reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Karolinusia śliczny kącik dla Bianki:tak:

Elisabeth stojaki do wanienek są do kupienia oddzielnie , tylko musisz znać wymiary wanienki bo jest dużo rodzajów tych stojaków:-)

reklama
ja mam identyczny... kupowałam go za 58 zł podajże... można kupić oddzielnie... ostatnio widziałam nawet w realu taki stelaż:tak:

tak jak Catedra mówi... 50pare zł dałam, kupowałam razem z wanienką, wanienka kosztowała jakieś 20kilka zł.
a stojak kupiłam tylko dlatego, by nie kąpać Małej rozstawiając wanienki na meblach czy podłodze.

ja kupiłam dawno temu bo w pierwotnej wersji mieliśmy mieć tylko prysznic... teraz mam wannę ale nie jest zbyt stabilna więc przyda się bardzo ten stelaż...

ja też mam wanienke ze stojakiem..super sprawa..juz się przymierzalam :tak: dodatkowo wanna ma odpływ..fajny gadżet..łatwiej wodę wylać ;-) aa i w sumie jakies 70 pare złotych za komplet

Karolinusia.. piekny Biankowy kącik :tak:

ja kupiłam pierwszą grzechotke dla Kajtka :-D i cieszyłam sie jak dziecko..bo ostatnio stwierdziłam, że niby mam wszystko ale jakis takich jego przytulanek..niet..więc nadrobiłam..:-D

zastanawiam się nad karuzelką nad łóżeczko..możecie cosik polecic? :eek:

Wszystkie moje koleżanki miały wanienki ze stojakami i bardzo je sobie chwaliły ze względu na własny kręgosłup :tak: Ja na początku będę korzystać z takiej komody 3w1 z przewijakiem i wanienką z odpływem, ale ta wanienka to na jakies 2 pierwsze miesiące może starczy bo jest malutka. Potem też kupujemy zwykłą wanienkę a stelaż na pewno sobie pożyczę :tak:

Kąciki i pokoiki dla dzieciaczków macie śliczne :-):tak:
U nas łóżeczko jeszcze w katronie, materac lampka i dekoracje ścienne zafoliowane zeby się nie kurzyły, ale też co raz bardziej mnie korci żeby już wszystko przygotować :-D:cool2::-D

reklama
Do góry