!!!!!!
nie wiem czy mi się dzieciaki nie usmarczą wrrrrrrrrrrrrr
maran-atha
Fanka BB :)
Jeżyku zdrówka zyczę i wracaj predko do domku 
zapmarta
Karolkowa mama
elwisku, rozumiem Ciebie doskonale, u mnie też w pracy "nawałnica".
jezyku zdrówka dużo ci życzę !!!
maran-atha, miło cię znowu "widzieć":-)
jezyku zdrówka dużo ci życzę !!!
maran-atha, miło cię znowu "widzieć":-)
mikimauro
elwis-miałam pisać do Ciebie, czy wieszz co u jezyka
. zdrówka dla Twoich dzieciaczków, nie chorujcie tylko 

jeżyk- wracaj do zdrowia, dobrze że operacja się powiodła, czekamy na Ciebie na BB
. zdrówka dla Twoich dzieciaczków, nie chorujcie tylko 

jeżyk- wracaj do zdrowia, dobrze że operacja się powiodła, czekamy na Ciebie na BB
Wrocilam po wycieczce na wioske:-) Pogoda byla koszmarna i siedzielismy w domku ale zawsze to wies a nie Krakow ;-)
straconych postow nie nadrobie ale cos podczytam. Teraz mam jedyna wolna chwile, bo reszta dnia zaplanowana co do minuty
juz chyba caly tydzien taki bedzie 
straconych postow nie nadrobie ale cos podczytam. Teraz mam jedyna wolna chwile, bo reszta dnia zaplanowana co do minuty
juz chyba caly tydzien taki bedzie 
Zuzia24
ja to sie pozbierac cos po powrocie nie moge
sterta prania ciagle lezy chociaz piore codziennie
ale za to poprasowane uff (czesciowo;-))
Zuzia zaczyna przedszkole juz za poltora tyg i sie cholernie boje co to bedzie
ale mam cicha nadzieje ze zrobi mamie niespodzianke i nie bedzie plakala i szybko sie nauczy komunikowac z angielskimi dziecmi i pania 
Maja zaczela w koncu robic postepy i zaczela sie turlac oraz rwie sie do siadania ;-) ale to juz chyba nie w tym watku powinnam pisac
sorki
sterta prania ciagle lezy chociaz piore codziennie
ale za to poprasowane uff (czesciowo;-))
Zuzia zaczyna przedszkole juz za poltora tyg i sie cholernie boje co to bedzie
ale mam cicha nadzieje ze zrobi mamie niespodzianke i nie bedzie plakala i szybko sie nauczy komunikowac z angielskimi dziecmi i pania 
Maja zaczela w koncu robic postepy i zaczela sie turlac oraz rwie sie do siadania ;-) ale to juz chyba nie w tym watku powinnam pisac
sorki

reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
Zuzia ja też się pozbierać nie mogę po remoncie łazienki. Mam teraz luks łazienkę i równie luksusowy w niej syf 
Przy skuwaniu starych kafli ten pył rozniósł się po całym mieszkaniu, choć już kilka razy myłam całe podłogi wodą z octem, non stop mam wrażenie, że ten kusz gdzieś siedzi. Zresztą co ja wam będę pisać o sprzątaniu po remoncie - wiadomo co to za koszmar :-(

Przy skuwaniu starych kafli ten pył rozniósł się po całym mieszkaniu, choć już kilka razy myłam całe podłogi wodą z octem, non stop mam wrażenie, że ten kusz gdzieś siedzi. Zresztą co ja wam będę pisać o sprzątaniu po remoncie - wiadomo co to za koszmar :-(