reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Dziewczyny,pojazdy Waszych maleństw pierwsza klasa

Asieńko,gwiazdeczki-rewelacja

Abeja-pokoik super

Asieńko,gwiazdeczki-rewelacja

Abeja-pokoik super

Karolinusia
nooooooo Abejka super!!! ja też lubię "misia o małym rozumku"
Hej laseczki,
Spóźniona pani plastyczka zdązyła dzisiaj namalowac obrazek tylko na jednej ścianie :-) a oto efekt:
![]()
To jest przepiękne. Aż mojemu M. oczka się zaświeciły :-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Zdecydowaliśmy się na taki nawilżacz powietrza:
NOWY NAWILŻACZ POWIETRZA DESA H14.KURIER W CENIE! (735205349) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że będzie w porządku.??? Dostaliśmy kilka opinii o nim od osób, które go używają.
NOWY NAWILŻACZ POWIETRZA DESA H14.KURIER W CENIE! (735205349) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że będzie w porządku.??? Dostaliśmy kilka opinii o nim od osób, które go używają.
x-lANDERY XA rządzą, mam taki samiuśki:-) spacerówka z tym ciepłym śpiworem jest super, nie ?Prezentuję furę Bianki i fotelik, spacerówka w kartonie w piwnicy.
Ukłony dla Catedry:-) dzięki niej oszczędziłam pare stówek, dzięki Kochanie.
Karolinusia
x-lANDERY XA rządzą, mam taki samiuśki:-) spacerówka z tym ciepłym śpiworem jest super, nie ?
super super...ja tam rundki nim po mieszkaniu robię. UWIELBIAM TEN WÓZEK
i wszystko tak prosto łatwo i bezszelstnie się składa i rozkłada i taki zwrotny i w ogóle ohhhh i ahhhh

mam nadzieję, że to samo powiemy po roku użytkowaniasuper super...ja tam rundki nim po mieszkaniu robię. UWIELBIAM TEN WÓZEK
i wszystko tak prosto łatwo i bezszelstnie się składa i rozkłada i taki zwrotny i w ogóle ohhhh i ahhhh![]()

Abeja, supcio ten pokoik, dałabym na ściane nad biurkiem zdjęcia w grubych białych ramach, lub białą półeczke albo nawet kilka półek, teraz w Ikei są takie krótkie białe, grube...........na książeczki czy maskotki

reklama