reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć babeczki
ja w końcu po pracy, zjadlam znowu lody...:zawstydzona/y:przy takiej diecie niedługo będę się turlać!!!
idę na tv i puniać bo miałam dzisiaj robotny dzień, za to jutro na 10 to trochę odeśpię:-D
także do juterka trzymam kciuki za wizyty i gratuluję wszystkich badań!!!
dobrej nocki!!!:-D

reklama
Dobry wieczor....
A ja dzis mialam zaplanowanego mega lenia,ale nic z tego nie wyszlo;-)
zmuszona bylam jechac do dermatologa bo dostalam swedzacej wysypki na brzuchu,piersiach i w pachwinach....Potem szybkie zakupy,troche sprzatanko,prace biurowe,obiado-kolacja...uff....rzeczywiscie mega len:-D
Teraz leze wysmarowana jakims srodkiem na swedzenie,pije wapno musujace (bleee) i obzeram sie ciachem,ktore wczoraj upieklam....czyli relax;-)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:-)

I ja witam się i ogłaszam udanie się w pozycję leżącą.
Miałam bardzo aktywny dzień począwszy od wprowadzenia w klasach I gimnazjum step aerobiku. Jestem instruktorką aerobiku i darować sobie nie mogłam - tylko w planie było instruowanie palcem - ale mnie poniosło - muzyka i wgapione oczy kilkunastu dziewcząt i ćwiczyć zaczęłam. Szybko się sama zastopowałam ale raz po raz musiałam coś znów pokazac i tak trzy godziny. :szok::-D
Potem lekcja siatkówki i idiotka pokazałam jak się wystawia piłkę - no natrualnie, że ręce w górze i lekki wyskok - sama się chyba przywiąże do ławeczki :-D:-D

Idę leżec - moj synus katar i lekka gorączka, prawie go odizolowałam biedaka - ale profilaktycznie już swe cuda przyjmuje coby mnie nie wzięło. Jemu też wiem nic nie bedzie kilka dni i wydobrzeje ale żal mi go no i nie chcę jednak nic załapać.

agbar - wspólczuje wysypki, może jak niemowlak wykąp się w krochmalu :szok: sama nie wiem czy to dobry pomysł - skąd ta wysypka w ogóle? wiesz?

Dorciaa - ja też jutro później, lodów nie jadłam ale mi przypomnialaś na noc... lepiej ide spać bo jeszcze mnie weźmie naprawde :-)

Emilia011 - nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze ;-)

patrysia86, golanda - ja niby sie nie stresuje ale jakos adrenalina rośnie, połówkoe w czwartek ;-)

Milej nocki :happy:

Witam kobietki wieczorowa porą;-) Niestety dopiero mi sie udało usiąśc. Wróciłam z pracy zrobiłam obiad, posprzatałam i czas zleciał na szczęście jutro wolne:happy:Nie idzie Was nadgonic z odpisywaniem i czytaniem heheh.. :-D:-DPozdrawiam Was wszystkie, i tym co mają wizyty życzę powodzenia.Ja jutro odbieram wyniki wr i morfologii:baffled:Mam nadzieję że wszystko będzie wporządku:sorry2::-)

Agbar współczuję tej wysypki, mnie około 2-3 tygodnie męczyła, aż w końcu sama sobie poszła. Od tamtej pory stosuję same kosmetyki dla dzieci i alergików i jak na razie (odpukać w niemalowane) nie pojawiła się ponownie :tak: Oby szybko sobie poszła od Ciebie, bo to naprawdę uciążliwe jest.
Lecę szykować mojego ancymona do spania, chociaż na śpiącego to on jeszcze nie wygląda. W najlepsze się bawi i wywija jakieś piruety:baffled:

Kaja-el dochtore popatrzal,pomacal,posluchal co mam do powiedzenia i powiedzial,ze najprawdopodobniej jest to reakcja alergiczna na cokolwiek:-DW ciazy organzim potrafi ''zglupiec'' i zareagowac odczynem alergicznym na cos co do tej pory go nie obchodzilo;-)Zdarza sie dosc czesto,nie ma wplywu na dziecko ale dobrze miec to pod kontrola. Na wszelki wypadek zalecil mi zmiane srodkow kosmetycznych na hypoalergiczne,przepisal tez srodek do smarowania,mam pic wapno i przyszlym tygodniu do kontroli.

