reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

czesc dziewczyny nie moglam sie dostac do waszego grona - sprawilo mi to troche trudnosci mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego zacnego stadka lutoweczek pozdrawiam;-)
a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,

Witam serdecznie w gronie Śnieżynek i ogromnie gratuluję ciąży :-D tym bardziej, że to tak długo wyczekiwana pociecha;-) miałaś jakieś trudności, ale mam nadzieję, że już z nami zostaniesz:-D wpisałam Cię na listę:-) ja też czekam z niecierpliwością na mecz Polska-Francja, bo ja uwielbiam siatkówkę:-D

Właśnie wróciliśmy od sióstr:-) oczywiście jak zwykle mega się najadłam i ledwo się ruszam:-p a teraz dłubię sobie słonecznik:-)

reklama
mamy podobne terminy ja za bardzo jeszcze nie rozrozniam ruchow a jesli nie sprawi ci to klopotu mozesz to opisac postaram sie wczuc tez chcialabym juz tego doznac, czuje ze cos sie dzieje z moim brzuszkiem w srodku ale nie wiem ... moze mozesz polecic jakies forum ps podoba mi sie imie jakie wybralas dla dziewczynki ale w moim przypadku to jest daleko idacy kampromis jesli chodzi o imiona zamiast MILUSI( patrz MILENKA) moze byc Izolda a zamiast JASIA moze byc Vlastimil - sama ocen nasz kompromis jest chyba ok???

Ja czuję takie bulgotania, albo łaskotanie od wewnątrz ale każda z nas inaczej to interpretuje. Kiedy Cię kopnie to napewno będziesz wiedziała że to Twój Skarb. Kompromis jak najbardziej ok. Mamy już tutaj jedną Milenkę:-)

Witajcie moje drogie...
Pojawiam się na chwilkę, bo jestem tak głodna :-) Trzeba zjeść drugą kolację! hehe!

Znachorka
obiadek miałaś naprawdę cudowny! Kurcze,,, a mi na wieczór smaka narobiłaś! Hehe... mmm kluseczki....

kalina82 z tą wieczorną częścią prezentu zostawiamy Cię samą, znasz nas i wiesz jaką mamy wyobraźnie, hehe więc nie potrzebujemy szczegółów :-):-)

chathamka witaj kochana wśród lootuwek :-) Życzę Ci samych miłych chwil i dobrego samopoczucia!
Czyli termin masz niedaleko mnie! Ja mam na 17 lutego, i z mężem czekamy na synka :-) Jeszcze raz gratuluję truskaweczki!

Odezwę się później, jak pojem hehe!
Buziakii !

reklama
Witam wieczornie Śnieżynki :-)
nooo wkońcu mogę powiedzieć,że jest weekend, szkoda tylko,że się kończy,,, no ale jest i tego plus, jutro mam wizyte :D o 15:00 i bardzo proszę o trzymanie kciuków i pozytywne wibracje dla moich maluszków :tak:najpierw USG 3d4d połówkowe a później standardowa wizyta u mojego ginka, tam taki porządek w tej przychodni,że każdy lekarz ma swoją "działkę" i jest m.in. oddzielny gabinet tylko do USG, z jednej strony to ok, bo nie trzeba czekać ekstra na samo badanie USG, aleeeeeeeeeeeeeeeeee nie ekstra jest to,że każde badanie płaci się oddzielnie,,,,,,,,,,,, :happy: no ale czego nie robi się dla ukochanych skarbów....
idę dalej meczyk śledzić bo już po przerwie :)
BUZIAKI

Do góry