reklama
catedra
Fanka BB :)
ja mam identyczny... kupowałam go za 58 zł podajże... można kupić oddzielnie... ostatnio widziałam nawet w realu taki stelażKarolinusia śliczne to wszystko
a mam pytanko, ten stelaż do wanienki to mozna nabyć dodatkowo czy to raczej w komplecie z wanienką się kupuje?

Karolinusia
ja mam identyczny... kupowałam go za 58 zł podajże... można kupić oddzielnie... ostatnio widziałam nawet w realu taki stelaż![]()
tak jak Catedra mówi... 50pare zł dałam, kupowałam razem z wanienką, wanienka kosztowała jakieś 20kilka zł.
a stojak kupiłam tylko dlatego, by nie kąpać Małej rozstawiając wanienki na meblach czy podłodze.
Karolinusia
Dzięki Dziewczynki za odpowiedzi, muszę o tym pomyslec, bo wydaje się być to bardzo wygodne
Wanienka jest bardzo stabilna na tym stelażu to raz a dwa... po co się schylać?? ja tam do wygodnickich należę

ja też mam wanienke ze stojakiem..super sprawa..juz się przymierzalam
dodatkowo wanna ma odpływ..fajny gadżet..łatwiej wodę wylać ;-) aa i w sumie jakies 70 pare złotych za komplet
Karolinusia.. piekny Biankowy kącik
ja kupiłam pierwszą grzechotke dla Kajtka
i cieszyłam sie jak dziecko..bo ostatnio stwierdziłam, że niby mam wszystko ale jakis takich jego przytulanek..niet..więc nadrobiłam..
zastanawiam się nad karuzelką nad łóżeczko..możecie cosik polecic?

Karolinusia.. piekny Biankowy kącik

ja kupiłam pierwszą grzechotke dla Kajtka

zastanawiam się nad karuzelką nad łóżeczko..możecie cosik polecic?

Lanselotka
Wszystkie moje koleżanki miały wanienki ze stojakami i bardzo je sobie chwaliły ze względu na własny kręgosłup
Ja na początku będę korzystać z takiej komody 3w1 z przewijakiem i wanienką z odpływem, ale ta wanienka to na jakies 2 pierwsze miesiące może starczy bo jest malutka. Potem też kupujemy zwykłą wanienkę a stelaż na pewno sobie pożyczę 
Kąciki i pokoiki dla dzieciaczków macie śliczne :-)
U nas łóżeczko jeszcze w katronie, materac lampka i dekoracje ścienne zafoliowane zeby się nie kurzyły, ale też co raz bardziej mnie korci żeby już wszystko przygotować

Kąciki i pokoiki dla dzieciaczków macie śliczne :-)

U nas łóżeczko jeszcze w katronie, materac lampka i dekoracje ścienne zafoliowane zeby się nie kurzyły, ale też co raz bardziej mnie korci żeby już wszystko przygotować

reklama
szukałam tego steaża na alegro ale nie ma!! bo też stwierdziłam że lepiej go miećWanienka jest bardzo stabilna na tym stelażu to raz a dwa... po co się schylać?? ja tam do wygodnickich należępolecam,