reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
WOW look at that attitude rofl:p jk
Ja juz gdzies o sobie cosik tam skrobnelam haha:sorry:
A co bys dokladnie chciala wiedziec?????
Mieszkam w USA od 6 lat...rzucilam biotechnologie w Olsztynie i wyladowalam w Michigan ...a ze jestem uzalezniona(na leczeniu) haha od World of Warcraft...tam poznalam swojego mezusia i tak sobie zyjemy teraz razem od roku:p
Jestem menagerem do spraw customer service w Wal-mart company ...nie wiem co jeszcze nie ma sie czym chwalic:p

zdjecia dodalam do albumu dla bardziej zainteresowanych:tak:

to ja pewnie nie dojrzałam, bo wiesz tu różne chwalipiętunie różne rzeczy wypisuja i potem nie można nic znaleźć:-p
oo to Tyś Olsztynianka?ja od 7 do 19 roku życia w Szczytnie mieszkałam:-)

reklama
to ja pewnie nie dojrzałam, bo wiesz tu różne chwalipiętunie różne rzeczy wypisuja i potem nie można nic znaleźć:-p
oo to Tyś Olsztynianka?ja od 7 do 19 roku życia w Szczytnie mieszkałam:-)

Nah nie Olsztynianka ale dalabym sie pociac zeby Torunianka byc......KOCHAM MANEKINA yummy............:wink:
Ja z mazowieckiego jestem(ciechanow...takie male cos:p)

Do góry