reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ide myju póki Caryca ma twardy sen i może walne sobie pózniej Desperadosa;-)wczoraj juz nie dawałam cyca Biance więc chyba dzisiaj też nie zechce:sorry2:polubiła butlę,ale z domieszką soku bananowo-wiśniowego i tylko z tym pije:baffled: wszystko na opak:-D:-D:-D

reklama
wiecie co????!!!!:crazy:
już nie nazywam siebie genialną nigdy wiecej:crazy:przynajmniej nie teraz:-D
wyłaczyłam komputerka bo poszłam z kurczakiem na spacer i co i wracam i ten śledz dalej na mojej klasie siedzi:nerd::dry:
wkurzyłam sie..a czułam sie tak inteligentnie:eek::eek::-D

Kinkiya a tak w ogóle to ja nie wiem...:szok::szok:
mianuje Cie zboczeńcem roku i nieczystomysleńcem tego otóż forum....
....żeby to tak kojarzyć sobie nawet jak mamusie piszą o ptaśkach swoich pociech...:szok::-D:-D

reklama
Do góry