reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Patrysia, mi też się łezka zakręciła jak oglądałam ten filmik
Ja uważam, że pomysł rewelacja.

patrysia86 właśnie obejżałam Twój filmik i... jestem pod wrażeniem :tak:Super pomysł!!! Sama wykorzystam przy najbliższej okazji... Wzrusza do łez ;-)

dziękuje za miłe słowa:-)

Ja się bede brała za pomywanie jeszcze pranie czeka do wywieszenia:tak:

Daj trocheeeeeeeee.Normalnie zaśliniłam laptopa:-)
zapraszam na sałatkę warzywną i sałatkę gyros bo zapiekanki już dziś nie ma ale wyszła pycha tylko za mało sosu do niej zrobiłam ;-)

Dziewczyny, pomódlcie się za zdrowie mojego syneczka, po 5 dniach walki z chorobą musiał iść do szpitala, skrajnie wyczerpany gorączką, nic nie jadł od 2 dni, leki nie pomagały, zapalenie dziąseł rozniosło się na cały organizm, leży w szpitalu pod kroplówkami, mój mąż jest z nim, bo ja już nie dawałam rady, brzuch bolał od noszenia go i do tego potworny stres....
zdrówka dla synka :tak: wczoraj sobie myślałam że coś jest nie tak jak Ciebie nie ma :-(

Dziewczyny... za 2 tygodnie małż ma urodzinki, w tym samym dniu mamy rocznice slubu... podpowiedzcie co ja mam mu za niespodzianke zrobic:confused: nie mam zielonego pojecia, tylko cos taniego bo u nas krucho z kaską... :dry::sorry2::confused::tak:

Ja też bym zrobiła jakoś miła kolacje jak nie masz jak piec to zrób jakiś deser coś na zimno np lody owoce i bita śmietana do tego świeczki posiedzicie powspominacie może do tego filmik ze ślubu sobie włączcie ;-) a na urodzinki wręcz mu bluzę jak mówisz ze by się ucieszył :tak:

Patrysia zdolna jesteś !!!

zapraszam na sałatkę warzywną i sałatkę gyros bo zapiekanki już dziś nie ma ale wyszła pycha tylko za mało sosu do niej zrobiłam ;-)

zdrówka dla synka :tak: wczoraj sobie myślałam że coś jest nie tak jak Ciebie nie ma :-(

Ja też bym zrobiła jakoś miła kolacje jak nie masz jak piec to zrób jakiś deser coś na zimno np lody owoce i bita śmietana do tego świeczki posiedzicie powspominacie może do tego filmik ze ślubu sobie włączcie ;-) a na urodzinki wręcz mu bluzę jak mówisz ze by się ucieszył :tak:

Patrysia zdolna jesteś !!!
Nie no Gosia przez ciebie slinotoku dostaje,nie torturuj mnie tak-dobrze ,ze mi nie ma kto tak gotowac bo juz bym szafe przypominała :-)
Nikki zdrówka dla Wiktorka i dużo siły dla ciebie
Anna miłej zabawy
Asiowo mójemu mężowi na ostatnie urodziny zorganizowałam małe przyjecie tzn rodzice i rodzenstwo plus torcik i było miło małym kosztem:tak:

Dziewczyny, pomódlcie się za zdrowie mojego syneczka, po 5 dniach walki z chorobą musiał iść do szpitala, skrajnie wyczerpany gorączką, nic nie jadł od 2 dni, leki nie pomagały, zapalenie dziąseł rozniosło się na cały organizm, leży w szpitalu pod kroplówkami, mój mąż jest z nim, bo ja już nie dawałam rady, brzuch bolał od noszenia go i do tego potworny stres....
Nikki trzymaj się, wierzę że mały szybko się upora z chorobą, choć widok dziecka pod kroplówka zapewne musi być straszny:-( Trzymam kciuki...

Witam porannie ;-)
Miałam wczoraj maraton naprawdę... kurcze, żeby kilka godzin w pracy plus przygotowanie kilku potraw plus pozycja siedząca i stojąca większość dnia tak dała w kośc to uwierzyć nie mogę.
Kolo 24.00 jak wkładałam naczynia do zmywarki jedną reką a drugą podparta o blat - to sama uznałam - ups.... a M pogonił spać i dokończył.
Źle spałam nawet ze zmęczenia i nie wiem czy to pogoda deszczowa czy co... ale miałam jechać do mamy a sił brak.
Narazie kawę piję i może odzyskam siły.
Co dziwne wczoraj nie czułam ruchów w tym młynie zbyt nawet jak się połozyłam i też mnie to martwiło.
Mam nadzieję, że się dziś zrelaksujemy i będzie dobrze.

Nikki - trzymam kciuki za małego.
Co do ruchów to ja też jak ganiam to nie czuję, a wieczorem bardzo szybko zasypiam;-) Ale jak mam luzniejszy dzień, to czuję cały czas:tak:
Anna_ajra miłej zabawy:tak:
Patrysia fajny filmik, taki romantyczny;-):tak:
My dzisiaj popołudniu idziemy na urodziny do szwagra, na pewno będzie coś dobrego do jedzenia:-p U mnie plus7:crazy:
Do jutra:tak:

Oj Nikki trzymaj sie!
Mam nadzieje ze synuś szybko wyzdrowieje.

Witam
Przeziębienie niestety nie minęło
Dzięki :-)kanapki były mimo iż czosnku nie znoszę
Nikki będzie dobrze!!!

Oj ja tez nie znosze czosnku, jem tylko kiedy mnie cos bierze. fuj, ten zapach mnie odrzuca.

anna_ajra - super Ci poszło napisanie do każdej z nas :-)
Życzę miłego weselnego przyjęcia, dobry pomysł do 22.00 - potem i tak większość będzie nadawała na innych falach niż ty więc nic nie stracisz ;-)
Planuje jeszcze trochę popracować - nie wiem czy miesiąc czy ciut więcej to będzie zależne od samopoczucia.
Karoli - ale się uwinęłaś szybko - ale masz rację będziesz miała z głowy przylatując do Polski.
Właśnie dokończyłam kawkę i zjadłam kawałek ciasta (a nawet dwa :-D) i maleństwo odpowiedziało na moje zmartwienie pukając do mnie... wszystko jest ok ;-)Karoli i u Ciebie tak będzie.

Milego imprezkowania, ja tez dzis mam slub kolezanki i male przyjecie, ale u nas sie pewnie skonczy ok22 juz całośc.

Któraś pisała o torcie ,ja poprosze o przepis:tak:

Jak bedzie przepis, to tez chetnie skorzystam.

reklama
No a ja dziś wysadziłam korki w mieszkaniu i zalałam łazienkę - mamy tak głupio rozwiązane (inaczej się nie dało, bo juz tak było jak się wprowadzaliśmy), że wąż od pralki trzeba zachaczać o ubikacje - no i jak się człowiek chce wysikać, to między jednym praniem a drugim ten wąż wyjmujemy-robimy co trzeba i dalej wąż zostaje - i jak między jednym a drugim praniem zapomniałam tego węża zachaczyć o kibel i żem zalała całą łazienkę - nie wiem czy sąsiadów też, bo jeszcze nie byli u nas... kabel od pralki był w listwie i się zalał wodą, więc spaliła się listwa i wysadziło korki! Odjazd - dobrze, że mój M był w domu i mi pomógł, bo się zestresowałam jak to zobaczyłam! Zawału dostaję jak pomyślę co by było jakby prądu nie odcięło i bym w tą wodę weszła niewiedząc, że tak się stało...

Patrysia - super pomysł ta twoja walentynka - śliczny ten twój Dominiś, a ty na niektórych zdjęciach wygladasz jak Joasia Jabłczyńska - super!:-D Normalnie ściągnę od ciebie ten pomysł na jakąs okazję dla mojego M:)
Sylwia: pusto, bo w weekend mężowie siedzą w domkach;-)
Anna_ajra: miłej zabawy - normalnie ci zazdroszcze, bo ja z przyczyn wiadomych musiałam leżeć i tydzień temu na wesele ani na ślub nie pojechałam, ale zdrowie dzidzi ważniejsze...
Gosia: ty to zawsze smaka narobisz(idę robić gyrosa), ale te twoje przepisy to same pyszności - dobrze, że mi sie tak często gotować nie chce, bo zamiast 2,5kg to bym przytyła z 10 od razu:-)
Asiowo: kolacja przy świecach, nastrojowa muzyczka, deser nawet lodowy co by nie piec i mąż na pewno będzie zadowolony, że pamiętałaś:-) A jak chcesz cos kupić to może coś co najbardziej mu potrzebne - znasz jego gusta i wiesz co w szafie lub w łazience ma, więc na pewno cos tam się przyda!!!

Do góry