Kacha_wawa-no kurde swedzi jak diabli,jak sie posmaruje tym lekarstwem to ulge odczuwam ale smarowac sie mam tylko dwa razy dzienie:-)Mam nadzieje,ze nie potrwa to jak u Ciebie 2 tygodnie tylko gora 2 dni hihi:-)

Dobry wieczor....
zmuszona bylam jechac do dermatologa bo dostalam swedzacej wysypki na brzuchu,piersiach i w pachwinach....Potem szybkie zakupy,troche sprzatanko,prace biurowe,obiado-kolacja...uff....rzeczywiscie mega len:-D
Teraz leze wysmarowana jakims srodkiem na swedzenie,pije wapno musujace (bleee) i obzeram sie ciachem,ktore wczoraj upieklam....czyli relax;-)

ehe z relaksikiem to mialo to malo wspólnego:baffled:
Ale moze jutro?
Wspolczuje wysypki, oby szybko przeszla. Na pewno wapno pomoze.

Ja jutro mam na 18 szkole rodzenia, ale sie ciesze jak glupek:)

Witam kobietki wieczorowa porą;-) Niestety dopiero mi sie udało usiąśc. Wróciłam z pracy zrobiłam obiad, posprzatałam i czas zleciał na szczęście jutro wolne:happy:Nie idzie Was nadgonic z odpisywaniem i czytaniem heheh.. :-D:-DPozdrawiam Was wszystkie, i tym co mają wizyty życzę powodzenia.Ja jutro odbieram wyniki wr i morfologii:baffled:Mam nadzieję że wszystko będzie wporządku:sorry2::-)

Na pewno bedzie dobrze, daj znac jak odbierzesz.

Ide juz spac Kobitki, slodkich snów dla Was i do jutra.

Witam na poranaj kawie, jesli chopdzi o wysypki to ja mialam, w poprzetniej ciazy i to zawsze po kebabie wiec przestalam ja jesc i byl spokoj.
Ja na dzisiaj mam zaplanowane sprzatanie ,pranie , prasowanie , ale czuje , ze nic z tego bo mnie cos kregoslob boli wiec ide sie rozlozyc na sofe i zobaczymy co bedzie dalej ja mam polowkowe 28 i juz nie moge sie doczekac.

Dzien dobry Dziewczynki!

Spalam dzis w nocy jak zarznieta. Chyba cala przespalam w jednej pozycji, totalnie bez ruchu.
Wczoraj nazarlam sie jakbym jedzenia nie widziala:szok::rofl2:, ale tlumacze sobie, ze polskiego jedzenia nie widzialam jakies 9 miesiecy, wiec spoko. Dzis tylko troche cierpie na brzuchu, ale minie:nerd:

Kupilam tez wczoraj stanik triumpha (wreszcie sklep z duzym wyborem), i szok:szok::szok: idealna byla dla mnie miseczka E!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Miska D byla za mala:crazy:, bo mi biust wychodzil:baffled: Kurcze juz DD lepiej by pdzialalo na moja psychike :dry:
No ale nic, stanik jest super, ladny i wygodny.

Zycze Wam milego dzionka

reklama
Witam poranną herbatą ;-):-D

Dobry wieczor....

współczuje wysypki. mam nadzieje, że zaraz przejdzie.
Ja mam dziwną wysypkę, ale to chyba nie jest na tle alergicznym. Muszę wybrać się do dermatologa. Na dekolcie i rękach mam takie kropki czerwone jakby mi ktoś igłą pokłuł. Nie powiększają się, nie zmniejszają, nie swędzą. Po prostu są. A jestem pewna że pojawiły się w ciąży. Głównie na górnej części ciała.

Dzien dobry Dziewczynki!

Spalam dzis w nocy jak zarznieta. Chyba cala przespalam w jednej pozycji, totalnie bez ruchu.
Wczoraj nazarlam sie jakbym jedzenia nie widziala:szok::rofl2:, ale tlumacze sobie, ze polskiego jedzenia nie widzialam jakies 9 miesiecy, wiec spoko. Dzis tylko troche cierpie na brzuchu, ale minie:nerd:

Kupilam tez wczoraj stanik triumpha (wreszcie sklep z duzym wyborem), i szok:szok::szok: idealna byla dla mnie miseczka E!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Miska D byla za mala:crazy:, bo mi biust wychodzil:baffled: Kurcze juz DD lepiej by pdzialalo na moja psychike :dry:
No ale nic, stanik jest super, ladny i wygodny.

Zycze Wam milego dzionka

Wszędzie dobrze a w domu najlepiej ;-)
Ja muszę się wybrać po stanik, ale jak sobie myślę, że muszę iść latać po sklepach, to mnie szlak trafia ;-)

Do góry