reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zupełnie nie mam czasu na główny
Ja powolutku zastępuję karmienie piersią innymi. Ale jak młody ma potrzebę to go nie katuję.

buziaczki dla wszystkich

reklama
Witajcie
landryneczko myślę że spanie na brzusiu to zupełnie normalne,mój Maks uwielbia spać na brzuszku z resztą jak i jego kolega Igor,więc chyba nie masz co sie martwić,ja tez młodego na poczatku przekręcałam i sie wybudzał wic odpusciłam,skoro tak lubi i tak mu wygodnie to czemu nie :-)

a wracajac do metody 1,3,5....przeżyliśmy noc!
jak zasnał to tak jak w książce pisali takie dzieci śpia góra ok 3 godz..i faktycznie obudził się o 23 24.....minuta,trzy,piec....pieć...pieć....pieć...pieć....pieć....pieć....pieć....pieć

w końcu mówie chyba nie dam rady D też że chce go juz przytulić i tak rozmawiamy dumamy a może glodny bo ja sie tak często budził to nie miał nawyku żeby dobrze zjeść na noc..więc po cięzkich bólach zrezygnowana ide...mówię dam mu cyca i ze świadomościa ze dałam ciała poszłam dac mu cyca...aleeee aktywnie ssał,ja mu powiedziałam że zaraz wracamy do łóżeczka spac tylko niech doje.jak puścił(nie spał oczka lekko uchylone) to go odłożyłam do łżeczka standardowo serenaaaada,ale trudno minuta,trzy,pięc ...śpi :-D:-D:-D:-Dpodsumowiujac wstał 1 raz o 23 24 zasnął przed ok 23 30 i spał do 6 :-) ale oczka juz trze i serenady daje sie nie wyspał wiec zaraz znowu będzie fight :-p ale trudno jak już zaczęłam to trzeba byc konsekwentnym,jedyne czego żałuje to ze tak późno zaczęłam,bo nie chciałam mu tego odbierać a tak naprawde go krzywdziłam takim nawykiem :zawstydzona/y:

dziciaczki kochane,drodzy solenizanci,solenizantki sto lat mocnych zdrowych ząbków i przespanych nocy :-D

Agaciu a Wy z jakiego powodu robicie próbę watrobową? próbę pobieraja z paluszka tak samo jak na morfologię:tak:
Pediatra dała nam skierowanie do poradni gastroenterologicznej, bo stwierdziła, że mały mało przybiera na wadze ( moje zdanie jest inne). W poradni zarejestrowali mnie na 3 listopada i na wizyte mam przyjechać z wynikami morfologii krwi, moczu i próby wątrobowej.

Witajcie. Mz pospalismz do 8:30. Ale mieliśmy dwie pobudki na mleczko o 2:00 i 6:00. Chyba Matiemu ząbek wychodzi, bo już widzę białą kropeczkę na dziąśle i w nocy przez sen popłakuje.

a was gdzie wywiało:szok::szok::szok::szok: ja tu czekam z drinem w ręku:-D:-D i piszę znowu sama ze sobą:-:)-(kurcze nie karmię piersią od trzech dni i codziennie coś chleję jakbym conajmniej chciała nadrobić 18 mies abstynencji:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak tak dalej pójdzie to może się to żle dla mnie skończyć:-D:-D
heheheh dobre:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze jakis Tygrys-t71 podbija mi aukcje na allegro Tiger to nie TY???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D
no co Ty ja Tobie ?!!!!!!??????!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:TO NIE JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Dzien doberek u nas pogoda sie popsuła chmurska jakieś za oknem :baffled: dobrze że nie pada:baffled::baffled: mieliśmy iść dziś na spacerek z koleżanką ale chyba mi sie nieeeeeeeeeeeeee chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:baffled::baffled::baffled: mieszkanie ogarnełam i już dziś nic nie robie mamcia mi przywiozła gotowe domowe mamcine obiadki na cały tydzień więc mam wolne od kuchni:-):-):-) dziś pyzy z mieskiem:tak::tak::tak:
Fifi mój koffany usnal o 19 30 i bez pobudki spał do 6 30:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tłumacze że poproszę do 7 a on miał to gdzieś:confused::confused::baffled::baffled::sorry2:

wpadlam sie pochwalić...jak wstał o 6 o 9 zaczęłam usypiąc...minuta,trzy...5nie była potrzebna jak zajrzałam juz spał :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

DZIEN DOBRY MAMULENKI MOJE KOCHANE;*

Olu na wstepi póki pamiętam ogromne gratulacje....jestes dzielna ,a mały widac szybciutko łapie tylko poazdrościc....:tak::tak: brawo:*

Aj kobitki naprawde chrzciny bede miała niezapomniane....i kiedys wszystko jej opowiem jak dawał rodzicom iinnym zebranym popalic w kościele:p hahahah

Malutka zapodała drzemke...poszła spacku wczoraj zonowu po 20....obudizła sie o 21:20 na butle....potem spała do 4, lulanko, do 6 na butle i spanko do 7....

A mama szybko nadrabia i tez lulku.....

Idziemy ,albo ide dzisiaj odebrac obrączki.....jejku jak sie nie moge doczekac.....szok.....:-p:tak::-)

Oki ide sie kulnąc troskzu:* DO POŹNIEJ KOCHANE;*

aJ NO I JAK MOGŁABYM ZAPOMNIEC....

Karolinko nasza ukochana solenizantko dzisiejsza....wszystkiego najkochańszego, najsłoneczniejszego i najweselszego z okazji Twojego Dnia....
zyczą Cioteczka z Mariczka :*:*:*

DZIEN DOBRY MAMULENKI MOJE KOCHANE;*

aJ NO I JAK MOGŁABYM ZAPOMNIEC....

Karolinko nasza ukochana solenizantko dzisiejsza....wszystkiego najkochańszego, najsłoneczniejszego i najweselszego z okazji Twojego Dnia....
zyczą Cioteczka z Mariczka :*:*:*
Karolinka bardzo dziękuje :tak::tak::tak:cioteczka Kana zawsze pamieta o urodzinkach:tak::tak::tak::tak:

KAROLINKO, moja kochana synowo :tak::tak::tak:

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden miesiąc więcej...
STO LAT! :-D życzy teściówka i Bartuś :tak:

Zobacz załącznik 165061

reklama
Do góry