reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

daggy my w domu mamy 60x120 i jest oki:tak: u dziadków mamy 70x140 i też młodemu pasuje, jak śpi to kręci się straszliwie i przynajmniej szczebelki go nie ograniczają;-)

reklama
My mamy to mniejsze łozeczko, ze względu na wymiary naszego mieszkania :) Jest ok, ale wolalabym lozeczko turystyczne, bo Maks nie obijalby sie o szczebelki ;/ Jak lezczy w poprzek lozka to sie juz nie miesci i sie klinuje. No ale kiedys i tak to nastapi. Potem planujemy kupic taka ochronke do lozczka i sciagnac jeden bok :)

Mothercare soft fold-down bed guard - Blue : mothercare

no wlasnie chodzi mi o to obijanie.....ze moze byc ciasno w tym mniejszym...kurcze...Ola spi na brzuszku i sama sie przekreca raz tak raz siak.....:baffled: a ochraniacz pomaga ??

ten ochraniacz to jest raczej na strasze dziecko. Nie trzeba kupowac nowego lozeczka, tylko dokupic ochraniacz i wykrecic jeden bok lozeczka :)

habcia pewnie za jakiś czas przyba się takie coś:tak:

ja nie wiem jak Wam dzieci śpią na brzuszku:confused: Matik przez sen jak się przekręci na brzuch to zaraz z zamknętymi oczami zaczyna pełzać po łóżeczku i się wybudza:baffled::rofl2:

reklama
Do góry