Witajcie
landryneczko myślę że spanie na brzusiu to zupełnie normalne,mój Maks uwielbia spać na brzuszku z resztą jak i jego kolega Igor,więc chyba nie masz co sie martwić,ja tez młodego na poczatku przekręcałam i sie wybudzał wic odpusciłam,skoro tak lubi i tak mu wygodnie to czemu nie :-)
a wracajac do metody 1,3,5....przeżyliśmy noc!
jak zasnał to tak jak w książce pisali takie dzieci śpia góra ok 3 godz..i faktycznie obudził się o 23 24.....minuta,trzy,piec....pieć...pieć....pieć...pieć....pieć....pieć....pieć....pieć
w końcu mówie chyba nie dam rady D też że chce go juz przytulić i tak rozmawiamy dumamy a może glodny bo ja sie tak często budził to nie miał nawyku żeby dobrze zjeść na noc..więc po cięzkich bólach zrezygnowana ide...mówię dam mu cyca i ze świadomościa ze dałam ciała poszłam dac mu cyca...aleeee aktywnie ssał,ja mu powiedziałam że zaraz wracamy do łóżeczka spac tylko niech doje.jak puścił(nie spał oczka lekko uchylone) to go odłożyłam do łżeczka standardowo serenaaaada,ale trudno minuta,trzy,pięc ...śpi

podsumowiujac wstał 1 raz o 23 24 zasnął przed ok 23 30 i spał do 6 :-) ale oczka juz trze i serenady daje sie nie wyspał wiec zaraz znowu będzie fight

ale trudno jak już zaczęłam to trzeba byc konsekwentnym,jedyne czego żałuje to ze tak późno zaczęłam,bo nie chciałam mu tego odbierać a tak naprawde go krzywdziłam takim nawykiem
dziciaczki kochane,drodzy solenizanci,solenizantki sto lat mocnych zdrowych ząbków i przespanych nocy