reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

To dobrze czy źle? Bo ja nie mam problemów z cukrem choć mój Tato jest cukrzykiem ...:-(

bardzo bobrze za wysoki cukier to zagrożenie......

w ketchupie też ?? :-D:-D:-D

jeśli nie jest dosładzany to pewnie też

Zarażasz nas tą cukrzycą normalnie hehe, terroryzujesz, zabijasz w nas chęć jedzenia!
Ty niedobra :wściekła/y:

oj kochana wiesz teraz poprostu jestem oświecona ooooo

to raczej była zacheta zeby jeść tych pomidorów ile wlezie.

zachęcam do 5 porcji warzyw dziennie.....instytut opieki nad lutówkami

reklama
ja bym mogła jogurt naturalny w kazdej ilosci i ogórki kiszone :-)
buraczki uwielbiam, na zimno i ciepło. warzywa i owoce wszystkie mi podchodzą. niektóre bardziej ;-) Jutro zrobie buraczki i jajko. za to nie mogę ryby, tylko te puszkowe. Takie mrożone, jak przechodzę w sklepie obok stoiska to mi od razu podnosi i muszę szybko uciekać. Tak samo śmierdzą mi juz usmażone ryby. Bleee
a ryby sa takie zdrowe

ja nie mogę patrzeć na wszelaki nabiał o nazwie naturalny nigdy go nie lubiłam....a rybkę to i owszem wujek jeździ łapać mi okonie więc mam mega świeże i smaczniaste naturallll

Witam, witam!
Klina82 - gratulacje dla bratowej, duża dzidzia:tak: no i gratulacje synka niedługo to nie będziesz mogła sobie wyobrazić że to nie syneczek mamusi:-)

Mama Sówka - trzymaj się mocno!

Najeli - ja też już nie moge się doczekać jutrzejszej wizyty, wyniki odebrane większość lekko ponizej normy, lekka anemia (a i tak żelazo 2xdziennie od początku ciąży biorę) no i neutrofile mam mocno podwyższone wiecie może co to znaczy???

wczoraj podpadłam mężowi :no: nic dziwnego porysowałam jego nowiutki samochód (3 miesiące temu z salonu odebrał):wściekła/y: ale i tak był wyrozumiały bo powiedział że nie jest na mnie zły tylko powinnam się wstydzić i tu ma rację ale to takie ciążowe głupawki dopadają i później mniejsze lub większe konsekwencje:wściekła/y:

My tu gadu gadu o żarełku, a mój Adaś dopomina się 4 śniadania! Idę szybko coś zrobić i nastawię obiad. Ale UWAGA! Będę tu zaglądać, więc miejcie sie na baczności! Wczoraj Wam popuściłam, ale dziś sie ode mnie nie odgonicie tak łatwo!:-D:-D

taaaak dietetyczka o wadze 85 wyjściowa sprzed zapłodnienia
Kochana czy to ważne ile? Po Twojej diecie każda z nas była by chodzącą radością i zarażałybyśmy nią innych:-D Masz coś w sobie co powoduje że nie da się Ciebie nie lubić! Jesteś zajebista Kobitka!:-D I każdemu potrafisz poprawić humorek:-D

reklama
Witam, witam!

wczoraj podpadłam mężowi :no: nic dziwnego porysowałam jego nowiutki samochód (3 miesiące temu z salonu odebrał):wściekła/y: ale i tak był wyrozumiały bo powiedział że nie jest na mnie zły tylko powinnam się wstydzić i tu ma rację ale to takie ciążowe głupawki dopadają i później mniejsze lub większe konsekwencje:wściekła/y:

....ej przecież to tylko samochód niech już nie przegina pały rzecz nabyta, ryska pewnie do spolerowania niech nie dramatyzuje .....niech nie denerwuje brzuchatki

Aleście mi teraz ochoty na rybkę narobiły :szok: z frytkami i surówka :tak:
Rechot1sb ale Ci zazdroszczę takiego wujka :tak:

no jest czego poważnie ....

rechot a ja codziennie po kilo winogrona zajadam cukier mi nie grozi?:-p

i tu cię kochana zmartwię dzienne zapotrzebowanie na owoc typu winogrono 6 gronek średnich, ciemne winogrono ma masę cukru i białe troszkę mniej ale generalnie dla mnie są zabronione mają jedną z największych zawartości cukru....patrz rodzynki jakie masz słodkie......odradzam

Kochana czy to ważne ile? Po Twojej diecie każda z nas była by chodzącą radością i zarażałybyśmy nią innych:-D Masz coś w sobie co powoduje że nie da się Ciebie nie lubić! Jesteś zajebista Kobitka!:-D I każdemu potrafisz poprawić humorek:-D

we jooooo

Do góry