reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja juz wrocilam do zdrowia na szczescie, wczoraj jeszcze mialam goraczke, ale dzis jak reka odjal. Maksiu jest pogodny, wesoły, bawi sie tylko kupki baaardzo rzadziutkie robi. Dzis 2, ale taka jasnozolta woda. Mam nadzieje, ze jutro wroci wszystko do normy. W sobote idziemy na wesele.

Wydaje mi się, że dzieki szczepionce na rota tak spokojnie to przechodzi. Nas to mega wymeczlo.

Caly dzien przebawilismy sie razem z Maksiem, jestem na L4 :) Maksiu nie poszedl do zlobka.
)

reklama
kobitki ja tak z innej beczki.....My jestesmy w trakcie przeprowadzki z kołyski do łozeczka...jakie polecacie wymiar 120 czy duze 140??
takie 140 mam juz po synku sie ostało potem sie przerabia na tapczanik....ale mam mało miejsca bo mieszkanko nie za duze....

daggy tu chyba nie ma co polecać, tylko trzeba się zdać na to co komu potrzebne. My kupiliśmy 120, bo potem będziemy łóżko normalne kupować, ale jak ktoś chce te łóżeczka 140 przerabiane na tapczanik to czemu nie :)

reklama
daggy my mamy te wieksze 70x140 i w sumie jestem zadowolona. przynajmniej Maja sie nie obija rekoma o szczebelki jak sie przewraca przed zasnieciem. ale w PL mielismy lozeczko turystyczne o mniejszych wymiarach i tez bylo ok. tylko ze te wieksze bedziemy mieli juz je na pozniej i nie trzeba bedzie drugiego juz kupowac

Jezyku odpoczywaj teraz duzo :sorry2:

Do góry