reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kurcze a ja to jakaś podejrzliwa jestem. Fajnie że coś kupił, ale tak myślę, że może to jakaś podpucha i potem to wykorzysta, ze niby taki dobry ojciec. Normalnie wierzę w ludzi ale po tych jego akcjach to jestem podejrzliwa...

ja akurat nie wierzę w ludzi.... ale to inna historia;-) A przesyła Ci chociaż kasę? Chce Was odwiedzic?

reklama
Też mi dobry ojciec.. :dry: Fajnie, że coś zrobił w ogóle..
Ojcem może być każdy, na "tatę" trzeba sobie zasłużyć. I niech to sobie zapamięta. Bo tata to nie ten, który raz na jakiś czas przyśle paczkę.. Tata kocha i dba, tata wychowuje, szanuje mamę. Prezentami nie kupi miłości Małej. Będzie dla niej obcy.
Catedra :*

a ja już zgłupiałam, bo po poście catedry myślałam że to jej tato a dziadek małej przesłał paczkę a nie P... a teraz się już zgubiłam..

P., tato Catedry mieszka w Olsztynie.

Koleś na pewno coś kombinuje, nie wierzę, że nagle się zmienił i stał się troskliwym tatusiem.

Dziewczyny... Catedra w "ciemię bita nie jest" i poradzi sobie z gościem nawet jeśli cos kombinuje. A z resztą co ON może?? no co??
NIC... a te pare złotych, które wydał-wielka mi sprawa nawet tego nie odczuł pewnie i ja niestety w cudowną przemiane nie wierzę.

hehe to nie jestem sama :-p też myślałam że to dziadek małej przesłał jej to paczuchę a nie jej tata phi...jaki troskliwy tatuś raptem się znalazł:dry: choć może się nawraca :-D i zrozumiał co stracił...okażę się. ;-)

reklama
Ale może kołdra w innym rozmiarze? i się przyda do jakiejś niewymiarowej pościeli? A jakby co, to tak jak pisze Amelkowa, zrobisz sobie z niej matę ...A może mu mama kazała?

:-D:-D:-D dokładnie to samo pomyślałam;-)

to może skontaktuj się z nim i spytaj czy nie mógłby wymienic ych rzeczy na inne, które Wam się bardziej przydadzą. Lub sprzedaj na allegro:)

nie odbiera telefonów, smsów i meili od czasu kiedy wzięłam swoje rzeczy:happy:

Kurcze a ja to jakaś podejrzliwa jestem. Fajnie że coś kupił, ale tak myślę, że może to jakaś podpucha i potem to wykorzysta, ze niby taki dobry ojciec. Normalnie wierzę w ludzi ale po tych jego akcjach to jestem podejrzliwa...

wiesz mam dokładnie te samo wrażenie:happy: jedna jaskółka wiosny nie czyni:tak:ciekawe na ile mu zapału wystarczy... oby jak najdłużej

ja akurat nie wierzę w ludzi.... ale to inna historia;-) A przesyła Ci chociaż kasę? Chce Was odwiedzic?

buehehehehehehehehehe:-D:-D:-D kochanie, nie dość że nie przesyła pieniędzy to nie ma zamiaru przesłać pieniędzy za własny telefon... właśnie mija termin zapłaty jego fakturki na 250 zł :-)(który niestety oficjalnie należy do mnie, więc to na mnie spadają wszystkie długi). W piątek o 22 przed wyjazdem po moje rzeczy miałam przygotowane ostatnie 300 zł w portfelu na busa. W sobotę o godzinie 11stej jak wyszłyśmy już ze wszystkimi moimi rzeczami pieniędzy niestety już w nim nie było... torebka z portfelem leżała sama jedynie 10 minut jak przyjechała policja i miał chwilę sam na sam z moją torebką... ciekawe co się stało z moimi ostatnimi pieniędzmi:dry: ja te 300 zł przeżyję... jeżeli on je wziął to bozia go po łapkach jeszcze strzeli....
Też mi dobry ojciec.. :dry: Fajnie, że coś zrobił w ogóle..
Ojcem może być każdy, na "tatę" trzeba sobie zasłużyć. I niech to sobie zapamięta. Bo tata to nie ten, który raz na jakiś czas przyśle paczkę.. Tata kocha i dba, tata wychowuje, szanuje mamę. Prezentami nie kupi miłości Małej. Będzie dla niej obcy.
Catedra :*

zabawne ale dostał w czerwcu na 30te urodziny od mamy taki magnes na lodówkę z tekstem, że ojcem może być każdy ale na tatę trzeba sobie zasłużyć:happy:

Ja też:-D. Catedra wytłumacz nam jeszcze raz, to P czy Twój tata a dziadek Zosi

tatuś Zosi przysłał paczkę

Dziewczyny... Catedra w "ciemię bita nie jest" i poradzi sobie z gościem nawet jeśli cos kombinuje. A z resztą co ON może?? no co??
NIC... a te pare złotych, które wydał-wielka mi sprawa nawet tego nie odczuł pewnie i ja niestety w cudowną przemiane nie wierzę.

ja też nie:happy: aczkolwiek mam nadzieję :-pale taką delikatną co by się nie rozczarować:dry:

Do góry