reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no przeciez Kijek na opiece wyobrażał sobie znowu jakieś scenki:szok:
dziewczyny pisały o pięlegnacji pisiorków a ona masz Ci no:szok:...już zaczęła sobie wyobrażać i wymyslac ze to dziewczyny nie maja tez o czym pisac tylko o ptokach...nie wazne ze to o ptokach maluchów:szok::-D
dla niej chyba ptok to ptok:szok::-D:-D:-D:-D
eno żadne scenki tylko fajnie wyglądała rozmowa naszych mamusiek i się wtrąciłam ;-)Pyciol,ale masz krechę:-D:-D:-D:-D

hahahahah pyciol fajnie musialas wygladac z dupa wyzsza od glowy :-D:-D:-D nastepnym razem walnij fotke:rofl2::rofl2::rofl2:
a sledziem sie nie przejmuj trzeba go utopic i bedzie po ptokach:-D:-D
hahah szkoda,że nie ma foty:-D:-D:-D

reklama
totek cie zaciazyl :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: co ty wiatropylna jestes:szok:

jesli ten totek ma fajny młotek,
moze mnie wziac a nawet i ciac:szok::-D:-D:-D:-D

ej mamuski, a co tu taki ruch, ja juz sie wyprysznicowalam i szlam sie z wami pozegnac, a tu takie tematy, wiec nie ide:-D:-D

eno żadne scenki tylko fajnie wyglądała rozmowa naszych mamusiek i się wtrąciłam ;-)Pyciol,ale masz krechę:-D:-D:-D:-D

hahah szkoda,że nie ma foty:-D:-D:-D

i tak mnie kochasz:-D:-D
a fota moze nastepnym razem:-D

wiecie co ja teraz z nudow sobie weszlam na czata wloskiego no i gadam z jednym tak sie biedny napalil ze chcial sie koniecznie spotkac no i truje i truje no to ja dobra weszlam w neta i szukam adresu domu opieki, podalam mu dokladny adres numer fona i jutro ma przyjechac po 18 ale bedzie klol jak sie skapnie gdzie go wyslalam... z nudow to mi odbija kompletnie:-D:-D:-D

reklama
wiecie co ja teraz z nudow sobie weszlam na czata wloskiego no i gadam z jednym tak sie biedny napalil ze chcial sie koniecznie spotkac no i truje i truje no to ja dobra weszlam w neta i szukam adresu domu opieki, podalam mu dokladny adres numer fona i jutro ma przyjechac po 18 ale bedzie klol jak sie skapnie gdzie go wyslalam... z nudow to mi odbija kompletnie:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
widze Cukier cierpisz na brak czasu:-D:-D

Do góry