reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ABC DESIGN to mnie wogóle swoimi pomysłami rozwala... a jakość wykonania daleko za murzynami!
Taaa, cudo... tylko spróbuj takim metrowcem pod krawężnik podjechać ;-) No i takie długie wózki mają jeszcze jedną wadę - jak rozłożysz przednie oparcie na płask, to ten dzieciaczek z tyłu ma mało miejsca na nóżki. Ja już wszelkie takie wynalazki przeglądałam ;-)Wybrałam to http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=6_29&products_id=1056&<osCsid> ;-)
Praktyczne.:tak:

reklama

ten wózek stoi w moim bloku na polpietrze..moja sąsiadka ma dokladnie to cudo :tak: i bardzo sobie chwali..maluchy spore i nie narzekają na brak miejsca :tak:

dziewczyny super wasze furki..my też dziś odebralismy nasz wóz a właściwie Kajtkowy..poniżej fotki..jestem serio pod wrażeniem ponad 3 godziny odkrywalismy z moim M wszystkie zakamarki..mnie rozwalił osobiscie fotelik..no i torba..z przewijakiem podróznym..:tak: ja jestem zachwycona..

Załączniki

• wozio.jpg
    wozio.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 104
  • wozio1.jpg
    wozio1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 89
  • wozio2.jpg
    wozio2.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 78
  • wozio3.jpg
    wozio3.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 94
  • wozio4.jpg
    wozio4.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 90
  • wozio5.jpg
    wozio5.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 102
ten wózek stoi w moim bloku na polpietrze..moja sąsiadka ma dokladnie to cudo :tak: i bardzo sobie chwali..maluchy spore i nie narzekają na brak miejsca :tak:

dziewczyny super wasze furki..my też dziś odebralismy nasz wóz a właściwie Kajtkowy..poniżej fotki..jestem serio pod wrażeniem ponad 3 godziny odkrywalismy z moim M wszystkie zakamarki..mnie rozwalił osobiscie fotelik..no i torba..z przewijakiem podróznym..:tak: ja jestem zachwycona..
super zakup
widzę że już każda z nas kupuje furę hihi widać że terminy już blisko:-p

Śliczny wózek.My też przy rozkładaniu mieliśmy wielką przyjemność i radość, jak dzieci normalnie ;-)

reklama
a propos wózków...od piątku jestem "posiadaczką" Xlandera- foty wkleiłam.
Wózik pieknie złożylismy, rozpływalismy się...postanowiłam GO trochę przewietrzyć, bo taką nowością pachniał-a przecież nie wsadzę Maleńkiej do takiego "smierdzącego" kartonem i nowością wózka. Wyjechałam z nim na balkon-ubrałam wielka bluzę Mojego D i taka dumna koło niego stoje...a moja wścibska sąsiadka mówi "oooooooooooo już Pani urodziła?? werandowanie Maluszka?????????"

sąsiedzka ciekawość-BEZCENNE

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry